2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
cnm benim oğlum hayatta yiyemez böyle illa püre olcak direk öğürüyo kusuyo arkasındanda

canım yavaş yavaş alıştır bence ileride çok zorlanırsın. merak etme onlar çiğniyor sadece garipsedikleri için öğürüyorlar. ege de bazen öğürüyor ama hiç sallamıyorum ben onu yediriyorum, çünkü çiğnediğini biliyorum. alışması şart hiççç kusura bakmasın valla...

süper görünüyor. canım ben 1 öğünde 1 yemek kaşığı kadar kıyma kullanıyorum. veya dünkü gibi 3-4 adet kuşbaşı :)) sen de yavaş yavaş arttırabilirsin. protein çok önemli..

doğru diosun ama geçen aklım çıktı boğazına bişey takıldı nasııı öksürüyorrr elim ayağıma dolaştı ondan çok korkuorum

süper görünüyor. canım ben 1 öğünde 1 yemek kaşığı kadar kıyma kullanıyorum. veya dünkü gibi 3-4 adet kuşbaşı :)) sen de yavaş yavaş arttırabilirsin. protein çok önemli..

aynen cnm arttrcam daha 1 haftadr başladım ete her geçen gün arttrmayı düşünüyorum bidfe yulafı sorcam cnm hangi marka alıyosn we ben bile zor yerim nası weriyosun çorbalaramı kullanıyosun sadece?

doğru diosun ama geçen aklım çıktı boğazına bişey takıldı nasııı öksürüyorrr elim ayağıma dolaştı ondan çok korkuorum

korkma canım ya, yavaş yavaş geçiş yap taneliye.
bak yarın şöyle yap, yaptığın sebze çorbasının 1/3 ünü çatalla ez, 2/3 ünü blendrla çek. 1 hafta kadar böyle yap.
sonra iyice alışınca yarı yarıya çatal ve blendr yap.
ona da alışınca artık taneli ver.
bak ben de bazen kullanıyorum blendr, mesela dünkü çorbada, önce soğan sarımsak kavurdum pişince blendrladım, soğanı taneli veremiyorum henüz.
bi süre sonra o işi de bırakıcam.
adım adım geçicez.
ben böyle geçiş yaptım tanelilere.

tmm cnm öyle yapıcam çok saol :) bakalım yağız ne tepki wericek ::)

aynen cnm arttrcam daha 1 haftadr başladım ete her geçen gün arttrmayı düşünüyorum bidfe yulafı sorcam cnm hangi marka alıyosn we ben bile zor yerim nası weriyosun çorbalaramı kullanıyosun sadece?

ben de yulafa başlayalı 4-5 gün oluyor. fazla kullanımını önermiyorlar bağırsakları çalıştırıyor diye, ishalken asla kullanmayın diyor doktorlar. ege kabız olduğu için başladım. valla canım marketten aldım, organik reyondan ama kavanoza naklettiğim için ambalajı yok, markayı bilemedim şimdi (
ben çok marka takık hareket etmiyorum. o marka markette tek bulduğumdu onu aldım. canım biz yulafı genelde diyet dönemleri yoğurtla falan yiyiyoruz, kıtır oluyor öyle ama çorbalarına kattığında yumuşuyor ve lezzet veriyor. ben 1 tatlı kaşığı kullanıyorum şuan.

aa yumuşuyosa süper hemen alıyım ozaman yulaf almazsa bi hastalıkmı oluyodu öyle bişey wardı yulaf diilde tahıllar dimi

aa yumuşuyosa süper hemen alıyım ozaman yulaf almazsa bi hastalıkmı oluyodu öyle bişey wardı yulaf diilde tahıllar dimi

ya sanırım go90 yazmıştı. tam tahıl tüketilmezse çölyak oluyor diye. ama o da nette araştırmıştı. bazıları tüketmezse bazıları tüketirse falan saçma sapan bilgi kirliliği vardı. arkadaşımızda doktorlar sitesine soru sormuştu, cevap gelince paylaşacaktı ama kaçırmadıysam henüz cevap yok..

yarın doktoruma sorayım bende

Kızlar acil cevap
2kişi buldum 2sşde güzel

Sizceeee

40 yaşında dadılık tecrübesi var referansları var güzel bakaağına inandığınız ev işi de yapan ama biraz hantalca bir teyzeye 1100 mü. Tek minibüsle gelecek 20 dk

Yoksa çıtı pıtı anaokulu öğr lisesinbitirmiş anaokulu öğr ünide 2. Sınıf 2. Öğretim okuyan akşamları okula giden gencecik bir dadı abla mı?önceden bakmış referansları var. 950 tl istio. Yürüyerek gelecek

Kararsız kaldım bilemedim

Kız tam oyun ablası olur. Ama hemen sıkılabilir

geçen ayçayla bakıcı konusu konuşurken dedimki, ben ünideyken çocuk gelişimi okuyan bir arkadaşım yatılı çocuk bakıyordu, çok da güzel bakıyordu, çalıştığı kişiler çok memnundu dedim. eğer bulabilirsem işe dönerken öyle bir bakıcı düşüneceğim demiştim. ben ünideyken çalışmak zorundaydım, hem okudum hem çalıştım. eğer karşıma böyle bir seçenek çıksa hiç düşünmeden üni okuyan kızı seçerdim...

Denemeden bilemezsinnn ama ben okuyan kızı secerdim
Nedense içimden öyle geldi Anıl
Yemeklerini sen mi yapacaksın Aras I'n

Valla bilemedim. Teyze derdim herhalde acil durumlarda kızcağız panik yapabilir gibi geldi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…