- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
Anil ve siskoanne vallaokuyunca uyuz oldum heleki cikolata olayina bu nadil bir cehalettir ya gerci cocuklarini bal recel vererek buyuten bir nesildrn bahseduyoruz sasirmamak lazim. Benim kv ile aram çokiyi seviyoruz birbirmizi lakiiiiin soz konusu çocuğum ise kendi annemde dahol olmak uzere kimseyi gözüm gormez yakarim yikarim butun köprüleri kalp de kirarim hasret de birakirim . Benim bu huyumu bildikleri icin sagolsunlar kimse bana sormadanbisey yapmaz kendi annem zeynep in gozunse birsey hormus sakladi benden burnundan getirdim elimdedegil kirici oluyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende oglumu 5 aylikken kv ye birakmistim. Daha ek gidaya gecmemistik ve ogluma çizik teflon tavasinda kereviz yapip yedirmis. Ek gidaya gecmeden kereviz yedigine mi yanayim daha 8.ayda gecilmesi gereken besini erkenden yemis olmasina mi, çizik bir teflon tavada piştigine mi yanayim ertesi gün iki büklüm olup acı icinde karin agrisiyla sürekli aglayan ogluma mi yanayim. Aklima geldikce cinlerim tepeme cikiyor. Annemle dönüsümlü bakacakti her haftanin 2 günü ona verecektik. Bu ilk ve son oldu bir daha onunla yanliz bile birakmadim oglumu. Esime soruyormus cok özlüyoruz niye bizde hic kalmiyor haftada bir gün bari birakin diye ama esimde anne sen o hakkini kereviz vererek kaybettin demis.
Esim ilk zamanlar söylersin bir daha vermez birakalim diyordu. Ama dedim ben hangi birini söyleyebilirim. Hadi dedim kereviz vermemesi gerektigini bilmiyordu, bu cocuk ek gidaya bile gecmemis bana sormayida mi bilemedi hadi dedim heves etti yedirdi cizik teflonu evde kullanmamasi gerektigini ve o cizik teflonu bir bebege kullanmamasi gerektigini nasil anlatabilirim.
Cocugumu almaya gittigimde yere serdigi bir carsafta yatiyordu oglum. Ustelik haliyida kaldirmis yerin sogunu gectim 2 ay öncesinden bahsediyoruz. Sem sert tas gibi yerde yatmis oglum hep. Düsmesin diyeymis aaltina bi minder koy battaniye veya yorgan ac o carsafin altina dimi.
Aayyy ne doluymusummm