2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

sata gore tutmayabılıyo genelde canım endışelenme benımkıde sata gore 10 haftalık ıolması gerek ama 9 haftanın ıcındeyız suan ... arada bi hafta var gec dollenme olmusdur normal bu bıre bır sat tutmuyo genelde ama için rahat edıcekse baska bı doktorada gorun istersen de bı sorun olsaydı doktorun soylerdı kalp atısları basladıysa gelısır sımdı hızla ...

Diyorum ya işte=),yaptığınız veya YAPMAYI düşündüğünüz.Varsa yazın kızlar.
Ne bileyim esneme hareketleridir,yürüyüştür.
Normal doğum için pilatesi çok öneriyorlar ama o da hamilelik grubunda öğretmen eşliğinde olmalı.
Onun için kurs bulmak kursun yakın olması ve saatlerinin uyması lazım tabi.

Son düzenleme:
kulak burun boğaza git canım ben geçen yaz boyundaki şişlik yüzünden ameliyat oldum çenemin sol alt kısmındaydı tükürük bezim tıkanmıştı.kulak altlarındada tükürük bezleri var tıkanmış olabilirmi bilemiyorumm.
benim boğaza yakın olduğu için yemek yediğimde şişip sonra iniyodu ağrılıydı bide.13 tane taş olmuş meğer içinde komple aldılar şuan boşluk orası çukur yani.
ama ihmal etme derim acil kbb'ye görün bence

Son düzenleme:

Evet belki geç döllenmedir kanama vs herhangi bir sorun yoksa dert etme bence. Vitamin folik asit falan alıyorsan dikkatli kullan bolbol dinlen aradaki açığı kapatır bebişin :)

kolay hareketleri yapcam canımm ben hamile platesi heryerde yok saati osu busu zor yani :)

ziraa :) çünkü ne biliyim şimdi kendimizi çok yormamamız lazım ilk zamanlar diye biliyorum... hatta gün içinde kestirmek çok yararlıymış bizim için :)

En iyi yaptığım şey kestirmek zaten kestirmede denmez aslında bildiğin uyumak benimki 2 saatcik

Hamileliğimiz çok iyi bir zamanda geldi ne güzel baharla birlikte bebislerin müjdesini aldık artık düşük tehlikemiz geçerse açık havada akşamüstü yürüyüşümüzü yaparız.en tonton halimizde kışa gelecek :) yalnız tek sorun ramazan orucu olucak allah yardımcımız olsun.

tutucakmısın canım çok sakıncalı değilmiii

selam
bırakın oruç tutmayı aç kalmaya tahamülüm yok
spora gelince spor yapmayada hiç halim kalmıyor
akşam iş çıkışı eve gidip kendimi koltuğa zor atıyorum.
belki ilerde halim olursa spor olarak akşamları yürüyüş yapabilirim.

Kızlaaaar=)
Yaptığınız veya yapmayı planladığınız spor var mı?Yürüyüz pilates vs??
Ne önerirsiniz?Neler yapalım

Ben ilk hamileliğimde sık sık yürüyüşe gitmiştim son aylar birde nefes egzersizleri
Ve pelvis hareketleri yapıyordum. Kitaplarım vardı hep okuyup uyguluyordum.
Çooook yararını gördüm. Kızlar normal dogumu kolaylaştırıyor kesinlikle.
Normal dogum istiyorsanız ilk doğumda özellikle 20 saat sancı çekmek istemiyorsanız
Bnm gibi 4 saatte doğurmak istiyorsanız yürüyüş derimmmm !!!!
Bu arada ben yüzmeyi de cok öneriyorum
BiZim sitede havuz var ama öğleden sonra cocuk kaynıyo sabahları temizken 39 dk yüzücem inş.
Sonra kirleniyo.

kuzenim 40 gün önce doğum yaptı. çok rahat bir hamilelik geçirdi. spor hocası olan eşi geçen gün bana dedi ki: ilerleyen aylarda youtube'a yaz hamileler için esneme egzersizi (streching exercises for pregnant) , yabancıların videoları daha profesyonel, yavaş yavaş yap.. düşünüyrum yapacağım.

Evet pelvis hareketlerini duymuştum. Günde 1 saat yürüyüş yeterli olur di mi ya=)
3.-4. aydan sonra hareketlenmek lazım biraz .

ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum günde 3 tane. akşam yatmadan önce alabilirsin. çok önemli bir hap bence.

bana doktorum boyle birsey demedi. hamileligimde problem yok simdilik. bu ilacı ilk jez sizden duydum. ne ise yariyor? yarin kontrolum var sormali miyim doktora??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…