2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

ama böyle de konmaz ki
olan var olmayan var
canım çekti şimdi neolacak

gizem görür görmez kocaman bir maşallah dedim
Allah nazardan korusun tatlım

Seninle tammmm aynı kafadanız
Bende kilolu hantal diye tereddüt ediyorum ama bence beni yanıltacak
Umarım da öyle olur
.......:

anıl ben şu daha iyi diyemedim :26:
hayırlısı olur inşallah
inşallah gerçekten gözün arkada kalmayacak biri çıkar karşına senin de ayçanın da

lavanta yağını mı kendin yapıyosun o nasıl oluyor kii
hazır alcas dicem de utandım mı ne onu da yapamayacağım sanırım
inşallah hakikisine rastlarız ozaman ne diyim
nasıl yapıyorsun sen canım

Yapimi cok kolay ama zaman aliyo zaten simdi yapsan 1 aydan once kullanamazsin ben bebekten oncede kokusunu cok sevdigim icin yapiyodum yer silme suyuma elektirik supurgesinin suyuna falan damlatiyorum😁
Canim zeytinyaginin icine bikac dal lavanta cicegini atiyosun mesela 1 ltye ben 6-7 dal atiyorum sonra siseyi en cok gunes alan penceremin ic kismina koyuyorum 20 gun 1 ay icinde mayalaniyo o sure boyunca hergun calkalasan iyi ama ben unutuyorum:))sonra ince tulbentle suzup koyu renk bi siseye koyuyorum 1 yil boyunca mis gibi kullaniyorum:)bunu istedigin her bitkiye ayni sekilde yapabilirsin kuru bitkilerlede olur ama en guzeli tazesiyle olan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hemde ne nazzz:) arasa ne cilvelet yaptı kızım ama eeeeee oldu cevabı😀😀

hmmmm süpermiş kolay da
ellerine sağlık canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hemde ne nazzz:) arasa ne cilvelet yaptı kızım ama eeeeee oldu cevabı😀😀

Ayyy demeeee altıma ediom hala izledikçe
Kızın sevesi geldi bizimki hırlaya hırlaya bi hal oldu
Isırcak sanki:)) oyyy karnıma ağrı girdi geneee

kızlar size bişey sorcam hangi marka ıslak mendili kullanıyorsunuz? ben aslında pamuk su kullanıyorum ama gece ya da biryere gidince iyi oluyor islak mendil, kontrole götürdüğüm dr ıslak mendil tavsiye etmedi, kullanma dedi ama mümkünmü kullanmamak... uni babay yenidoğan kullanıyorum hala

canım ben hamileyken indirimde gördüğüm her markayı aldım, en çok üni babyden memnun kaldım. dalin de güzel ama sarımı çok kötü, tık tık çekilmiyor hepsi dökülüyor. bi de dalinin üstü kuru oluyor bütün ıslaklık aşağıya çöküyor. molfix de güzel.

ben izlemek istemiyorum ben canlı canlı görmek istiyorum :)))
anıl ve gizem'e duyurulur
Ya gizonun uyku eğitimi benim bakıcı işleri olunca aksıyo. Nasıl yaparoz bilmiyorum. Benim bakıcıyı oturtsam çıkar gelirim de işte biliyosun
Gizo da eğitiöi bitirmeden çıkamaz. Nasıl yapsak bilemedim
Ama hakikaten Eylülle Arasın oynaması görüşlmeye değer:))

Ben unibabu kullanıyorum ama değişiyor
Mavi aldım pembe aldom
Yeni doğana göre dha ucuz yeni doğan almıyorum artık
Mavi çok parfüm kokuyor ama pembe daha az daha iyi gibi
Tabi mavi daha ucuz hepsine göre

ben de gizeme uyku eğitimini bozma dedim zaten. hatta dedim bayramda çok geziyo musunuz diye, yok dedi. iyi bari aksamasın çünkü uyku eğitimi dedim. benim tahminimce gizem 2-3 hafta içinde eylül'ü uyku konusunda dize getirecek :))
sen de bakıcıyı hallet görüşürüz bigün. ben heep müsaitim zaten uyarım size :))

Ayy uyku eğitimi dediğin gibi olsunda size yemek ısmarlicam ne isterseniz yapcamm 😃😃

E-bebekten baby&me alıyorum, birçok ıslak mendil denedim en çok bundan memnun kaldım.

Eklentiler

• $1405964639902.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 54
Ayy uyku eğitimi dediğin gibi olsunda size yemek ısmarlicam ne isterseniz yapcamm 😃😃

sen uyku eğitimini başarıyla tamamla, ben sana uyku hediye edeyim canım, eylül'e tam gün bakarım sana ödül, sen de git uyuyomusun, geziyomusun napıyosan yap :)))
haketcen bunları 2-3 hafta içinde...

sen uyku eğitimini başarıyla tamamla, ben sana uyku hediye edeyim canım, eylül'e tam gün bakarım sana ödül, sen de git uyuyomusun, geziyomusun napıyosan yap :)))

Oof o kadar sürermi yaaa

Yaaa cidden bende 2-3 haftayi gorunce yikildim😭surermi cidden o kadar biz huniyle gezicez biraz daha surerseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…