- 29 Ocak 2013
- 7.988
- 1.507
genelde 11. haftada geçiyor galiba bulantı öyle mi,
kişiden kişiye değişen bi durum ama 9.haftada azalmaya başlayıp 12.haftada bitiyomuş bildiğim kadarıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçsin diye uğraşmıyomuydun sen bikaç gün önce ahh ahh işte annelik böyle bişey :)hepimiz aynıyız valla :)
yok canım girer miyim:) tiroid ultrasonu çekilirken bile 3 defa sordum doktora zararı var mı diye
sorma yaa kussam bı dert kusmasam bin dert canım sımdıde uykum geldı
Canım neden çektirdin tiroid ultrasonu.
Bi de demezmi ne güzel bulanıyordu diyee :)))
Deliiii git Dr una birde kartını iste. Acil bişey olursa Allah korusun
Hemen ara cebini
harika ifade etmişsin çok hoşuma gitti kendi kendime gülüyorum adım deliye çıkacak benim belimde ağrıyor ve çalışmak çok zor
bende maalesef tiroid var canım tsh 9 çıktı yani oldukça yüksek, ilaç kullanmaya başladım, ultrasonu da nodül var mı diye çektiler neyseki çıkmadı
benim uyku saatim akşam 19.00-20.30 arası
uyu canım bence zaman geçer dinlenirsin hem karnında tok :)
Bi de demezmi ne güzel bulanıyordu diyee :)))
Deliiii git Dr una birde kartını iste. Acil bişey olursa Allah korusun
Hemen ara cebini
Benimde boynumda bir şişlik oluştu canım onun için istediler ama bugün tahlil sonucumu aldım normal cıktı tsh falan. Acaba bu şişlik neyin nesi şimdi
Kızlaaaar=)
Yaptığınız veya yapmayı planladığınız spor var mı?Yürüyüz pilates vs??
Ne önerirsiniz?Neler yapalım
Benimde boynumda bir şişlik oluştu canım onun için istediler ama bugün tahlil sonucumu aldım normal cıktı tsh falan. Acaba bu şişlik neyin nesi şimdi
spor için 9. hafta erken değil mi?? ben 4. ayda falan başlamayı düşünüyordum yavaştan...
canım tam olarak nerde bana bi tarif et bende ona göre sana anlatıyım başıma geleni
Ben zaten şu an spor yapmayı düşünüyorum demedim canıms=) Yapan var mı burda da diye. Bazıları yogaya başlamış, saat yürüyen var. Bakalım bizim topik ne durumda bu konuda diye merak ettim.
Pilates için bence hoca eşliğinde yap gzmmm. Cd'den riskli olmasın. İnternet hep öyle diyor ama tabi sen bilirsin gene de hamişimm=)