Korunmak için hap canim ama eşime dedim emzirirken ben hap alamam 1sene sen korunacaksin dedim işine gelmedi gerçi bende sevmiyorum ama yapacak birşey yok hafta da 1 kere olacak olmucak çocuğumu maruz bırakamamBen daha doğumdan 1 hafta sonra bandajı aldırırken sormuştum doktora hemen kullanabilirsin demişti demişti hergün giyemiyorum aklıma geldikçe kullanıyorum ama emzirirken zor oluyor eğilemiyorum çünkü korseyle.
kanama bitmeden zaten bende hayatta yapamamda yapmamda. Benim çok azaldı artık günde bir ped bile batmıyor azıcık bişey geliyor böyle böyle kesilecek sanırım. Doktorun önerdiği ilaç ne için dikiş yerin mi ağrıyor onun için mi? Bende bitere uzanırsam falan dikişin sağ tarafı ağrıyor.
evet aslında üstte bi sıkıntı olmuyor ama alt tarafta oturunca derim sıkışıyor gibi oluyor, külotlu olanlar alttan çıtçıtlı mı peki bide bel kısmında böyle sert çubuklar gibi var mı? Çünkü benim bitanede çıtçıtlı atlet şeklinde korsem var o lastik gibi sadece ve bu bel korsesi kadar toparlamıyor o .
Korse alttan citcitli ve rahat oluyor öyle çok sıkı değil ama zaten çok sikiyla rahat edemem ve giyemem Su dönemde zaten ilk 3 aydan sonra korse onermiyorlar egzersiz yapmamız lazım korse kasları temvellestiriyormus
Ya benim bugun kontrolum wardı igneleri sordum doktora hormon alıyosun wucuduna emzirme dneminde önermyoruz dedi emzirırken kullanılablecek haplar warms onuda tawsye etmedi altın spiral önerdi hic sorun yasamadm hem guwenli hem saglıklı dedi normal spiralden farklıymıs bilmiyorum napmak lazım
Spiralde de yumurta dolleniyor sonra tutunması engellenip atılıyor yani sürekli düşük yapıyorsun bende bilmiyorum ne yapcaz en sağlıklısı eşlerin korunması ama onuda biz sevmiyoruz doktor artık hamile kalma kürtaj olurdun dedi Haha kadın bize hiç güvenmiyor haklı da sürekli hamile kalıyorum