Kızlar çok kötu bi gece geçirdim
Dün gündüz ayrı aksam ayrı misafirlerim vardı
Gündüz gelen arkadaslarımın nazarına geldim sanırsam
MASTİT oldum!!!! Sag göğsümün altı kızarıkk
Onlar kapıdan çıkar çıkmaz kendimi yatakta buldum
Üşüme titreme eşim 3 yorgan örttü mahfoldummmm ya
Duşa girdim mememe sıcak tuttum.!
Yok tıkanmış sağdım 10 cc bile çıkmadı.
Bu ne beter bileymiş ya
Anıl'ı şimdi daha iyi anlıyorum
(
Migrenimde tuttu kaç tane agrı kesici aldım geçmiyor
Hala cok kötüyüm.
Bildiklerinizi paylaşın başka neler yapılabilir
((((
geçmiş olsun canım, ben de 3 kez mastit oldum, en son geçen hafta iki taraf birden mastit olmuştu
akşam birden titreme, üşüme başlamıştı, kat kat giyinip yorganların altına girdiğim halde dondum resmen
inanılmaz bir baş ağrısı, vücut ağrısı vardı,
sıcak suyla masaj, kat kat giyinip terleme, pompayla sağma, sürekli emzirme sonucu 2 gün sonunda biraz hafifledi ağrılarım ama sütüm baya azalmıştı
doktora gittim antibiyotik ve etol diye bir ağrı kesici verdi, etolün sadece ağrı kesici olmadığını mastit için verdiğini söyledi
akşam antibiyotiği kullandım sabaha bir kalktım ki üstüm başım süt içinde kalmış
bir biberon dolusu süt dökülmüş gibiydi üstüme, 5 gün boyunca antibiyotik ve etol ü kullandım
çok şükür sütüm mastitten öncesine göre bile fazla sanki
sen de bir doktora görün istersen
Kizlar benim oğlan 6gundur kaka Yapmiyo ya iki gündür derece ile yağ veriyorum popodaan kimyon yapiyorum mamasina yağ atiyorum yok. TSH değerlerimizin sonucunu aldi Esim Dr a gösterdi Cerrahpaşa daki ona sor dedim. Sormuş Acile görürun bosaltsinlar demiş. Anne yediklerinde dikkat etsin demiş. Ne kdr sinirlendim!!! Millet fitille yapiyo da bizimkine niye acilen gidip bosaltin diyo küçücük çocuğa eziyet değil mi!! Hem de ne giyimde bu çocuk kabiz olmasin arkadaş onu de bari!!! Zaten gazi olmasin diye sut içme onu yeme sunu içme bi suru şey yasaklandı simdi ne yemeyecem? Valla pehriz listen kabardi iyice yiyecek bisi bulamiyorum ayni şeyleri yemektende sikildim! Sonrada annenin şutu yetersiz hayret bisi ya!!!!!
canım doktorlar her ne kadar 10 güne kadar normal dese de 3-4 gün sonra bebeğe sıkıntı veriyor
3-4 günü geçince 1/4 gliserin kansuk fitil yap, mama veriyorsan da daha sulu hazırla mamasını ya da değiştir
sen de meyve kompostolarını, lifli sebzeleri daha çok, patates, pilav gibi nişastalı şeyleri az, yemeye çalış
ben de senin gibi süt ürünleri tüketmiyordum gaz olur diye, sağlık ocağındaki ebe soğuk yemediğin sürece süt ürünleri gaz yapmaz dedi, azar azar yiyip içiyorum artık gazında bir artış sezmedim