2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Valla bilmiyorum anılım vazgecsem emrahın dilinden kurtulamam ama dayanamıyorum :KK43:(((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

gizemmm :KK70:
sırf sana bakmak için açtım kk
inan hiç vaktim olmuyor ama seni nasıl merak ettim ne yaptı eylül nasıl gidiyor diye :KK14: biraz okudum allah yardımcın olsun arkadaşım
annelerin hakkı ödenmez ama bu eylüş seninkini hiçç ödeyemez valla
inşallah büyüdüğünde çok uslu olacak hepimizi şaşırtacak melekimmm
arada denize soruyorum haberlerini alıyorum ama onunlada konuşamıyoruzki bu ara
anca face bakıp çıkıyorum anılıda görüyorum ama sen yoksun
inşallah dişi çıkınca rahatlarsın
bizde eşimle eylülle uğraşırken atışmaya başlamıştık senelerdir ilk defa sesimi yükseltmiştim adama :26:
şükür azda olsa yoluna koymaya çalışıyorum
benim eylüle uyku eğitimi veremiyorum
üfürümü vardı belki hatırlıyorsundur yazmıştım
son kontrolümüzde akciğere giden damarlardan birinde darlık tespit edildi
6 ay sonra ilerlemiş olursa anjiyo yapılacak çok ağladım çok üzüldüm yüzüne baktıkça
ağlatamadığımdanda dahada zor oldu herşey
çok dua ettim yalvardım en azından sakinlik ver rabbim dedim sanada çok dua ediyorum inan
sonunda rabbim yardım etti sakinleşti biraz hergün sışarı çıkartıyorum bayılıyor gezmeye sonrada yorgunlukta uyuyakalıyor
sen görmedin bu halini buda benim zeytinimin son hali
allaha emanet ol arkadaşım rabbim yardımcın olsun :KK54:

Eklentiler

• $IMG_20140626_101651.jpg
    $IMG_20140626_101651.jpg
    32,9 KB · Görüntüleme: 37
Tam buğday ekmegi. Kndim yapmıyorum onu fırından alıyorum. Cunku bi kac kez kendim bisküvi yaptım derine olduğu gibi çöpe döktüm yemiyor. Hipp biskuviye bayılıyor. Sonrada dedim kendi kndime biz hastayiz bazılarının cocukları kuru ekmekle sokaklarda büyüyor tabiki yapabildiğim herseyi evde yapicam hep herzaman oyle oldum ama yemiyorsada saglık saglık diye direnemedim :))

Bu hipp bisküvileri kahvalti harici neyle kullaniyorsunuz bende alsammi acaba? Biz sadece sabh kahvaltisinda yaptigim cici bebeyi veriyoruz onun disinda corbalarini faln ekmeksiz veriyorum. Acaba versemmi

inan hiç vaktim olmuyor ama seni nasıl merak ettim ne yaptı eylül nasıl gidiyor diye :KK14: biraz okudum allah yardımcın olsun arkadaşım
bizde eşimle eylülle uğraşırken atışmaya başlamıştık senelerdir ilk defa sesimi yükseltmiştim adama :26:
6 ay sonra ilerlemiş olursa anjiyo yapılacak çok ağladım çok üzüldüm yüzüne baktıkça
çok dua ettim yalvardım en azından sakinlik ver rabbim dedim sanada çok dua ediyorum inan
sonunda rabbim yardım etti sakinleşti biraz hergün sışarı çıkartıyorum bayılıyor gezmeye sonrada yorgunlukta uyuyakalıyor

ay canım, çok geçmiş olsun eylül'e.. daha önceden yazdın mı bilmiyorum sanki ilk defa okuyorum. çok üzüldüm ama herşeyin bir çaresi var merak etme.

Bu hipp bisküvileri kahvalti harici neyle kullaniyorsunuz bende alsammi acaba? Biz sadece sabh kahvaltisinda yaptigim cici bebeyi veriyoruz onun disinda corbalarini faln ekmeksiz veriyorum. Acaba versemmi

valla canım ben hiç hipp kullanmadım. cici bebe aldım 1 kere, kahvaltıda pekmez karıştırıyordum. sonra kendim yaptım hiç güzel olmadı :KK43:(
şimdi hiç kullanmıyorum çok da gerekli bişey değil. onun yerine tam buğday ekmeği kullanm daha iyi. ben çorbalarını koyu yapıyorum ekmek katmıyorum. ama haftada 1-2 çorbalara da katıyorum ekmeği. ben unonun premium çok tahıllı ekmeğini kullanıyorum. 1 paket alıp buzluğa atıyorum, 1 dilim çıkarıp kullanıyorum. uno'nun fabrikasını gezmişliğim var, çok hijyenik ve güvenilir. fırından aldığım ekmekler çok sert oluyor. uno yumuşacık yumuşacık çok güzel.

Hipp cici bebe gibi diil tatli diil o kadar. Bn bazen yoğurduna bazende meyvesine koyuyorum aynı gun birden fazla kullanmıyorum. Bazı gun hic vermiyorum sadece çeşit olsun diye cok seviyor cunku onu bide artık dis çıktı eline vermeyi düşünüyorum cunku cicibebe gibi diil sert yani ağızda eritebilecegi gibi

Sagol bitanem insallah oyle.olur ds bugun aklm baya karisti bir ogretmen var tanidiklar hbr salmisti oda bakicilik icin geldi bugun cocukgelisimi ogretmeni imis 4 sene otizmli cocuklara bakmis 6 senede anaokulnda gorev almis suan kendi 2,5 yasinda cocugu oldugu icin evde bakim yapiyormus ucretimide kabul etti ay iyi biriside sasirdm suan anil gibi cuvalladim desem yeri:KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım dur bakalım gün doğmadan neler doğar.. Allah büyük bulacaksın inanıyorum...

Kızlar azraya da ekmek kenarıyla salatalık veriyorum eline.. Kopara kopara yiyor valla.. Biraz büyükçe parça olduğunda korkuyorum ama kesinlikle elletmiyor... Elinden ekmeğini aldığın an ağlıyor çığlık çığlık :)

Kızlar azraya da ekmek kenarıyla salatalık veriyorum eline.. Kopara kopara yiyor valla.. Biraz büyükçe parça olduğunda korkuyorum ama kesinlikle elletmiyor... Elinden ekmeğini aldığın an ağlıyor çığlık çığlık :)

hehe ege bey de aynı.. dün bi de arkadaşıma gittik, çayla kahvaltı gibi bişeyler hazırladık, ege'nin eline de şu muratbeyin örgü peynirinden verdim, ince uzun bişey, baktım baya sömürüyor, korktum boğazına çekecek diye alayım dedim yıktı ortalığı verdim bende, hepsini kendi elleriyle yedi bitirdi valla :))

ya sanırım go90 yazmıştı. tam tahıl tüketilmezse çölyak oluyor diye. ama o da nette araştırmıştı. bazıları tüketmezse bazıları tüketirse falan saçma sapan bilgi kirliliği vardı. arkadaşımızda doktorlar sitesine soru sormuştu, cevap gelince paylaşacaktı ama kaçırmadıysam henüz cevap yok..

Meltemcim 2dr a sordum biri yanlış anlamis sorumu takop eden alerji dr nuzla görüşün yazmış diğeri cvp yaxmadi 2 haftadır. Çölyak olan arkadasimla konustum kesinlikle genetik diyor onun ailesinde teshis konulan yokmus ama gidayla olmuyor dedi. Aile hekimliği ne gittim cuma gunu o da yok oyle bisey dedi nekadar guvenilir bilmiyorum 1 ağustosta sosyal Pediatri de randevumuz var ek gida ile ilgili herseyi sorcam ozaman yazarim yıne. Byarada perisan im acilen uyku fuzeni tavsiyelerinizi bekliyorum zeynep kudurdu uyumuyor odada yalnız kalmıyor. Gayet iyidi aslinda cuma gunu ciglik atarak uyandi 1 saat agladi emmedide ogunden beri sabah saat 11ile gece 1arasinda toplam 1saat uyuyor yalniz kalubca titreyerek agliyor korktumu bilmiyorum ama mahvetti biZi

ay canım, çok geçmiş olsun eylül'e.. daha önceden yazdın mı bilmiyorum sanki ilk defa okuyorum. çok üzüldüm ama herşeyin bir çaresi var merak etme.

valla canım ben hiç hipp kullanmadım. cici bebe aldım 1 kere, kahvaltıda pekmez karıştırıyordum. sonra kendim yaptım hiç güzel olmadı :KK43:(
şimdi hiç kullanmıyorum çok da gerekli bişey değil. onun yerine tam buğday ekmeği kullanm daha iyi. ben çorbalarını koyu yapıyorum ekmek katmıyorum. ama haftada 1-2 çorbalara da katıyorum ekmeği. ben unonun premium çok tahıllı ekmeğini kullanıyorum. 1 paket alıp buzluğa atıyorum, 1 dilim çıkarıp kullanıyorum. uno'nun fabrikasını gezmişliğim var, çok hijyenik ve güvenilir. fırından aldığım ekmekler çok sert oluyor. uno yumuşacık yumuşacık çok güzel.

yok cnm yazmadım
öyle herşeyin çaresi var hastaneye gittikçe neler görüyorum derdime seviniyorum
gizemede üzülüyorum istiyorum ki bütün anneler biran önce sıkıntılardan kurtulsun onları büyütmenin keyfini yaşasın
zaman öyle çabuk geçiyor ki
annelik zorluklarla göğüs germeyi gerektiriyor en azından minumuma inssin hepimizinki inşallah

Tam buğday ekmegi. Kndim yapmıyorum onu fırından alıyorum. Cunku bi kac kez kendim bisküvi yaptım derine olduğu gibi çöpe döktüm yemiyor. Hipp biskuviye bayılıyor. Sonrada dedim kendi kndime biz hastayiz bazılarının cocukları kuru ekmekle sokaklarda büyüyor tabiki yapabildiğim herseyi evde yapicam hep herzaman oyle oldum ama yemiyorsada saglık saglık diye direnemedim :))

Anladim o zaman almayayim ben, benim bisküviler cok güzel oluyor. Bir hafta 10 gün yiyor.

mercimek weriyorum cnm ben ama sade domates wermedim çorbaların içinde oluyor domates o şekil veriyorum

Bizimki daha bugun 7 aylik oldu ben biraz daha bekleyeyim mercimek ve domates icin.

Hipp cici bebe gibi diil tatli diil o kadar. Bn bazen yoğurduna bazende meyvesine koyuyorum aynı gun birden fazla kullanmıyorum. Bazı gun hic vermiyorum sadece çeşit olsun diye cok seviyor cunku onu bide artık dis çıktı eline vermeyi düşünüyorum cunku cicibebe gibi diil sert yani ağızda eritebilecegi gibi

Bende aynen salatalik veya ekmek veriyorum eline öyle bir seviniyorki hoplaya hoplaya yiyor. Agzina parca aliyor bekliyorum basinda bogazina kacar mi diye ama o güle güle eziyor agziyla ve yutuyor. Ben bi putürlü corbayi sevdiremedim onun disinda agzinda ezip yemeyi biliyor aslinda.

Meltemcim 2dr a sordum biri yanlış anlamis sorumu takop eden alerji dr nuzla görüşün yazmış diğeri cvp yaxmadi 2 haftadır. Çölyak olan arkadasimla konustum kesinlikle genetik diyor onun ailesinde teshis konulan yokmus ama gidayla olmuyor dedi. Aile hekimliği ne gittim cuma gunu o da yok oyle bisey dedi nekadar guvenilir bilmiyorum 1 ağustosta sosyal Pediatri de randevumuz var ek gida ile ilgili herseyi sorcam ozaman yazarim yıne. Byarada perisan im acilen uyku fuzeni tavsiyelerinizi bekliyorum zeynep kudurdu uyumuyor odada yalnız kalmıyor. Gayet iyidi aslinda cuma gunu ciglik atarak uyandi 1 saat agladi emmedide ogunden beri sabah saat 11ile gece 1arasinda toplam 1saat uyuyor yalniz kalubca titreyerek agliyor korktumu bilmiyorum ama mahvetti biZi

Bencede bu çolyak hast.nin erken veya gec tahil vermekle alakasi yoktur. Öyle olsaydi günümüzde en az her 5 kisiden 3ünün çölyak olmasi lazimdi.

ay canım rüya gördü korktu herhalde :KK43:((
valla napılır bilmem ki... bence zamanla düzelir rüya gördüyse eğer.

Ay kızlar yaa bağlantım yoktu off
Ne sıkıcı oldu. Yeni hallettim

Herkes iyi umarım ??

Ayçaaaa ne oldu ya bakıcı işi yalan olmuş

Karamelimmmmm
Cocuklardan bu ara ayrı düşmüştük evet ama
Yinede görüşüyoruz olsun canım benim.
Hatta bu ara sana danışacağım bişeyler var

Canımm özledim seniii yaaaa😕
Eylüşüme maşallahh tam zeytin cidden yerimm ben onuu:)
Bizdeki eylül huni taktırır adama hayatım ki az kaldı takıcam yakında çok zorluyo beni yemesi uykusu herşeyi ayrı sorun.kaşıkla yemiyo ya deliricem ne derdi var kaşıkla bilmiyorum:KK43:

Çok geçmiş olsun aman ağlatma sakın nasıl istiyosa öyle olsun alıştık zaten uykusuzluğa iyice inş bi an önce düzelir herşey:/

Bu da benim eylüşüüümm:) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405941894.994706.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405941959.767808.jpg

ayy maşşaaaallahh cnm yaaa ben çok korkuyorum boğazına takılır diye ya denesemmi ki :)

Eylule masallah ne kadar tatli. Gizem gözleri yesildi dimi daha küçukken simdi degistimi yoksa fotografta mi öyle çıkmış?

Merhaba arkadaşlar bakıcı konusu konuşulmuş bende naçizane deneyimlerinden bahsetmek istedim. Benim kızım 6 aylık 3 aydır bakıcımız var. Ben de şu an izindeyim bana yardımcı oluyor. Bakıcımız 50 yaşında hafif tombul bir teyze başlarda yaş ve kilosuna ( hantal olurmu diye düşünmüştüm ) biraz takmıştım. Oldukça da deneyimli 20 yıldır çocuk bakıyormuş. Biz ev işlerine de yardımcı olacak şekilde anlaştık. Ama tabiiki kızımdan vakit kaldığı sürece. Teyzemiz çok sessiz ama kızımda çok güzel oyunlar oynuyor onunla sürekli konuşuyor çok titiz davranıyor. Ha ev işleriyle çok uğraşamıyor ama önemli olan her zaman bebeklerle iyi iletişim içinde olmaları. Kızım sabahları onu gördüğünde çıldırıyor sevinçten. Birde temizliğe çok dikkat eder . Hergün mutlaka temiz kıyafet getirir gelince üstünü değiştirir. Bu belkide olması gereken birşey ama benim çok hoşuma gitmişti.Ama mutlaka bakıcı ile anlaştıktan sonra bir süre evde birlikte vakit geçirmek gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ufak tefek şeyler bile olsa mutlaka yönlendirmek gerekiyor. En basitinden bez bağlarken bile göstermek gerekiyor. Kızımı çok rahat ona bırakabilirmîyim elbetteki hayır ama en azından ona değer verdiğini gördüm bir nebze de olsa rahat işe gidebilirim. Umarım herkes gönlüne göre bakıcı bulabilir.
Seninle tammmm aynı kafadanız
Bende kilolu hantal diye tereddüt ediyorum ama bence beni yanıltacak
Umarım da öyle olur

Benim içinde ennn önemlisi konuşması şarkışlar söylemesi oynaması
İletişim en önemli şey....

Bu da diyor her altını açtığımda yıkarım her hafta tırnak keserim şu bu ama göreceğiz
Zamanında olduğu için birlikte vakit geçireceğinden şanaşıyoz biraz. Umarım beğenirim
Benim içinde zor oluyo al dene öğret beğenme gönder al dene öğret beğenme ver parasını gönder
yok cnm yazmadım
öyle herşeyin çaresi var hastaneye gittikçe neler görüyorum derdime seviniyorum
gizemede üzülüyorum istiyorum ki bütün anneler biran önce sıkıntılardan kurtulsun onları büyütmenin keyfini yaşasın
zaman öyle çabuk geçiyor ki
annelik zorluklarla göğüs germeyi gerektiriyor en azından minumuma inssin hepimizinki inşallah
Canooo
Hatırlıom üfürüğü ama inşallah iyi ılacak geçcek
Bende de var doğuştan. Hala var ama sıkıntım yok
İnşallah Anıl teyzesine çeker onunla yaşamayı öğrenir sıkıntısını çekmeden
Kuzum benim maşallah nasıl bir güzellik nasılll:nazar:
Eylule masallah ne kadar tatli. Gizem gözleri yesildi dimi daha küçukken simdi degistimi yoksa fotografta mi öyle çıkmış?
Evetttt hala yeşillll. Hatta maviye kayıyo bemce
Minik prensesimiz o bizim bal bal:)) nazlı bebe:))

Güldürmek için bin bir maymunluk lzm ona. Cilvesinden geçilmiyo tam artist:)):KK51:

Essela nasilsin bende seni merak ediyordum bizde hala uykuda emiyor kafayi yedim, sen benim kadar sikayetci durmuyorsun disari falan ciktiginizda napiyorsun biz bu emme olayindan esimlede cok gerginiz ben oyle biktimki :KK43: memelerimden nefret geldi

sağol canım iyiyim biz de aynıyız
dışarıda çok uzun süreli durduğumuz olmuyo açıkçası havalar çok sıcak zaten
gerçi uzun dursak ne farkeder dün selim sabah kahvaltısından akşam 11 civarına kadar sadece 2 kez emdi o da nasıl biliyorsun
ha evde de değildik abimin evindeydik eşyalar falan çeyiz serildi.. sudan başka bişey de doğru düzgün vermedim yani düşün
şikayetçi olmamaya çalışıyorum ne kadar emse kardır diyorum ama bu huyu gerçekten çok yordu artık
yani sütüm varken başka şeylerle doyurmak ta istemiyorum
ikimiz de inatla bildiğimizi okuyoruz
hiç nefret falan gelmesin sen de elinden geleni yaptın bunca zaman
ek gıdaları arttır istersen bizim de yavaş yavaş öyle olacak heralde
buarada dışarıda uzun zaman geçirceksek çıkmadan hemen önce sağıyorum, dışarda bi müddet sonra biberonla onu veriyorum canım
o da uzun bi müddet onla yetiniyo zaten :KK37:

Selamın aleykümmmm :KK3:

Kızlarrrrrr ya burası nolmuş böyle gülsün bakimmmm yüzleriniz
Bi girdim herkes aglamaklı..
İnanın şuan benden beter değilsinizdirrrrr

Aşırı yorgun ve sıfır moral ile Ali keremin yanında uzanıyorum
Çok sevdiğim bi Söz var
su akar yatağını bulur diye ..

Bu arada kendime ait tek bir anım yok şu günlerde
Şimdi burda yatağımda en mutlu ve huzurlu oldugum yerdeyim
Beynimden ayak ucuma kdr zonkluyorum..

Amaaa... Cocuk büyütmek hiç kolay değil
Neler çektiğimi bir ben bir Allah birde yakın bi iki arkadasım bilir
Biride ztn gizemim.

aleyküm selam denizim :KK3:
dönüşün muhteşem olmuş maşallah tütütü :KK52:
çok özlemişim seni :KK19:

Bence hic spreylere bulasmayin eninde sonunda kimyasal ben lavanta yagi kullaniyorum ozellikle bileklerine diZ kapaklarina masaj yapiyorum hem rahatlatiyo hemde yanasmiyo sinekler hic

:KK28:
bu gerçekten işe yarıyor mu
nooolur yarasın nooluurr
bebişimin her tarafını yediler
yüzü mahfoldu
bugün alıyorum lavanta yağı
onun bi zararı yoktur dimi sonuçta gün içinde kurudukça sürcez gece uyuyunca falan..

Haklısın ya ben biraz korkak davranıyorum. Halbuki yeğenim ablam çalıştığı için benim elimdeki sürekli aynı dönemlerinde herşeyi tattırıyorum eline bisküvi falan veriyordum ama kızım beni korkuttu galiba cesaretimi kaybettim ama bu onun için iyi diil. Yarından itibaren bu düzeni değiştiriyorum :) bana kahvaltıyı nasıl ettirdiğinizi anlatırmısınız?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ben bugün ne yaptığımı anlatayim
biraz peynir
1 zeytin mini mini doğradım yoksa olduğu gibi tahliye borusuna :KK52:
2 buçuk hero bayby nin cici bebesi
neden 2,5 dersen kırık kırık olmuş sonu öylesine yani..
cici bebeye 1 çay kaşığı pekmez döküp ılık suyla ısladım
1 yumurta sarısını tereyağında pişirdim yarısı kadar kaldı yemedi
bu kadar
peyniri zeytini elimle yediriyorum peyniri ufak kopardıysam hiç ezmeden iriyse parmağımla az ezip..
bazen ceviz de oluyo bazen domates suyuna tam buğday ekmeğimizden minik parçalar batırıp ta veriyorum
her sabah aynı miktarda yemiyo
cici bebe bir defa almıştım o da bitti bazen ıhlamurla bazen önceden sağılmış buzluktan kendi sütümle de ıslatıyordumm

hiç özlellikle blendır yapmadım
ilk tattırmaya başladığımda da çatalla ezip mini lokmalar şeklinde olmuştu..

Hahaaaaa cok guldummm.
Gunn ilk siftahi bendennn.
Dusecgini sezdim ama yine yatirdi essek kafammm:KK33::KK53:

:KK53: oyy kıyamam
dikkat et

Zaten iki bakicida gece yalan oldu kaldm ortada zaten hangi isim rast gittiki benim :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım vardır bi hayır iyiki anladınız ne olduğunu
daha düzgün biri çıkacak karşınıza inşallah

diş çıkaran anneler ve diş bekleyen annelerle bir bilgi paylaşmak istiyorum. bizim henüz dişimiz yok, ama doktorumuzla dişi konuşurken bana şunları söyledi. diş yapısı aslında sanıldığı gibi genetik geçmezmiş. bir bebeğin diş yapısınız sadece %1'i genetik özelliklerden geliyormuş. geri kalan %99'luk kısım diş bakımı ile ilgiliymiş. ve diş bakımı bebeklikten başlar dedi doktorumuz. bebeğin dişleri çıktığında her ek gıdadan sonra temiz bir tülbenti ılık suya ıslayıp, çok hafif 1 tur silmek gerekliymiş. yemek kalıntıları bebeklik döneminden itibaren diş kalitesini tehlikeye atan bir durummuş. bilginize...

hmmm
bunu öğrendiğimiz iyi oldu hiç silmek etmek düşünmemiştim şimdilik
ay ne çok işimiz var bizim
yani annelerin
şimdi de minik incileri fırçalamaya geldi sıra :KK35:

sağol canım iyiyim biz de aynıyız
dışarıda çok uzun süreli durduğumuz olmuyo açıkçası havalar çok sıcak zaten
gerçi uzun dursak ne farkeder dün selim sabah kahvaltısından akşam 11 civarına kadar sadece 2 kez emdi o da nasıl biliyorsun
ha evde de değildik abimin evindeydik eşyalar falan çeyiz serildi.. sudan başka bişey de doğru düzgün vermedim yani düşün
şikayetçi olmamaya çalışıyorum ne kadar emse kardır diyorum ama bu huyu gerçekten çok yordu artık
yani sütüm varken başka şeylerle doyurmak ta istemiyorum
ikimiz de inatla bildiğimizi okuyoruz
hiç nefret falan gelmesin sen de elinden geleni yaptın bunca zaman
ek gıdaları arttır istersen bizim de yavaş yavaş öyle olacak heralde
buarada dışarıda uzun zaman geçirceksek çıkmadan hemen önce sağıyorum, dışarda bi müddet sonra biberonla onu veriyorum canım
o da uzun bi müddet onla yetiniyo zaten :KK37:

aleyküm selam denizim :KK3:
dönüşün muhteşem olmuş maşallah tütütü :KK52:
çok özlemişim seni :KK19:

:KK28:
bu gerçekten işe yarıyor mu
nooolur yarasın nooluurr
bebişimin her tarafını yediler
yüzü mahfoldu
bugün alıyorum lavanta yağı
onun bi zararı yoktur dimi sonuçta gün içinde kurudukça sürcez gece uyuyunca falan..

ben bugün ne yaptığımı anlatayim
biraz peynir
1 zeytin mini mini doğradım yoksa olduğu gibi tahliye borusuna :KK52:
2 buçuk hero bayby nin cici bebesi
neden 2,5 dersen kırık kırık olmuş sonu öylesine yani..
cici bebeye 1 çay kaşığı pekmez döküp ılık suyla ısladım
1 yumurta sarısını tereyağında pişirdim yarısı kadar kaldı yemedi
bu kadar
peyniri zeytini elimle yediriyorum peyniri ufak kopardıysam hiç ezmeden iriyse parmağımla az ezip..
bazen ceviz de oluyo bazen domates suyuna tam buğday ekmeğimizden minik parçalar batırıp ta veriyorum
her sabah aynı miktarda yemiyo
cici bebe bir defa almıştım o da bitti bazen ıhlamurla bazen önceden sağılmış buzluktan kendi sütümle de ıslatıyordumm

hiç özlellikle blendır yapmadım
ilk tattırmaya başladığımda da çatalla ezip mini lokmalar şeklinde olmuştu..

:KK53: oyy kıyamam
dikkat et

canım vardır bi hayır iyiki anladınız ne olduğunu
daha düzgün biri çıkacak karşınıza inşallah

hmmm
bunu öğrendiğimiz iyi oldu hiç silmek etmek düşünmemiştim şimdilik
ay ne çok işimiz var bizim
yani annelerin
şimdi de minik incileri fırçalamaya geldi sıra :KK35:

Ben yaginida kendim yapiyorum kendimde kullaniyorum yastigimiza bile damlatiyoruz:)hazir alicaksaniz hakiki olmasina dikkat edin derim.dogal oldugu icin hicbi zarari yok ben kokusunuda cok seviyorum limon yagida ayni sekilde etkiliymis ben kullanmadim ama arkadasim kullaniyo.siz artik hangisinin kokusunu severseniz:)diz kapaklarinin arkasina el ayak bileklerine boynuna kulak arkalarina ozellikle surun

X