- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Merhaba anneler :) dün normal kontrol diye gittim fakat doktorum bebeğimin kalbinin atmadığını söyledi zaten geç döllenme olmuştu bende 2hafta kadar.uzun bi süre de görünmemişti taa ki 6 hafta 5 günlük olana kadar.dün 11 hafta olarak gitmiştim.sata göre 13 haftalıktı bebiş ama ultrasona göre de 8 hafta 1 günden sonra gelişmemiş malesef bebeğim ve dün bebişimizi aldırmak zorunda kaldık inanın çok acı ALLAH'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah.gerçekten çok zor bi durum eşim ailem eşimin ailesi ve akrabalarımız hep yanımızda ama yinede kimse karnımdaki bebişimizin yerini tutmuyo.umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hanımlar bu arada ben hamile kalmadan önce kum dökmüştüm ve normal hamilelere göre benim hamileliğim daha riskliydi kum döktüğüm için.sizlerde olmasa bile etrafınızda benim gibi kum dökerlerse lütfen onları uyarın mutlaka devamlı doktor kontrolünde olsunlar!bu arada bişey daha söyleyim sizlere düşük olsun ölü doğum olsun illa ki bi isim koymamız gerekiyomuş bebişlerimize çünkü öteki tarafta isim koymadığımız için bizden davacı olurlarmış biz hem erkek hem kız ismi olduğu için DENİZ koyduk adını minik bebeğimizin :) size bunları yazarken bile gözlerimden tıpır tıpır yaşlar dökülüyo boğazım düğümleniyo hiç biriniz bu acıyı yaşamayın inşallah.hepinize iyi günler.hem bebişlerinize hem kendinize çok dikkat edin lütfen.hepiniz önce ALLAH'a sonra eşlerinize emanetsiniz :)