arkadaşlar birşey soracam ben iki hafta önce doktora gitmiştim bebeğimin 6 haftalık olduğunu söylemişti,doğumu ise 21/12/2013 olduğunu iki hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım demişti ,bende gittim iki hafta sonra bu seferde bebeğimin 6 hafta üç günlük olduğunu söyledi çok şükür kalp atışlarını duydum , ama benim sad 16 marttı yani benim hesabıma göre 8 haftalık olması lazımdı , acaba çocuğun gelişmesinde mi bir problem var başka doktora gitsem mi diye düşünüyorumne olur bana bir akıl verin
arkadaşlar birşey soracam ben iki hafta önce doktora gitmiştim bebeğimin 6 haftalık olduğunu söylemişti,doğumu ise 21/12/2013 olduğunu iki hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım demişti ,bende gittim iki hafta sonra bu seferde bebeğimin 6 hafta üç günlük olduğunu söyledi çok şükür kalp atışlarını duydum , ama benim sad 16 marttı yani benim hesabıma göre 8 haftalık olması lazımdı , acaba çocuğun gelişmesinde mi bir problem var başka doktora gitsem mi diye düşünüyorumne olur bana bir akıl verin
Diyorum ya işte=),yaptığınız veya YAPMAYI düşündüğünüz.Varsa yazın kızlar.
Ne bileyim esneme hareketleridir,yürüyüştür.
Normal doğum için pilatesi çok öneriyorlar ama o da hamilelik grubunda öğretmen eşliğinde olmalı.
Onun için kurs bulmak kursun yakın olması ve saatlerinin uyması lazım tabi.
kolay hareketleri yapcam canımm ben hamile platesi heryerde yok saati osu busu zor yani :)
ziraa :) çünkü ne biliyim şimdi kendimizi çok yormamamız lazım ilk zamanlar diye biliyorum... hatta gün içinde kestirmek çok yararlıymış bizim için :)
Diyorum ya işte=),yaptığınız veya YAPMAYI düşündüğünüz.Varsa yazın kızlar.
Ne bileyim esneme hareketleridir,yürüyüştür.
Normal doğum için pilatesi çok öneriyorlar ama o da hamilelik grubunda öğretmen eşliğinde olmalı.
Onun için kurs bulmak kursun yakın olması ve saatlerinin uyması lazım tabi.
Hamileliğimiz çok iyi bir zamanda geldi ne güzel baharla birlikte bebislerin müjdesini aldık artık düşük tehlikemiz geçerse açık havada akşamüstü yürüyüşümüzü yaparız.en tonton halimizde kışa gelecek :) yalnız tek sorun ramazan orucu olucak allah yardımcımız olsun.
tutucakmısın canım çok sakıncalı değilmiii
Kızlaaaar=)
Yaptığınız veya yapmayı planladığınız spor var mı?Yürüyüz pilates vs??
Ne önerirsiniz?Neler yapalım
En iyi yaptığım şey kestirmek zaten kestirmede denmez aslında bildiğin uyumak benimki 2 saatcik
yani ultrasonu çektirdiğin halde mi bir şey çıkmadı? bilmiyorum canım ama yağ bezesi olabiliyor sen yine de ihmal etme bence başka doktora da görün. peki senin tsh tam olarak kaç çıktı?
satın kac canım ? ona gore lısteyı duzenlıyorum cunkı eksik bılgı
Ben ilk hamileliğimde sık sık yürüyüşe gitmiştim son aylar birde nefes egzersizleri
Ve pelvis hareketleri yapıyordum. Kitaplarım vardı hep okuyup uyguluyordum.
Çooook yararını gördüm. Kızlar normal dogumu kolaylaştırıyor kesinlikle.
Normal dogum istiyorsanız ilk doğumda özellikle 20 saat sancı çekmek istemiyorsanız
Bnm gibi 4 saatte doğurmak istiyorsanız yürüyüş derimmmm !!!!
Bu arada ben yüzmeyi de cok öneriyorum
BiZim sitede havuz var ama öğleden sonra cocuk kaynıyo sabahları temizken 39 dk yüzücem inş.
Sonra kirleniyo.
yok canım ultrason çektirmedim ben. 3.54 çıktı canım tsh
canım tsh için üst sınır 5 ama benim gittiğim endokrin uzmanı hamilelikte 2.5 olmalı en fazla dedi, doktorunla konuş belki seni de endokrine yönlendirir
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kullanıyorum günde 3 tane. akşam yatmadan önce alabilirsin. çok önemli bir hap bence.