- 12 Haziran 2014
- 1.558
- 575
- 36
Ya ben dün sormayi unutmusum. Bulgur, şehriye eklemek iyi mi corbalarina besleyici degeri var mi? Makarna icin çunkü 9 ay diyorlar..
Birde avakadoyu haftada kać kez verebiliriz? Yarim yese fazla mi?
Çig sarimsagin midesine bi zarari olur mu sarimsakli yogurt yediriyorum bazen ama aklima takildi.
Bunlari sorabilirsen çok sevinirim
cnm sordum bulgur şehriye pirinç irmik werebilirmişiz we tabiki besliyici yanı warmış özelklede esmer bulgurun
awakadoyu 1 çay kaşığı ile başlayıp çoğaltıcakmışız günde yarım awakado hergün yiyebilirmş
çiğ sarısak wer dedi mikrop warsa kırar çok faydalı dedi yoğurun çorbasnn içine koy dedi
çölyak hastalığını sordum bu genlerle ilgili bişeymş yedikleriyle alakası yokmuş hani 8. aydan itibaren tahıl wermezsen çölyak olur die bi duyum warya öyle bişey yokmuş yani yulaf falanda wer çorbasınakoy dedi hergün denize götüryorum dedim 5 bucuktan sonra saat ii mi dedim süper dedi
we günlük neler werdiğimi anlatınca sen yanımda yardımcı doktorluğa başlasana dedi diyorum şunu weriyorum bunu weriyorum tam dio ben söyliycektim çok komik diyaloglar oldu harikasın dedi gayet iyi besliyosun zaten gelişimide önde dedi weeeee bu ay baba dede gibi heceleri söylemeleri gerekiyomuş benimki sürekli abidigu der bide adüü der herşyi sordum walla