- 5 Nisan 2013
- 1.076
- 1.152
slm güzel anneler her zamanki gibi takipteyim ama çok sık yazamıyorum. biz kızımla çok şükür iyiyiz dün 7. ayımızı doldurduk ek gıda işimiz çok şükür ii gidiyor belli bir düzenizmiz var hala devam bende kızıma balık çorbası yaptım palamut aldım haşladım ayrı bir yerde kabak patates havuç küp şeklinde doğradım haşladım balık suyunu süzüp sebzelere karıştırdım unlu terbiye yaptım didiklenmiş balıklarıda içine attım bu şekilde biz yedik kızıma süzgeçten geçirdim severek yedi çok şükür .çorbaları pütürlü pek sevmiyor şehriye çorbasını hiç sevmedi ne taneli ne geçirlmiş hiç bir şekilde sevmedi..
bizim uyku düzenizim iyi çok şükür ama benim kızımda emvde uyanıkken çoğunlukla yanında olmamızı istior başka bir yerede gidince burnumdan getiriyor benim gibi gezmeyi seven bir annenin gezmeyi sevmeyen bir kızı var bayramda ankaraya gidicez bakalım nasıl geçicek inş. çok sıkıntı olmaz.
bizim uyku düzenizim iyi çok şükür ama benim kızımda emvde uyanıkken çoğunlukla yanında olmamızı istior başka bir yerede gidince burnumdan getiriyor benim gibi gezmeyi seven bir annenin gezmeyi sevmeyen bir kızı var bayramda ankaraya gidicez bakalım nasıl geçicek inş. çok sıkıntı olmaz.