2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hayır cnm ne yazmıştın

şişlikle ilgili canım tekrar gönderiyim

kulak burun boğaza git canım ben geçen yaz boyundaki şişlik yüzünden ameliyat oldum çenemin sol alt kısmındaydı tükürük bezim tıkanmıştı.kulak altlarındada tükürük bezleri var tıkanmış olabilirmi bilemiyorumm.
benim boğaza yakın olduğu için yemek yediğimde şişip sonra iniyodu ağrılıydı bide.13 tane taş olmuş meğer içinde komple aldılar şuan boşluk orası çukur yani.
ama ihmal etme derim acil kbb'ye görün bence

Son düzenleme:

canım gittim kulak burun boğaza enfeksiyon kaynaklıdır dedi. ama yinede içim rahat etsin diyosan tiroid usg çektir dedi. bakalım bi daha gidicem başka doktora heralde

Bende senin gibiyim canım..merak etme sorun yok

hıh bana böyle bilgilerle gelin
ya cemrecim ben normal doğum istiyorum çok istiyorum inşallah bi aksilik olmaz ve özeller hemen sezeryana alabiliyor maalesef bazen basit bahanelerle bile senin özelde mi olmuştu? son yıllarda özelde normal doğum yapan hiç kimse duymuyorum valla :26:
buarada kitabının adı ve yazarı neydi canım öğrenebilir miyim?

geçmiş olsun canım allah sabır versin bende aynı şeyi yaşadım ilk gebeliğimde.
kendini çok üzmemeye çalış canım zaman herşeye ilaç oluyor allaha sığınmaktan başka bişey gelmiyor elden...
inşallah tekrar güzel haberlerini duyarız, allaha emanet ol...

hoşgeldin canım bulantısı olmayan bizler de varız ama genelde bu konudaki şikayetler yazıldığından, yeni gelenler herkesin öyle olduğunu sanıyor doğal olarak... çok şükür yok bulantımız çünkü olanlar çok zor günler geçiriyor maalesef allah yardımcıları olsun
benim de karnım şişti ufak göbeğim büyüdü valla benim de çoğu kıyafetim daraldı
bebişlerimiz saağlıklı olsun da kilolara da katlanıcaz...

kızlar merhabaa :)

kaç gündür raporluyum doğru dürüst nete giremiyorum girdikçede geçmiş sayfaları okumaktan yeni birşeyler yazamıyorum

kanamalarım şükür kahverengie dönerek azaldı bitti gibi bişey dinlenmenin faydası oldu sanırım :)

bulantılarımda şükür 2 haftadır yok derken bugün kokuya hassasiyetim yüzünden ilk kez kustum ama şükür yemek yiyebiliyorum.

cumartesi kontrolüm var bu mübarek günlerde Rabbim dualarımı kabul etsin bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah :))

Canimmmm raBbim sabir versin vardir bi bildigi en kisa zamanda tekrar bi mucize yasatir sanada insallah ....

Kızlar günaydın. Dun biraz akıntım olmuştu aynı iç çamaşırımla uyumuştum. Sabah uyandığımda koyu sarı Bi renk gördüm. Korktum biraz böyle leke olur mu? Lekelenme olduğunda hemen anlayabilecek kadar koyu bir renk mi oluyor? Yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Mutlu bir gün hepimize:)

bana doktorum boyle birsey demedi. hamileligimde problem yok simdilik. bu ilacı ilk jez sizden duydum. ne ise yariyor? yarin kontrolum var sormali miyim doktora??

progestan rahim duvarını kalınlaştırıyormuş ve bebeğin tutunmasını sağlıyormuş doktorunuz vermediyse doktorunuzu dinleyın vardır bir bildiği ben hamile kaldığımda ilaç kullanıyordum hormon ilacı belki de ondan verdi bana bilemıyorum. birde adetimden önce bir iki damla kahverengi lekelenmem oldu onu da söylemiştim doktora. genelde kanama olanlar ve lekelenme yaşayanlara veriliyor. kafanı karıştırma endişelenme canım. sağlıklı bir gebelik dilerim .

Allah sabır versin arkadaşım rabbim en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin .
bence çok sanslısın tadını cıkar. hayırlı olsun hamileleiğin.

canım su içiyormusun sık sık. eğer su içmiyorsan akıntının rengi de değişiyor. ben su içememiştim sarı renkli akıntım vardı.idrar tahlili yaptırdım enfeksiyon cıktı. imkanın varsa sağlık ocağında falan bir idrar tahlili yaptır. bol bol su iç canım umarım geçici bir durumdur.

Günaydınn kızlarrr ..bende cok fena iştah artışı var kızlarr yaa cok fena yemeye başladımm sizler ne durumdasınızzz böyle giderse birden kilo alacagımm

((( çok üzüldüm cnm ya Deniz'in senin cennetteki şefaatçin olur inşallah
Kendini cok yıpratma bi an önce hamile kalmamı diliyorum vee sağlıklı bir bebeğin olmasını

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm Allah yardımcın olsun ;( Rabbim en kısa sürede bi evlat nasip etsin sana inşallah.üzülme demek boş biliyorum ama herşey Rabbimden..mübarek kandil günü Rabbim gönlüne göre versin inşallah

koyu sarı akıntı ıltıhabının oldugunu gosterıyo endıselenmene gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…