- 11 Kasım 2015
- 800
- 1.156
- 113
- Konu Sahibi mayala katar
- #3.001
Geçen opudan sonra kullanmıştım evetben doğal yoldan regl olmadğım için cyclo progynova kullanıyorum21 adet bitince seninde işin bitiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen opudan sonra kullanmıştım evetben doğal yoldan regl olmadğım için cyclo progynova kullanıyorum21 adet bitince seninde işin bitiyor
Benimde çift embriyo 3ba ve 5bc genetik yapılmadıEvet canım çift embriyo transferi oldum ben.
Siz ilk bebeğinizde tüp bebekmiydi, tekrar opumu oldunuzGeçen opudan sonra kullanmıştım evet![]()
Aslında doğru söylemiş herkesin süreci farklı işler senin moralin bozulmasın diye Allahım bizi beterinden korusun inşallahBana en son girme şu forumlara diye azarlıyordu, ona o olmuş buna bu olmuş bendede olurmu sorularla delirttim kadını ya
Canım Nisan da olsa Aralık mı oluyor daha sürece gitmediğim için bakmadımKızlar pozitif olursa aralık annesi olacaklar el kaldırsın![]()
Amin canım İnşallah, sen embriyoların güzel gelişirse ngs yaptırmayı düşünüyormusun aşkımAslında doğru söylemiş herkesin süreci farklı işler senin moralin bozulmasın diye Allahım bizi beterinden korusun inşallah![]()
Rica ederim estağfurullah ne kusuruAy kusura bakmayın ben kaçırmışım bu detayı üzgün işareti görünce bir şey oldu sandım, Allah bağışlasın evladınızı
![]()
Aşkım sat mart olanlar aralık, nisan olanlar ocak olacakCanım Nisan da olsa Aralık mı oluyor daha sürece gitmediğim için bakmadım![]()
Vallahi benim zaten çok yumurta çıkmıyor çıkanda bir iki ancak dölleniyor onun için hiç baktırmadım inşallah güzel sağlıklı gelişir bir sıkıntı yaşamadığımız için doktorum hiç o konudan bahsetmedi bakalımAmin canım İnşallah, sen embriyoların güzel gelişirse ngs yaptırmayı düşünüyormusun aşkım
Nasipse pozitifi gördüğümde burada bilgileri gireceğimBebişim önce burdan mutlaka hamile takvimini başlat onu mutlulukla bir görelim bizde seninle takip edelim benimki böyle bir takvimdi ayriltili ama adini unuttum![]()
İnşallah canım güzel olur, her ay yumurta sayısı kalitesi farklı oluyor, bu sefer bol olsunVallahi benim zaten çok yumurta çıkmıyor çıkanda bir iki ancak dölleniyor onun için hiç baktırmadım inşallah güzel sağlıklı gelişir bir sıkıntı yaşamadığımız için doktorum hiç o konudan bahsetmedi bakalımhayırlısı olsun inşallah
![]()
Aman ben yeni yıl bebegimi mi getireceğim yoksaAşkım sat mart olanlar aralık, nisan olanlar ocak olacak
Hamilelik+ kalp sesine kadar her hafta nasıl olduğunu gösterecek size, happy mom daha karışık gelmişti banaNasipse pozitifi gördüğümde burada bilgileri gireceğim
Şimdi merak ettim Hamilelik+ ve Happy mod uygulamasında şu an neler olduğunu yazıyor
Mesela şu an yerleşmede olduğu vesaire
Olsun umud edelimki evrene pozitif enerji gönderelimAman ben yeni yıl bebegimi mi getireceğim yoksamaşallah
kızım 2015 li hep diyordum Buda 2025 olsa süper olur olmadı aslında kayıp vermeseydim Nisan da doğardı tam 2025 li olacaktı nasip değilmiş
ay inşallah olsunda Allah’ın izniyle Ocak ayına da razıyım bende daha embriyo bile ortada yok doğum tarihi hesaplıyom
![]()
Amin Amin ağzın balİnşallah canım güzel olur, her ay yumurta sayısı kalitesi farklı oluyor, bu sefer bol olsun, kardeşleriyle beraber
Evet ilki de tüp bebek bizde sebepsiz infertilite teşhisi kondu. Son embriyomuzdu çok şükür tuttu. Şimdi tekrar sıfırdan başladık. Amh düşük olduğu için 3 defa opu oldum 3 tane embriyomuz var şuan. Otoimmun hastalığım olduğu için doktorum tek embriyo transferi yapicak. Tabi son bikere daha iki olmaz mi diye sorucam bakalimSiz ilk bebeğinizde tüp bebekmiydi, tekrar opumu oldunuz
Aslında biz insanız canım umutla yaşıyoruz, bende hamileyken neler planlamıştım, eşime orucu tek tutacaksın beni bebeğimle kahvaltıya götüreceksin diyordum şu an oruç tutuyorumAman ben yeni yıl bebegimi mi getireceğim yoksamaşallah
kızım 2015 li hep diyordum Buda 2025 olsa süper olur olmadı aslında kayıp vermeseydim Nisan da doğardı tam 2025 li olacaktı nasip değilmiş
ay inşallah olsunda Allah’ın izniyle Ocak ayına da razıyım bende daha embriyo bile ortada yok doğum tarihi hesaplıyom
![]()
Uygulama 26 Kasım diyorKızlar pozitif olursa aralık annesi olacaklar el kaldırsın![]()
Banada çift yasakEvet ilki de tüp bebek bizde sebepsiz infertilite teşhisi kondu. Son embriyomuzdu çok şükür tuttu. Şimdi tekrar sıfırdan başladık. Amh düşük olduğu için 3 defa opu oldum 3 tane embriyomuz var şuan. Otoimmun hastalığım olduğu için doktorum tek embriyo transferi yapicak. Tabi son bikere daha iki olmaz mi diye sorucam bakalimbu yaştan sonra amh tan düşükken hamilelik zor çünkü
![]()