• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aslında biz insanız canım umutla yaşıyoruz, bende hamileyken neler planlamıştım, eşime orucu tek tutacaksın beni bebeğimle kahvaltıya götüreceksin diyordum şu an oruç tutuyorum 😂
Öyle canım ya bizde ne hayaller kurmuştuk nasibi yokmuş dilerim bu sefer sonuna kadar sağlıcakla ilerleriz inşallah Amin Allahım 🤲🥹🌹

Banada çift yasak 🥹 hep tek olacak rahim küçük olduğu için 🫠 şu an teker tekerede razıyız
Olsun da canım hayırlısıyla tek gelişim açısından daha iyi inşallah bebeğin büyürse sonradan tekrardan transfer olursun kardeşleride olur Allah’ın izniyle inşallah benim ki yaştan dolayı biz iki embriyo kararı almıştık biri tutmasa diğeri tutsun diye bir taneye de razıyım sağlıklı olsun kaliteli olsun bir tane olsun bizim olsun ondan sonra yeter evlendiğimden belli ömrüm çocuk oldu olmadıyla bitti 😂🙈

Böyle insanlarla karşılaşmak bu süreçte çok iyi helal olsun valla 👏 galiba ilk zamanlar iğne için bende gidip gelicem. Anneninde yakin olmasi ayrı bir şans 🥰🥰 bol bol dinlen anneye de çok selam iyi bakiyordur simdi sana eminim 😊
Evet her zaman sürecimi hafifletti sağ olsunlar. Annem de heyecandan bir oraya bir buraya koşturuyor şimdi kıyamam 🥰 annelerin gerçekten hakkı ödenmiyor ❤️

Olsun da canım hayırlısıyla tek gelişim açısından daha iyi inşallah bebeğin büyürse sonradan tekrardan transfer olursun kardeşleride olur Allah’ın izniyle inşallah benim ki yaştan dolayı biz iki embriyo kararı almıştık biri tutmasa diğeri tutsun diye bir taneye de razıyım sağlıklı olsun kaliteli olsun bir tane olsun bizim olsun ondan sonra yeter evlendiğimden belli ömrüm çocuk oldu olmadıyla bitti 😂🙈
Aynen bende diyorum ne evlendiğimden ne yaşadığından birşey anladım hayatım tüp bebek doktoru aramakla geçti tedavilerle geçti bundan sonra hayatımı yaşayacağım bazen çok ısrarcı olmak da iyi değil inş rabbbim pozitifi yaşatırda bize önümüze bakarız🙏🙏🙏

Selam kızlar. Ben ilk deneme tüp bebeğe başlyacağım bu hafta tedaviye. 2 negatif aşılamam var. Tsh 2,5-4 arasında gelip gidio sürekli ilaçla dengelemeye çalışıyor doktor. Size sorum şu hiç bilgim yok tüp bebekle ilgili yaş 37 birden fazla istemiyorum aslında tek istiyorum. Tek transferde şansım ikiye göre düşükmü oluyor.

Banada çift yasak 🥹 hep tek olacak rahim küçük olduğu için 🫠 şu an teker tekerede razıyız
Bana da çift yasak servikal yetmezlik ten dolayı🥺 keşke olsa çok isterdim çünkü yaş itibariyle 1 tane olsa ikinciyi yapmaya fırsatım kalmıyor🫢 artik olsun da bitane kuzenleriyle kardeşlik yapar napalim 🙏

Benim doktorda 24 dedide ben dayanamayıp 21 inde vermek istiyorum transfer hariç 10.gün oluyor ama 3.gğn embriyosu olduğu emin değilim ama az da olsa çıkar diye düşünüyorum
Benimde 3.gün embriyosu ama beklemeyi düşünüyorum ben kanda çıkmazsa üzülürüm stres olmamak daha iyi 10.günde çıkıyormuymuş

Aynen bende diyorum ne evlendiğimden ne yaşadığından birşey anladım hayatım tüp bebek doktoru aramakla geçti tedavilerle geçti bundan sonra hayatımı yaşayacağım bazen çok ısrarcı olmak da iyi değil inş rabbbim pozitifi yaşatırda bize önümüze bakarız🙏🙏🙏
Amin amin inşallah Rabbim bu sefer yüzümüze baksın bende inan ki 14 yıldır tüp bebek merkezinde geziyorum onun için aşırı yorulduk dedim tekrardan sağlıklı hayırlı güzel bir evladım daha olsun zaten artık bu konuyu tamamen kapatacağım zaten yaşta gidiyor sabırda kalmıyor işte ne diyelim artık hayırlısı herşeyin ama ilerde dedim pişman olmamak adına niye uğraşmadık uğraşsaydık belki olurdu gibi kafamızda soru işaretleri kalmasın diye ne bilim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dilerim hepimiz pozitif oluruz sağlıklı bir şekilde herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olmaları inşallah biz elimden gelen herşeyi yaptık daha da yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri inşallah 🤲🥰🥹

Selam kızlar. Ben ilk deneme tüp bebeğe başlyacağım bu hafta tedaviye. 2 negatif aşılamam var. Tsh 2,5-4 arasında gelip gidio sürekli ilaçla dengelemeye çalışıyor doktor. Size sorum şu hiç bilgim yok tüp bebekle ilgili yaş 37 birden fazla istemiyorum aslında tek istiyorum. Tek transferde şansım ikiye göre düşükmü oluyor.
Aleyküm selam dilerim Rabbim çok yormadan kolaylıkla nasip kısmet etsin inşallah hayır düşük değil emin ol kısmetleri yoksa iki adet yada üç adet kat hiçbiri tutmaz kısmeti olan tek başına tutar onun için şansınız hep var inşallah dilerim şans 🍀 sizden yana olsun güzel sağlıklı haberler alırsınız Allah’ın izniyle

Amin amin inşallah Rabbim bu sefer yüzümüze baksın bende inan ki 14 yıldır tüp bebek merkezinde geziyorum onun için aşırı yorulduk dedim tekrardan sağlıklı hayırlı güzel bir evladım daha olsun zaten artık bu konuyu tamamen kapatacağım zaten yaşta gidiyor sabırda kalmıyor işte ne diyelim artık hayırlısı herşeyin ama ilerde dedim pişman olmamak adına niye uğraşmadık uğraşsaydık belki olurdu gibi kafamızda soru işaretleri kalmasın diye ne bilim Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dilerim hepimiz pozitif oluruz sağlıklı bir şekilde herşeyden önce sağlıklı hayırlı evlat olmaları inşallah biz elimden gelen herşeyi yaptık daha da yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri inşallah 🤲🥰🥹
Aynen cnm kesinlikle yani bide o kadar iğne ilaç alıyoruzki artık bünyemde kaldırmıyor başka şekilde hasta olmaktan korkuyorum bi tane kızım var şükür rabbim ona sağlık versin olursa kızıma kardeş olur çokta güzel olur çok mutlu olurum ama olmazsada artık nasibim bi çocukmuş diyip önüme bakacağım inş🙏

Benimde 3.gün embriyosu ama beklemeyi düşünüyorum ben kanda çıkmazsa üzülürüm stres olmamak daha iyi 10.günde çıkıyormuymuş
İlk tedavimde 50 gibi bi değer çıkmıştı bunda nasıl çıkar bilmiyorum zaten 1 in altı çıkarsa yükselmez ortalama 16 ve üstü çıkması gerekiyor dayanamazsam veririm gibi🙏

Back
X