- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
Isimi ayarladim bakicimida 15 gun sonra ise donus zamani
Ben acayip bir melenkoli icindeyim
Masalin baska ellerde bazi seyleri unutmasindan korkuyorm bana cok bagli bir bebek neredeyse tuvalete bile birlikte gider oldk simdi nasil olcak ben bilmiyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hahaaaaa cok guldummm.iyiyiz canım, bebişleri düşürüyoruz sırayla :))
siz de ne var ne yok...
Aa aycaa hadi hayirli olsun canm yeni isin ve bakicin...
Deniz cnm iyi yolculuklarr.
Sagol bitanem insallah oyle.olur ds bugun aklm baya karisti bir ogretmen var tanidiklar hbr salmisti oda bakicilik icin geldi bugun cocukgelisimi ogretmeni imis 4 sene otizmli cocuklara bakmis 6 senede anaokulnda gorev almis suan kendi 2,5 yasinda cocugu oldugu icin evde bakim yapiyormus ucretimide kabul etti ay iyi biriside sasirdm suan anil gibi cuvalladim desem yeri
Dangadanak konunun ortasından dalıyorum. Bebek dostu otel olarak voyage sorgun. Öneriyorum kesinlikle ve kesinlikle. Babayında ordaydım ve bebek büfesini görünce bu ne dedim. Büfede yemekler hariç sürekli alabileceğin hipp ürünleri var. Meyveler çorbalar sütlaç ... Vs ve otel konum olanakta bebekle rahat etmeye programlı. Şimdi malum eskisi gibi gece eğlenceleri tatillerde yalan ya bize otelin 7 alacarte rest var. Rum tavernası İtalyan Meksika...vs her akşam birine gidiyorsun ücretsiz mis gibi yemeğini yiyiyorsun müziğini dinliyorsun saat 10 a kadar vaktin doluyor zaten
Çalışmayı düşünen annelere bu öyle bi Durumki kızımı azmı seviyorum diyorum bazen. Hayır onu herseyden çok seviyorum ama evde durmaya programlarımı bi kadın diilim. Ruhum daralıyor ve mutsuzluğum eşime bazen kızıma yansıyo. Eşimden para istemenin ağırlığı cabası. Derin 3 aylıkken bi bankanın iş görüşmesine davet edildim 14 kişilik 3 mülakattan seçildim ve tam stajım başlarken kızım küçük dedim vaz geçtim. Şimdi derin 7 aylık ve ben çalışmaya başlamak istiyorum. Onunla akşamları kaliteli vakit geçirmek istiyorum. Bisürü çalışan anne var ve çocuğunuza kalan zamanınız az bile olsa sevgi Şevkat ve ilgi konusunda doyurucu olur gerekli özveriyi gösterirseniz inanın bana çokta güzel çocuk yetiştirilebiliypr. Örnekler var önümde :) bakıcı konusunda yorum yapamam. Kv ve annem 3 gün 3 gün bakacaklar çok isteklilermi dersen hayır hatta kv kızıma dönüp anana sana bakmak zor gelmiş kaçıyor bile dedi şakayla güya. Ama eşek gibi bakacak. Çünkü bu ayak kendine zor geldiği için biliyorum :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayça çocuğu kimsenin evine güvenip bırakma bence. kadın 10 numara da olsa eve misafiri gelir, kimin ne olduğu belli değil. kadın senin eve gelsin en iyisi. haa annen malum ama ne olursa olsun karşı kapı sizin ev daha güvenli.
Zaten iki bakicida gece yalan oldu kaldm ortada zaten hangi isim rast gittiki benim
haydaaa ne olduki??
Kadini arastiralim dedik aile boyu psikolojik tedavi goruyorlarmis anlastigim bakici
Diger ogretmen olanda coxugu var 2,5 yasnda geldi cocuk asiri kiskanc masala zarar verir kesin
Oda yalan du ben bu kaderimin varya allahm yarabbim napcam simdi son 1 haftam kaldi deli gibiyim iside bu bakiciya guvenp kabul ettim
Bu sabah kızımla bulamac dönemini kapadık :))) masada oturduk kahvaltı ettik. Omlet pekmez ve ekmek yedik rkmek kuru geldi biraz yanında da nolur nolmaz diyerek 60 ml mama bulundurduk. Yarın sabahtan itibaren kahvaltımiZin yanına ıhlamur ekliyoruz cay niyetine. .))
Yulaf unu kullaniyorum ben migros marketlerin organik bolümunde var. Bebe bisküvisini yaparken kullaniyorum ek gidaya gecince kabiz olmustu sanirim o yulaftan simdi iyi calisiyor bagirsaklari gunde 1 kere yapiyor kakasini.
Mercimek ve domates veriyormussunuz kizlarda ben kuru bakliyatlari ve dometesi kerevizi falan 8 aydan sonra diye biliyorum. 2.gruo gidalar degilmi onlar
Bu sabah kızımla bulamac dönemini kapadık :))) masada oturduk kahvaltı ettik. Omlet pekmez ve ekmek yedik rkmek kuru geldi biraz yanında da nolur nolmaz diyerek 60 ml mama bulundurduk. Yarın sabahtan itibaren kahvaltımiZin yanına ıhlamur ekliyoruz cay niyetine. .))
diş çıkaran anneler ve diş bekleyen annelerle bir bilgi paylaşmak istiyorum. bizim henüz dişimiz yok, ama doktorumuzla dişi konuşurken bana şunları söyledi. diş yapısı aslında sanıldığı gibi genetik geçmezmiş. bir bebeğin diş yapısınız sadece %1'i genetik özelliklerden geliyormuş. geri kalan %99'luk kısım diş bakımı ile ilgiliymiş. ve diş bakımı bebeklikten başlar dedi doktorumuz. bebeğin dişleri çıktığında her ek gıdadan sonra temiz bir tülbenti ılık suya ıslayıp, çok hafif 1 tur silmek gerekliymiş. yemek kalıntıları bebeklik döneminden itibaren diş kalitesini tehlikeye atan bir durummuş. bilginize...
Yulaf unu kullaniyorum ben migros marketlerin organik bolümunde var. Bebe bisküvisini yaparken kullaniyorum ek gidaya gecince kabiz olmustu sanirim o yulaftan simdi iyi calisiyor bagirsaklari gunde 1 kere yapiyor kakasini.
Mercimek ve domates veriyormussunuz kizlarda ben kuru bakliyatlari ve dometesi kerevizi falan 8 aydan sonra diye biliyorum. 2.gruo gidalar degilmi onlar
ya ayça varya resmen çölde kutup ayısı halt etmiş yanında...
of ya(
ama üzülme daha 1 hafta var, gün doğmadan neler doğar.
en olmadı annene deki ben bakıcı bulana kadar sen bak ben bakıcı paraını sana vereyim de.
belki o şekilde bakar bir süre. sen de gönlüne göre bir bakıcı araştırırsın.