- 13 Aralık 2012
- 2.372
- 1.131
bir baş kapatmayla olmuyor işte bunlar, herkesi kastettmiyorum tabiki dinimizin farzlarını yerine getiren Allah korkusu taşıyan ahlaklı insanlar da var ama böylelerini görünce şekli ile davranışı uymayınca iki kat yuh diyorsun.... arkadaş madem toton yemedi çocuk bakacam diye ortaya düşme hadi düşünmeden bitarafın yemeden kalkıştın bu işe yapamayacağını anlayınca ara haber ver insanlara ; yok oruç vurdu uyuyakaldım yok dua ettim vs çocukmu kandırıyorsun sen, Anıl sen de kabahat ama ben olsam kesinlikle "madem g... ne güvenmiyorsun niye beni oyaladın" derdim. valla dün ilk defa zeynep 12 de uyudu, ben de ibadetimi yaptım Allah kabul ederse gece zeynep defalarca uyansa da sabahın köründe kalktım heleki söz konusu emanet bir çocuksa insanın biraz daha hassas davranması lazım...Sabahtan beri kafamı Yastığa gömdüm uyumadım ama kafamı dinlendirdim
Eşim Arası aldı çıktı
Evet kız iyi kimşindi gelmedi sonra yapsa bu dengesizliği daha zor olurdu
Türbanlı bu arkadaşım sabaha kdr dua etmiş çok yorgunmuş ama ben yorgunluktan da değil yapamocam işi dedi
İyi dedim Allah dualarını kabul etsin sana helal olsun daha da lafım yok
Meltem benmo kreşle çok önce görüştüm avrupanon en iyi kreşiymiş okumşaundur belki
Senin o okıduğun yazılar 1 yıl önce yani şimdi 1650 ye kayıt yapıyorlar kuzum
O kdr veremem maalesef sağ ol gene uğraşın için
Ben bu kdr kalpsiz bu kdr umursaöaz insanların etrafta bebek çocuk bakıcılığı yaptığına inanamıyorum
Kimsede utanma arlanma kalmamış
İşi kendi belirledi şu işleri yaparım su maaşı alırım diye eyvallah dedik
Allahtan belasını mı istiyo bunlar anlamıyorum
Kaldı ki benle çalışacak olan bakıcı da eminim rahat eder çünkü kendimi biliyorum
İyi niyetliyimdir kırmam etmem he derim herşeye sadece Aras önemli.
Neyse ben çok doluyum daha fazla yazmiim çirkinleşcem yoksa
meltemcim israil mali listeni görünce pörtlettim gözlerimi listeyi araştırmak istemiyorum alacak hiçbirşey kalmıyor, ben bazı markaları karalamak için de bu listeye diğer firmaların katma ihtimalini de düşünüyorum. ayrıca dediğin gibi türk işçiler çalışıyor keşke ülkeye hiç sokulmasa yerli üretim olsa , zaten bizim kurtlu elmalarımızın yamuk domateslerimizin de neslinin tükenmesi ithalat ve malesef israilden gelen arılar hadi markaları almadık, tohumlar ne olacak? adamlar israilden arı getirtiyor domates için biz de alıyoruz