- 29 Nisan 2013
- 252
- 9
Yok kahvaltı diye sorduğum yani bulamaç olmadan yedirdiğinizde baya masada biraz peynir biraz tereyağı biraz ekmek falan bizim gibimi yediriyorsunuz.
Et tableti dediğim kemikler eti başladım ve eliyle beraber blendırladım buz torbalarına doldurdum. Hazır gıda kullanmam ben normalldede organik takıntıkılıyım reçelimi yogurdumu meyvesuyumu falan evde yaparım. Hatta bu sene sadece derinin çorbaları için balkonumda domates yetiştirmeye başladım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gizo ztn onu 1 yaşa kdr kullana biliyorsun:)
Biz hala onu kulanıyoruz. Ztn diğeride var bizde araldan dolayı
Ama kerem için cokkk buyuk o şuan
Ztn 0-13 kg arası olanlardan zorunlu hem uyuyacagımiçin o biraz daha eğilmli ya rahat eder
Denizim biz geçtik oto koltuğuna öbüründe sıkılıyordu utku bunda daha rahat :*
meltemcimm et işini nasıl yapıyorsun ben sebze püresinn içine top şeklinde kıymalar yaptım buzluğa attım onlardan koyuyorum 1 tane we et suyu demişsin hergünmü et haslıyosun suyu için
sana da günaydın canımcım :)))Gunaydınnnnnnnnn
Yada tunaydınnnnnnn bilemiyoree
Herkese iyi pazarlar guzel Aralık anneleriii
Ztn 0-13 kg arası olanlardan zorunlu hem uyuyacagımiçin o biraz daha eğilmli ya rahat eder
Yok kahvaltı diye sorduğum yani bulamaç olmadan yedirdiğinizde baya masada biraz peynir biraz tereyağı biraz ekmek falan bizim gibimi yediriyorsunuz.
Et tableti dediğim kemikler eti başladım ve eliyle beraber blendırladım buz torbalarına doldurdum. Hazır gıda kullanmam ben normalldede organik takıntıkılıyım reçelimi yogurdumu meyvesuyumu falan evde yaparım. Hatta bu sene sadece derinin çorbaları için balkonumda domates yetiştirmeye başladım.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence nacizhane cok yalnis yapiorsun bu ayda artik puturlu yemeli ileride herseyi ezip vermwk zornda kalcaksin
Ailmde var yegenim 10 yasnda hala.pure yapip yiyor herseyi patates kizarrmasi kofte aklina gelcek hersey cnki yengemin onu puturlu yedirmemesinnden dolayi ileride bebegine ve kendine zararin cok olur.Ayrica dikkatli yesirirsen bogalmazki masala ben hep veriorm ohu ohu okruyor ama ertesi gun daha rahat yutuyor eyline ekmek simit filan ver ugrassin azcik puturlu yemesine yardmci olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Denizim biz geçtik oto koltuğuna öbüründe sıkılıyordu utku bunda daha rahat :*
Corbalarini iyice blendirdan geciriyorum ama kahvaltisini ayri veriyorum. Haslanmis yumurtayi bölmeden veriyorum lokma lokma yiyor peynirinide yiyor. Kendi yaptigim bebe bisküvisinide pisirdikten sonra rondodan gecirdim toz haline getirdim onuda ihlamuruna veya devam sutüne karistiriyorum icine cevizde koyup öyle yediriyorum
Ayyyy bi utkuda sizde mi var. Oglumun adaşi. Oda sarı mı :)
aaay insallah iyi bir bakıcıdır ya , özel eğitim işi ne oldu canım? masala sen mi öğrettin herşeyi? valla ben uğraşıyorum ama yok zeynep malasef çok az yol katediyor, yüzüstü dönüyor ama bir türlü geri bile dönemiyor, yaptığım şeyleri tik haline getirdi mesela hayır diyorum sürekli kafamı sallayarak o da simdi bir şey sorunca yada canı sıkılınca kafayı sağa sola sallıyor, çiğnemeyi öğrensin diye yanında yiyip içiyorum ona baktırıyorum ben yerken ya da ağzımı birşey yioyr gibi açıp kapatıyorum onu da tik haline getirdi ağzı boşken azını açıp kapatıyorIsimi ayarladim bakicimida 15 gun sonra ise donus zamani
Ben acayip bir melenkoli icindeyim
Masalin baska ellerde bazi seyleri unutmasindan korkuyorm bana cok bagli bir bebek neredeyse tuvalete bile birlikte gider oldk simdi nasil olcak ben bilmiyorm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aaay insallah iyi bir bakıcıdır ya , özel eğitim işi ne oldu canım? masala sen mi öğrettin herşeyi? valla ben uğraşıyorum ama yok zeynep malasef çok az yol katediyor, yüzüstü dönüyor ama bir türlü geri bile dönemiyor, yaptığım şeyleri tik haline getirdi mesela hayır diyorum sürekli kafamı sallayarak o da simdi bir şey sorunca yada canı sıkılınca kafayı sağa sola sallıyor, çiğnemeyi öğrensin diye yanında yiyip içiyorum ona baktırıyorum ben yerken ya da ağzımı birşey yioyr gibi açıp kapatıyorum onu da tik haline getirdi ağzı boşken azını açıp kapatıyor
Corbalarini iyice blendirdan geciriyorum ama kahvaltisini ayri veriyorum. Haslanmis yumurtayi bölmeden veriyorum lokma lokma yiyor peynirinide yiyor. Kendi yaptigim bebe bisküvisinide pisirdikten sonra rondodan gecirdim toz haline getirdim onuda ihlamuruna veya devam sutüne karistiriyorum icine cevizde koyup öyle yediriyorum
Ayyyy bi utkuda sizde mi var. Oglumun adaşi. Oda sarı mı :)
yok canım ben hergün yapmıyorum, haftalık yapıyorum. kemikli eti kaynatıp, etleri didip blendrdan çekip, buzdolabı poşetlerine bölüyorum 1-2 kepçe kadar atıyorum buzluğa. hergün çıkarıp kullanıyorum. bazen ben de kıyma kullanıyorum. dün yaptığım çorbaya 3-4 adet yağsız kuzu kuşbaşı dittim. güzel oluyor öyle. bikaç sayfa önde tarifi paylaştım, fotoğrafı da var, bi göz at istersen...
cnm bulamadım hangi sayfa ?kaçıncı
malzemeler;
Eki Görüntüle 1194031
ufak bir soğanın yarısı,
1 diş sarımsak,
yarım domates rendesi,
1 tatlı kaşığı kırmızı mercimek,
1,5 tatlı kaşığı tel şehriye,
1 tatlı kaşığı yulaf,
4 adet kuzu kuşbaşı(ben dün yaptığım yemekten ayırmıştım ege için)
çay kaşığının ucuyla kimyon.
hazırlanışı;
1 tatlı kaşığı zeytinyağda sarımsak ve soğan kavrulur, domates eklenir, su eklenip pişirilir.
blendrdan çekilir.
sonra tekrar ocağa alınarak mercimek eklenir, mercimek kabarınca tel şehriye, yulaf ve kimyon eklenir. piştikten sonra didtiğim etleri üzerine attım.
içine de 1 dilim tam buğday ekmeği dilimledim.
et suyuyla yaparsanız çok daha lezzetli olur, benim bitmiş dolapta normal suyla yaptım..
afiyet olsun miniklere :)))