gözün yadın canım kafanı karıştırma şimdi tarihlerle falan tadını çıkar.
ben 4. gün çıktım. benimde eşim vardı yanımda ve arkadaşlarım da geldi sağolsun öyle böyle geçirdik:)
oohh ohh baya kaynatmıssınız masaalh kızlar ben bugun garip bi şekilde yıyebılıyorum ıcebılıyorum... midem bulantılarım azaldıı ... acaba bi sorunmu var yaa ?
oohh ohh baya kaynatmıssınız masaalh kızlar ben bugun garip bi şekilde yıyebılıyorum ıcebılıyorum... midem bulantılarım azaldıı ... acaba bi sorunmu var yaa ?
canımm yok öyle bişey ya akşam ben sordum doktora azalıcak artıcak biticek yine başlicak dedi mesela 2 gün durdu benim bitti sandım bugün yine çıkardım ama yiyip içiyorum hala korkutma hemen kendini sevin bence :)
işallah yaaa zamanla gecer umarım ama bı anda kesılırse gel demısdı doktorum korktum bı an kussam bı turlu kusmasam bı turlu... napıcaz bız boyle kalan aylar boyuncaa
Tövbe tövbeeee
Ne güzel işte cnm az ve sık yemeye çalış kafanı da bulandırma
Yoktur bişeyleri inşallah. Gönlünü ferah tut
ama doktorum ustune basa basa dedıkı ıkı kere ... bulantın bı anda kesılırse gel dedı...offf catlıcam şimdiii:26:
ama doktorum ustune basa basa dedıkı ıkı kere ... bulantın bı anda kesılırse gel dedı...offf catlıcam şimdiii:26:
bi parmak at kustur kendini
korkma kuşummm ara sor yada rahat etceksenn
iyice paranoya oldum yaa hiç mide bulantım yok acaba ben aclıkdanmı bulantı cekıyodum hem bıde bugun sabah bulantı hapı içdim onunda etkısı olmus olabılırmıki? offf doktorun numarası yok bısey oldugunda tekden mudahale edemem buraya gelın dedı... anca asistanı acıyo telıı ona soruyorum oda kac saat sonra gerı donus yapıp kendı cevap verıyoo....
benim mide bulanılarım çok fena, 1 gün iyisem 2 gün kötüyüm, geçenler var mı kızlar, bir de çalışıyorum hayat iyice çekilmez hale geldi, böyle düşünmek istemiyorum ama sabah öğle akşam ye çıkar ye çıkar, kilo verdim, arada hastaneye yatıp çıkıyorum ama bi faydası yok,
hilbar canım bu bulantı bıçakla kesilir gibi birden geçermiş. Demek ki bitti artık bulanmayacak:)) rahat rahat ye yemeğini ne güzel işte stres yapma. Kanama ve şiddetli ağrı olursa doktorum gel dedi. Onun dışında bişeye üzülme cnm.
yaa işallah oyledır ama ben doktorun soyledıgı seye cok takıldımmm bı anda bulantıların kesılırse gel dedı olmassa benım ıcım rahat etmıcek bıı doktora gıdıyım.. aksam ... ayyy ama aksam benım doktorum yokkı offf 5 de cıkıyo kadın gıtmesemmı beklesem bırazz belkı yenıden baslar bulantılarım.... sabah bulanıyodu ne guzell oglen kesıldıı bulantım... aksamı beklıyım ben en ıyısı...aynı şeyi bende düşünmüştüm ne garip dimi midemiz bulana bi türlü bulanmasa bi türlü :26:bi yerde okumuştum vücudumuz gebelik hormonlarına uyum sağladıkça mide bulantımız azalırmış ya da geçermiş
ama benım daha 2 haftadır mıdem bulanıyooo... sata gore 10 haftalık gozukuyorum ama normalde 9 haftalıgım ...Yok ya öyle bulantısı kesilen arkadaş vardı hatırladığım kadarıyla bu aylarda normalmiş takma kafana
bak bende yedim bişeyler hemen geçti şuan hiçbişey yok açlık zaten başlı başına bulantı sebebi canım.e ilaçta almışsın bi zahmet geçsin bence korkma hemen kendimize zarar veriyoruuz.olmadı akşam gidersiniz hastaneye
yaa işallah oyledır ama ben doktorun soyledıgı seye cok takıldımmm bı anda bulantıların kesılırse gel dedı olmassa benım ıcım rahat etmıcek bıı doktora gıdıyım.. aksam ... ayyy ama aksam benım doktorum yokkı offf 5 de cıkıyo kadın gıtmesemmı beklesem bırazz belkı yenıden baslar bulantılarım.... sabah bulanıyodu ne guzell oglen kesıldıı bulantım... aksamı beklıyım ben en ıyısı...
ama benım daha 2 haftadır mıdem bulanıyooo... sata gore 10 haftalık gozukuyorum ama normalde 9 haftalıgım ...
sanırım ilaçdan oldu o bıdaha bulantı ılacı ıcmıscem yaaa