2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

Aa aycaa hadi hayirli olsun canm yeni isin ve bakicin...

Deniz cnm iyi yolculuklarr.

Aa aycaa hadi hayirli olsun canm yeni isin ve bakicin...

Deniz cnm iyi yolculuklarr.

Sagol bitanem insallah oyle.olur ds bugun aklm baya karisti bir ogretmen var tanidiklar hbr salmisti oda bakicilik icin geldi bugun cocukgelisimi ogretmeni imis 4 sene otizmli cocuklara bakmis 6 senede anaokulnda gorev almis suan kendi 2,5 yasinda cocugu oldugu icin evde bakim yapiyormus ucretimide kabul etti ay iyi biriside sasirdm suan anil gibi cuvalladim desem yeri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayça çocuğu kimsenin evine güvenip bırakma bence. kadın 10 numara da olsa eve misafiri gelir, kimin ne olduğu belli değil. kadın senin eve gelsin en iyisi. haa annen malum ama ne olursa olsun karşı kapı sizin ev daha güvenli.

Merhaba arkadaşlar bakıcı konusu konuşulmuş bende naçizane deneyimlerinden bahsetmek istedim. Benim kızım 6 aylık 3 aydır bakıcımız var. Ben de şu an izindeyim bana yardımcı oluyor. Bakıcımız 50 yaşında hafif tombul bir teyze başlarda yaş ve kilosuna ( hantal olurmu diye düşünmüştüm ) biraz takmıştım. Oldukça da deneyimli 20 yıldır çocuk bakıyormuş. Biz ev işlerine de yardımcı olacak şekilde anlaştık. Ama tabiiki kızımdan vakit kaldığı sürece. Teyzemiz çok sessiz ama kızımda çok güzel oyunlar oynuyor onunla sürekli konuşuyor çok titiz davranıyor. Ha ev işleriyle çok uğraşamıyor ama önemli olan her zaman bebeklerle iyi iletişim içinde olmaları. Kızım sabahları onu gördüğünde çıldırıyor sevinçten. Birde temizliğe çok dikkat eder . Hergün mutlaka temiz kıyafet getirir gelince üstünü değiştirir. Bu belkide olması gereken birşey ama benim çok hoşuma gitmişti.Ama mutlaka bakıcı ile anlaştıktan sonra bir süre evde birlikte vakit geçirmek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ufak tefek şeyler bile olsa mutlaka yönlendirmek gerekiyor. En basitinden bez bağlarken bile göstermek gerekiyor. Kızımı çok rahat ona bırakabilirmîyim elbetteki hayır ama en azından ona değer verdiğini gördüm bir nebze de olsa rahat işe gidebilirim. Umarım herkes gönlüne göre bakıcı bulabilir.

GARFIELDDD, kayınvaliden için kullandığın "Ama eşek gibi bakacak" sözü o kadar içimi parçaladı ki, kv'nin söylediği sözün cevabı asla bu olmamalıydı. Belki daha kötü şeyler de yapıyordur sana ama asla cevabı bu olmamalı. VE kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil, Annen ve KVen bakacaksa senin onlara daha hürmetkâr ve minnettar olman gerekir. Annem bana hep der : sen bu çocuğu kime güvenerek doğurdun diye, işte o zaman anladım ben.

Bak canım benim hic saygısızlığım olmaz kendimden büyüklere kv olsun yada baskası. Ama bu cümle esimin cümlesi. Cunku biz tek keseden yiyiyoruz yani esim calisiyor ve iki ev geçiniyor eğer yetmiyorsa tabiki çalısmam gerekiyor bu durumdada sadece annem bakamaz cunku yeğenime bakıyor doğduğu zamandan beri ve kadının hayatı sıfır suan dunurude getircez dedikleri zmn ay bugun kadın var yarın gun var modunda surekli. Annemin giki çıkmıyorsa hic bişeye ve eğer kazanilanla geciniliyorsa bi zahmet laf sokmicak yani.

Zaten iki bakicida gece yalan oldu kaldm ortada zaten hangi isim rast gittiki benim

haydaaa ne olduki??

Kadini arastiralim dedik aile boyu psikolojik tedavi goruyorlarmis anlastigim bakici
Diger ogretmen olanda coxugu var 2,5 yasnda geldi cocuk asiri kiskanc masala zarar verir kesin
Oda yalan du ben bu kaderimin varya allahm yarabbim napcam simdi son 1 haftam kaldi deli gibiyim iside bu bakiciya guvenp kabul ettim

ya ayça varya resmen çölde kutup ayısı halt etmiş yanında...
of ya (
ama üzülme daha 1 hafta var, gün doğmadan neler doğar.
en olmadı annene deki ben bakıcı bulana kadar sen bak ben bakıcı paraını sana vereyim de.
belki o şekilde bakar bir süre. sen de gönlüne göre bir bakıcı araştırırsın.

Yulaf unu kullaniyorum ben migros marketlerin organik bolümunde var. Bebe bisküvisini yaparken kullaniyorum ek gidaya gecince kabiz olmustu sanirim o yulaftan simdi iyi calisiyor bagirsaklari gunde 1 kere yapiyor kakasini.

Mercimek ve domates veriyormussunuz kizlarda ben kuru bakliyatlari ve dometesi kerevizi falan 8 aydan sonra diye biliyorum. 2.gruo gidalar degilmi onlar

Bu sabah kızımla bulamac dönemini kapadık :))) masada oturduk kahvaltı ettik. Omlet pekmez ve ekmek yedik rkmek kuru geldi biraz yanında da nolur nolmaz diyerek 60 ml mama bulundurduk. Yarın sabahtan itibaren kahvaltımiZin yanına ıhlamur ekliyoruz cay niyetine. .))

Evet ihlamur iyi oluyor bende kahvaltida ihlamur iciriyorum. Ekmek nasil ekmek? Nerden aliyorsunuz veya kendinizmi yapiyorsunuz

canım ben 2 gün önce sebzelerinin içine 1 çay kaşığı mercimek atmaya başladım, yavaş yavaş arttırıcam, zaten 3 hafta sonra 8 aylık, yavaş yavaş arttırıcam, 8. ayda tamamen mercimek çorbası yaparım. domatesli şehriye yapıyorum.

ooohh süper, maşallah :))
canım ben ekmeği ufak ufak bölüp üstüne döküyorum pekmezi, dövülmüş ceviz ekliyorum öyle veriyorum.
afiyet olsun yarasın miniğine..

diş çıkaran anneler ve diş bekleyen annelerle bir bilgi paylaşmak istiyorum. bizim henüz dişimiz yok, ama doktorumuzla dişi konuşurken bana şunları söyledi. diş yapısı aslında sanıldığı gibi genetik geçmezmiş. bir bebeğin diş yapısınız sadece %1'i genetik özelliklerden geliyormuş. geri kalan %99'luk kısım diş bakımı ile ilgiliymiş. ve diş bakımı bebeklikten başlar dedi doktorumuz. bebeğin dişleri çıktığında her ek gıdadan sonra temiz bir tülbenti ılık suya ıslayıp, çok hafif 1 tur silmek gerekliymiş. yemek kalıntıları bebeklik döneminden itibaren diş kalitesini tehlikeye atan bir durummuş. bilginize...

Tam buğday ekmegi. Kndim yapmıyorum onu fırından alıyorum. Cunku bi kac kez kendim bisküvi yaptım derine olduğu gibi çöpe döktüm yemiyor. Hipp biskuviye bayılıyor. Sonrada dedim kendi kndime biz hastayiz bazılarının cocukları kuru ekmekle sokaklarda büyüyor tabiki yapabildiğim herseyi evde yapicam hep herzaman oyle oldum ama yemiyorsada saglık saglık diye direnemedim :))

ozaman ben başlıyım bizde diş çoookkk :))) saol cnm bilgi içinn

mercimek weriyorum cnm ben ama sade domates wermedim çorbaların içinde oluyor domates o şekil veriyorum

Kismet olsa bende zaten her isimde bir cenabetlik oluyor nedense
Yok anneme asla kizimi vermem emanet etmem atiyor koseye agla patla cock zaten calisiyor calismasada vermem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…