- 2 Kasım 2011
- 4.075
- 84
- 34
Merhaba anneler :) dün normal kontrol diye gittim fakat doktorum bebeğimin kalbinin atmadığını söyledizaten geç döllenme olmuştu bende 2hafta kadar.uzun bi süre de görünmemişti taa ki 6 hafta 5 günlük olana kadar.dün 11 hafta olarak gitmiştim.sata göre 13 haftalıktı bebiş ama ultrasona göre de 8 hafta 1 günden sonra gelişmemiş malesef bebeğim ve dün bebişimizi aldırmak zorunda kaldık inanın çok acı ALLAH'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah.gerçekten çok zor bi durum eşim ailem eşimin ailesi ve akrabalarımız hep yanımızda ama yinede kimse karnımdaki bebişimizin yerini tutmuyo.umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hanımlar bu arada ben hamile kalmadan önce kum dökmüştüm ve normal hamilelere göre benim hamileliğim daha riskliydi kum döktüğüm için.sizlerde olmasa bile etrafınızda benim gibi kum dökerlerse lütfen onları uyarın mutlaka devamlı doktor kontrolünde olsunlar!bu arada bişey daha söyleyim sizlere düşük olsun ölü doğum olsun illa ki bi isim koymamız gerekiyomuş bebişlerimize çünkü öteki tarafta isim koymadığımız için bizden davacı olurlarmış biz hem erkek hem kız ismi olduğu için DENİZ koyduk adını minik bebeğimizin :) size bunları yazarken bile gözlerimden tıpır tıpır yaşlar dökülüyo boğazım düğümleniyo hiç biriniz bu acıyı yaşamayın inşallah.hepinize iyi günler.hem bebişlerinize hem kendinize çok dikkat edin lütfen.hepiniz önce ALLAH'a sonra eşlerinize emanetsiniz :)
Merhaba anneler :) dün normal kontrol diye gittim fakat doktorum bebeğimin kalbinin atmadığını söyledizaten geç döllenme olmuştu bende 2hafta kadar.uzun bi süre de görünmemişti taa ki 6 hafta 5 günlük olana kadar.dün 11 hafta olarak gitmiştim.sata göre 13 haftalıktı bebiş ama ultrasona göre de 8 hafta 1 günden sonra gelişmemiş malesef bebeğim ve dün bebişimizi aldırmak zorunda kaldık inanın çok acı ALLAH'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah.gerçekten çok zor bi durum eşim ailem eşimin ailesi ve akrabalarımız hep yanımızda ama yinede kimse karnımdaki bebişimizin yerini tutmuyo.umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hanımlar bu arada ben hamile kalmadan önce kum dökmüştüm ve normal hamilelere göre benim hamileliğim daha riskliydi kum döktüğüm için.sizlerde olmasa bile etrafınızda benim gibi kum dökerlerse lütfen onları uyarın mutlaka devamlı doktor kontrolünde olsunlar!bu arada bişey daha söyleyim sizlere düşük olsun ölü doğum olsun illa ki bi isim koymamız gerekiyomuş bebişlerimize çünkü öteki tarafta isim koymadığımız için bizden davacı olurlarmış biz hem erkek hem kız ismi olduğu için DENİZ koyduk adını minik bebeğimizin :) size bunları yazarken bile gözlerimden tıpır tıpır yaşlar dökülüyo boğazım düğümleniyo hiç biriniz bu acıyı yaşamayın inşallah.hepinize iyi günler.hem bebişlerinize hem kendinize çok dikkat edin lütfen.hepiniz önce ALLAH'a sonra eşlerinize emanetsiniz :)
Resmini koysanaaaaaa cok Mrk ettim ya minik prensesi
günaydın
malesef canım yokkk:44:
şoklardayım şuan... masallah ne doktormus o oyle ... ben baya gec ogrencem galıba cunkı ıkızler doktorum normalınden gec ogrenırsınız dedı... olsun saglıklı olsunlarda... ama kemık yapısı kız dıyıpte sonradan erkek cıkan cok olmus kaptrma pek kendını ...
kişiden kişiye değişen bi durum ama 9.haftada azalmaya başlayıp 12.haftada bitiyomuş bildiğim kadarıyla
bende maalesef tiroid var canım tsh 9 çıktı yani oldukça yüksek, ilaç kullanmaya başladım, ultrasonu da nodül var mı diye çektiler neyseki çıkmadı
herkesin farklı yahuuuu... benim başlarda azdı. 9.haftadan sonra arttıyarın 12 oluyorum
hala devam ediyomu canımmm benim azaldııı :)
geblikte tetikliyor cnm canını sıkma ilaç kullanınca düşer ama sanırım beta hcg arttıkça tsh da artıyor
vücut beta hcg gibi algılıyormuş bu hormonu benim ilk 3.5 tu ilaç almama rağmen sonra 5 çıktı ilacı arttırdık en son 4 tü şimdi ilacı daha da arttırdık
selam kızlar
.tesi dr. gittim bebişimin kalp atışlarını duydum cok sukur her sey normal dedi ama sat ile arada biraz fark dedi 6+4 mus şu anda.
problem değilmiş sonuçta ama pazar sabahı kalktığımda kahverengi hafif bi lekelenme gordum hemen hastaneye gittim bebişte bi sorun yok olabilir ama malum progest verdi günde 3 defa içicem bide elevitle folbiole devam su an sorun yok ama korkuyorum inşallah bişey olmaz ...DR rahat ol keyfine bak stres yapma renk kırmızı olsaydı korkabilirdik gibi şeyler söyledi bu durumda olan arkaaslar sizin durumlarınız nasıl ? Bana biraz bilgi verirmisiniz sevinirim.
Slm kizlar bende aralik annerine yeni katildim 8+5 teyim bende yanliz bulantim yok soyle bi okudumda herkeste bulanti varmis doktorum normal olmaya bilir diyo ama icime dert oldu. acayip bi karin sisligi var bende boyle olmasi normalmi acaba aranizda boyle olan var mi
bende de bulantı yok canım karnım akşam biraz şiş oluyor o da gündüz yediklerimdendir heralde:) ayrıca herkeste bulantı olacak diye bir şey yok ki doktorun neden öyle dedi
Slm sahsultan doktorun dedigi gibi canini sikma. benim ilk gebeligimde ayni sorun olmustu kasik agrilarimda vardi o ama kahverengi akintim sonradan kirmiziya ara ara donuyurdu. ama benim hic kesilmeden devam ediuordu progestan almama ragmen doktor ne yaparsak yapalim bebegin genetik problemi varsa dusuge engel olamayiz dedi nitekim 7.hafta sonunda almak zorunda kaldi cok uzuldum cunku cok heveslenmistik ama doktorum beni cok motive ettti bu en iyisi dedi cok sukur suanki gebeligimde 8.hafta bitio ve hic akintim bile yok.yani cnm canini sakin sikma cidden bebekte bi problem varsa vucut onu atiyormus umarim bisey olmadan atlatirsin ilk haftalarini
ve dün bebişimizi aldırmak zorunda kaldık inanın çok acı ALLAH'ım kimseye bu acıyı yaşatmasın inşallah.gerçekten çok zor bi durum eşim ailem eşimin ailesi ve akrabalarımız hep yanımızda ama yinede kimse karnımdaki bebişimizin yerini tutmuyo.umarım hepiniz sağlıkla alırsınız bebişlerinizi kucaklarınıza.hanımlar bu arada ben hamile kalmadan önce kum dökmüştüm ve normal hamilelere göre benim hamileliğim daha riskliydi kum döktüğüm için.sizlerde olmasa bile etrafınızda benim gibi kum dökerlerse lütfen onları uyarın mutlaka devamlı doktor kontrolünde olsunlar!bu arada bişey daha söyleyim sizlere düşük olsun ölü doğum olsun illa ki bi isim koymamız gerekiyomuş bebişlerimize çünkü öteki tarafta isim koymadığımız için bizden davacı olurlarmış biz hem erkek hem kız ismi olduğu için DENİZ koyduk adını minik bebeğimizin :) size bunları yazarken bile gözlerimden tıpır tıpır yaşlar dökülüyo boğazım düğümleniyo hiç biriniz bu acıyı yaşamayın inşallah.hepinize iyi günler.hem bebişlerinize hem kendinize çok dikkat edin lütfen.hepiniz önce ALLAH'a sonra eşlerinize emanetsiniz :)
Yani herhangi bi sağlık problemim olmazsa tutmayı düşünüyorum. Kan sulandırıcı iğneye devam etmem gerekirse belki doktor müsade etmeyebilir. Bakalım kısmet artık
Slm kizlar bende aralik annerine yeni katildim 8+5 teyim bende yanliz bulantim yok soyle bi okudumda herkeste bulanti varmis doktorum normal olmaya bilir diyo ama icime dert oldu. acayip bi karin sisligi var bende boyle olmasi normalmi acaba aranizda boyle olan var mi