• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen cnm kesinlikle yani bide o kadar iğne ilaç alıyoruzki artık bünyemde kaldırmıyor başka şekilde hasta olmaktan korkuyorum bi tane kızım var şükür rabbim ona sağlık versin olursa kızıma kardeş olur çokta güzel olur çok mutlu olurum ama olmazsada artık nasibim bi çocukmuş diyip önüme bakacağım inş🙏
Amin inşallah rabbim nasip etmiştir Rabbim kızının yüzüne baksın inşallah öyle ilaçlardan oldu olmadı olacak mı demekten önümüzü göremez olduk İnan ki ben bu 1 yıldır herşeyden soğudum vallahi bilseydim bu kadar zor içine bile girmezdim ama kızım da çok istiyor hergün soruyor neden benim kardeşim yok herkesin var diye anlatıyorum ama daha kavrayamıyor dilerim ilerde anlayacaktır işte ne bilim dedin uğraşmazsam belki hiç olmuyacak ama böyle artık vicdanım rahat ☺️ olacak en azından yaptık ettik uğraştık nasip olmadı deyip önümüze bakacağız artık Rabbim kızlarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yolları açık olsun hiçbir zaman incinmesinler Rabbim onları korusun inşallah 🤲😍

Aleyküm selam dilerim Rabbim çok yormadan kolaylıkla nasip kısmet etsin inşallah hayır düşük değil emin ol kısmetleri yoksa iki adet yada üç adet kat hiçbiri tutmaz kısmeti olan tek başına tutar onun için şansınız hep var inşallah dilerim şans 🍀 sizden yana olsun güzel sağlıklı haberler alırsınız Allah’ın izniyle
Amin inşllah hepimiz hayırlısıyla kolaylıkla

Amin inşallah rabbim nasip etmiştir Rabbim kızının yüzüne baksın inşallah öyle ilaçlardan oldu olmadı olacak mı demekten önümüzü göremez olduk İnan ki ben bu 1 yıldır herşeyden soğudum vallahi bilseydim bu kadar zor içine bile girmezdim ama kızım da çok istiyor hergün soruyor neden benim kardeşim yok herkesin var diye anlatıyorum ama daha kavrayamıyor dilerim ilerde anlayacaktır işte ne bilim dedin uğraşmazsam belki hiç olmuyacak ama böyle artık vicdanım rahat ☺️ olacak en azından yaptık ettik uğraştık nasip olmadı deyip önümüze bakacağız artık Rabbim kızlarımıza hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin yolları açık olsun hiçbir zaman incinmesinler Rabbim onları korusun inşallah 🤲😍
Amin canım inş 🙏🙏

Anladım erken gebelik testinde kaç günde çıkıyor acaba
Ben ilkinde 9.gün yapmıştım silikte olsa çıkmıştı topikte birinde gördüm kız 4.günü yapmıştı silik görmüştü çatlatma iğnesinin etkisi yazmışlardı çoğu ama 8.gün müş çatlatma iğnesinin pozitifi görmüştü etkisi geçmiş demekki anlamadım yani şimdi yaparım silik çıkar umud bağlarım iğnenin etkisi çıkıp yıkılmak istemiyorum açıkcası 😔 bi hafta kaldı zaten cuma kan vericem inş 🙏

Kızlar ben tüp bebeği Şişli memorial da yaptıracağım doktorum Semra hanım ve gönül hanım. Bu doktorlarda yaptıran var mı acaba? Çok iyi yorumlar okumuştum. Hayırlısı ile 18 marta randevum var inşallah adetim erken gelmez yoksa nanay valla herşeyimi ona göre ayarladım iptal olmaz umarım çok korkuyorum :(

Kızlar ben tüp bebeği Şişli memorial da yaptıracağım doktorum Semra hanım ve gönül hanım. Bu doktorlarda yaptıran var mı acaba? Çok iyi yorumlar okumuştum. Hayırlısı ile 18 marta randevum var inşallah adetim erken gelmez yoksa nanay valla herşeyimi ona göre ayarladım iptal olmaz umarım çok korkuyorum :(
İnşallah vaktinde zamanında gelir Allah’ın izniyle sanki o doktorda yaptıran vardı bizim kızlardan görürseler cevaplarlar inşallah dilerim transferin su gibi geçsin inşallah annesine sıkı sıkı tutunsun sonunda sevinç gözyaşları dökmek nasip olsun inşallah 🤲🥰

Bende şişli memorialda yaptırıyorum benim doktorum yücel bey çok severim kendisini🥰 zaten oranın en eski doktorları Gönül hanım ve yücel beydir. Burda bı arkadaş gönül hanımın hastası o da çok memnundu canım için rahat olsun🙏hayırlı olsun herşey yolunda gitsin ins.🙏

Ben ilkinde 9.gün yapmıştım silikte olsa çıkmıştı topikte birinde gördüm kız 4.günü yapmıştı silik görmüştü çatlatma iğnesinin etkisi yazmışlardı çoğu ama 8.gün müş çatlatma iğnesinin pozitifi görmüştü etkisi geçmiş demekki anlamadım yani şimdi yaparım silik çıkar umud bağlarım iğnenin etkisi çıkıp yıkılmak istemiyorum açıkcası 😔 bi hafta kaldı zaten cuma kan vericem inş 🙏
Evet az kalmış hayırlısıyla güzel sonuçlar alın inşallah 🙏🏻 Çatlatma iğnesi neden yapılıyor ki bende yapılmadı

Kizlarrrrr ben

yaptim canim cok sukur pozitif Allahim saglikli sihhatli ilerlemeyi nasip etsin hep beraber insaalllah
Maşallah 🧿 canım hayırlı olsun çok şükür dilerim sağlıcakla katlanarak devam etsin 2. Pozitif senden geldi darısı diğer kızların ve benim başıma olsun inşallah 🤲❤️ darısı kesene kalp atımına olsun inşallah bizi de haberdar edersin inşallah 🤲🤗

Merhaba hanımlar, ben de 5 martta 5.gün dondurulmuş emriyo transferi oldum, normalde tahlil günüm yarın(10.gün) fakat ben dayanamadım bugün tahlil verdim ve beta hcg sonucum 3.10 çıktı. 5'in altında hamilelik yok ama yükselir mi acaba çok üzgünüm 😥
Merhaba canım doktorunla görüştün mü durumunu biraz zor gibi artması maalesef Rabbim kalbine gönlüne ferahlık versin inşallah dilerim hayırlı zamanda sağlıklı evlatlarla müjdelendirsin inşallah 🤲😢

F Fatmagl001 canım hoşgeldin 🤗 transferin hayırlı olsun dilerim pozitif haberler alırsın inşallah topigimiz sana da uğurlu gelsin canım 🤲 bu arada yaş kaç , kaçıncı deneme ,kaçıncı gün embriyosuydu onlarıda yazarsın sevinirim ❤️teşekkürler 🤩
Hoş buldum 🤗 Allah herkese nasip etsin pozitif leri görmeyi 🙏 32 yaşında ilk deneme ve 5.gün embriyosu 😍

Back
X