2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Bi de demezmi ne güzel bulanıyordu diyee :)))
Deliiii git Dr una birde kartını iste. Acil bişey olursa Allah korusun
Hemen ara cebini

harika ifade etmişsin çok hoşuma gitti kendi kendime gülüyorum adım deliye çıkacak benim belimde ağrıyor ve çalışmak çok zor

aynen canım 5 olsun diye bakıyom saate sabahtan beri :) güldürdüm he seni bu ağrıyla sevindim o zman sürekli rapor almakta istemiyom ama dayanamıyom arada bi kalkıp dolaşıyom ama yok eve gidip uzancam hemen

bende maalesef tiroid var canım tsh 9 çıktı yani oldukça yüksek, ilaç kullanmaya başladım, ultrasonu da nodül var mı diye çektiler neyseki çıkmadı

Benimde boynumda bir şişlik oluştu canım onun için istediler ama bugün tahlil sonucumu aldım normal cıktı tsh falan. Acaba bu şişlik neyin nesi şimdi

benim uyku saatim akşam 19.00-20.30 arası
uyu canım bence zaman geçer dinlenirsin hem karnında tok :)

Bi de demezmi ne güzel bulanıyordu diyee :)))
Deliiii git Dr una birde kartını iste. Acil bişey olursa Allah korusun
Hemen ara cebini

anaaa bide dalga gecıyolar bakyaaa insan endışelenıyo napıyım bı öğürsem rahatlıcam ama yok cok rahatım yaniii tokumdaa meyve yedım şimdi bıde ... kendımı boylee öööğğğ yapyorum oguruyorum ama kendı kendıme yaptıgımı bılıyorum gercekden mıdeem bulanmıyo yanı kendılıgınden gelmıyo öğürtülerimm... daha haftaya carçamba randevum var :26: neyse yaa beklıyım bakıyım aksam eger kendımı baya bı ıyı hıssedersem derım bı sorun vr gıdelım doktora ...

Kızlaaaar=)
Yaptığınız veya yapmayı planladığınız spor var mı?Yürüyüz pilates vs??
Ne önerirsiniz?Neler yapalım

spor için 9. hafta erken değil mi?? ben 4. ayda falan başlamayı düşünüyordum yavaştan...

Benimde boynumda bir şişlik oluştu canım onun için istediler ama bugün tahlil sonucumu aldım normal cıktı tsh falan. Acaba bu şişlik neyin nesi şimdi

yani ultrasonu çektirdiğin halde mi bir şey çıkmadı? bilmiyorum canım ama yağ bezesi olabiliyor sen yine de ihmal etme bence başka doktora da görün. peki senin tsh tam olarak kaç çıktı?

spor için 9. hafta erken değil mi?? ben 4. ayda falan başlamayı düşünüyordum yavaştan...

Ben zaten şu an spor yapmayı düşünüyorum demedim canıms=) Yapan var mı burda da diye. Bazıları yogaya başlamış, saat yürüyen var. Bakalım bizim topik ne durumda bu konuda diye merak ettim.

Pilates için bence hoca eşliğinde yap gzmmm. Cd'den riskli olmasın. İnternet hep öyle diyor ama tabi sen bilirsin gene de hamişimm=)

arkadaşlar birşey soracam ben iki hafta önce doktora gitmiştim bebeğimin 6 haftalık olduğunu söylemişti,doğumu ise 21/12/2013 olduğunu iki hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım demişti ,bende gittim iki hafta sonra bu seferde bebeğimin 6 hafta üç günlük olduğunu söyledi çok şükür kalp atışlarını duydum , ama benim sad 16 marttı yani benim hesabıma göre 8 haftalık olması lazımdı , acaba çocuğun gelişmesinde mi bir problem var başka doktora gitsem mi diye düşünüyorumne olur bana bir akıl verin

ziraa :) çünkü ne biliyim şimdi kendimizi çok yormamamız lazım ilk zamanlar diye biliyorum... hatta gün içinde kestirmek çok yararlıymış bizim için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…