Valla pamukçuk nasil oluyor bilmiyorum canim ama gazi olabilir. Benimki öyle yapiyo bazen
Benimkide gazdan boyle yapardi emerken tikanir, gazlanirdi ama bu baska bisey sanirim cok uzgunum
Senin bebegin dili ve damagi nasil ?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla pamukçuk nasil oluyor bilmiyorum canim ama gazi olabilir. Benimki öyle yapiyo bazen
kızlar bugün 1 aylık olduk çok şükür, geçen hafta perşembe sürekli kustu emdiğini kustu hemde oluk gibi çok korktuk ertesi gün bişi kalmadı ama doktora götürdük, muayene etti bişi göremedi karın ultrasonu istedi ilk erkek bebeklerde olabiliyor bazen dedi neyse kalça ultrasonunu da çektirdik gitmişken ikisi de sorunsuz çıktı, boyumuz 54 ten 57 olmuş, 4750 olmuş kiloda 1 kilo almış bugün de aşısını yaptırıcaz bu 1 aylıkken yapılan aşı nereden yapılıyor? bacaktan mı koldan mı? yan etkisi oluyor mu?
kýzlar siz kaç günde bi banyo yaptiriyorsunuz
Hacı teyze ovalayarak okudu. Terliyorum arada üşüyorum
Şimdi kv de kendi evine indi oğlumla bas basayız
Sükunet Cnm sanada gecmiş olsun
Aynı seyler ya evet bas agrısı korkunç ztn!!
Bende bugün biraz durayım olmazsa Dr a gidicem
Senin ilaçları not alayım Dr sorarım onları yazar belki
canım benimkini önce beşiğinfe salliyordum ayağımda sallamaya başladım şimdide ayağimda biyandan oturdum onu salliyorum biyandan yaziyorum daha rahat oluyor hem böyle sallayinca mekanda önemli olmuyor öbür türlü beşik başında mahsur :-(
kızlar siz kaç günde bi banyo yaptiriyorsunuz
Gizem bnmki bazen memede uyuyor
Bazen emdikten sonra emziğini verip ana kucağına bırakıyorum uyuyo
Ana kucağını bazen hafif sallıyorum uyuyo
Ama sallamak cok kötü yaa
Adi bu dimi adında bile Meymenet yok valla gliserin kansuk fitil küfür gibi ya. Gidim saglik ocagina bi sorayim olmadi yazdirmaya calisayim bari. Yan etkisi yoktur dimi rahat rahat kullanabiliriz...
Ayyy valla Allah tüm bebisleri nazardan saklasin Kiz yazik günah vallahi billahi. Ben farkediyosam okutturuyorum nazari degebilecek kişilere eve gelen gören ziyaretçilere gizlar. Sizde öyle yapin isterseniz. Sifadir bi okuyun çok huysuz fln diyorum
Ben öyle bi bebek olduğuna inanmiyorum. Valla gizem benimki bazen memede uyuyo bazende gaz cikartmaya calisirken kolunda yukari asagi sallarken uyuyo yerine koyuyorum öyle başka turlu uyumuyo ama benim ooğlum kolik biluyosun zaman oluyor.2-3-4saat kolumda salladigimi biliyorum tabi arada acikiyo emiyo yada mama veriyorum.
Zaten kucagimda güzelce uyuyan çocuk yatağa koyuyorum kipirdaniyo agliyo uyumuyoki kolik bebeklerde problem var iste
benim ki genellikle emerek uyuyor, uyuduğu zaman beşiğine koyuyorum eğer gözlerini açarsa emziğini verip elini tutuyorum, beşiğin kenarına da başımı yaslayınca yanında yatıyorum sanıyor herhalde tekrar kapatıyor gözlerini, yoksa beşiğe koyunca kıyamet kopuyor
Bebegim memen diline degince agliyor ac ama memeyi alamiyor dili beyaz birde damaklarinda da var sanki hafif beyazlik sizde de var mi pamukcuk mu olduk biz
pamukçuk canım sanırım karbonatlı suyla temizlemen lazım emziriyosan kendi göğsünede karbonat sür ama bi doktorunuda ara beslenmesini engellicek kadar fazlaysa bi ilaç verir belki
Bebegim memen diline degince agliyor ac ama memeyi alamiyor dili beyaz birde damaklarinda da var sanki hafif beyazlik sizde de var mi pamukcuk mu olduk biz
Bende hic azalma hissetmedim ama kolik olunca daha çok endişe ediyorum gaz olmasından.
Kiz kayisi kompostusu gaz yapiyomus diye yemiyorumki anam offf offf kolik bebek zor kuşlar.....
canım büyük ihtimal pamukçuk olmuş kuzun,
temiz bir tülbent ya da mendili karbonatlı suyla ıslatıp o beyaz yerleri silebilirsen çok faydası oluyor,
kendi göğsünü de karbonatlı suyla yıka sık sık sana da bulaşmasın pamukçuk varsa
emzik, biberon gibi bebeğin ağzına aldığı herşeyi sık sık arşı
Kizlar benim oğlan 6gundur kaka Yapmiyo ya iki gündür derece ile yağ veriyorum popodaan kimyon yapiyorum mamasina yağ atiyorum yok. TSH değerlerimizin sonucunu aldi Esim Dr a gösterdi Cerrahpaşa daki ona sor dedim. Sormuş Acile görürun bosaltsinlar demiş. Anne yediklerinde dikkat etsin demiş. Ne kdr sinirlendim!!! Millet fitille yapiyo da bizimkine niye acilen gidip bosaltin diyo küçücük çocuğa eziyet değil mi!! Hem de ne giyimde bu çocuk kabiz olmasin arkadaş onu de bari!!! Zaten gazi olmasin diye sut içme onu yeme sunu içme bi suru şey yasaklandı simdi ne yemeyecem? Valla pehriz listen kabardi iyice yiyecek bisi bulamiyorum ayni şeyleri yemektende sikildim! Sonrada annenin şutu yetersiz hayret bisi ya!!!!!
Bu pamukcuk neden oluyor acaba ?. Emerken cani yaniyormudur biberonda emzikde kullanmiyoruz, sildim karbonatla insallah hemen gecer
Bu pamukcuk neden oluyor acaba ?. Emerken cani yaniyormudur biberonda emzikde kullanmiyoruz, sildim karbonatla insallah hemen gecer
burnu tıkalımı canım??? benim kızımda çok kötü öksürüyor burnu tıkalı, 2 kez dr a götürdüm, sümküremediği için boğazına giden mukoza öksürtüyor dedi, burnunu temizliyorum sürekli birde buhar makinesi işe yaradı daha az öksürüyor hala geçmedi amaSlm anneler... benim kizim 35 günlük oldu fena öksürüyo sizce ne yapayimm... ilac kulanmak istemiyordum ama mecbur kulaniyorum dr öksürük şurubu vermis onu kulaniyorum ama fayda etmiyoo
canım şimdi internetten biraz baktım, pamukçuk ağızda ve vajinada olan bir mantarmış,
genellikle normal doğum sırasında bebeğe bulaşıp 1 yaşına kadar ortaya çıkabiliyormuş,
pamukçuk olan bebek emme sırasında canı yandığı için iştahsız olurmuş, ateşi çıkabilirmiş,
karbonatla geçmediğini sadece üstteki tabakanın kazındığını bunun da bazen pamukçuğu artırabildiği yazılmış
http://www.kadinvekadin.net/bebeklerde-pamukcuk-nedir-2011-04-29.html
buradaki yazıda
doktorun vereceği bir damlayla 1-2 günde geçiyormuş doktorunu arayıp bir sor istersen
dilinin gerisinde hafif bi beyazlik var ama emebiliyor. Yani kolik olduğu için huysuzluk yapsa bile anlayanamki ben hangi sebepten yaptigini sürekli ağlama modunda cunkuBenimkide gazdan boyle yapardi emerken tikanir, gazlanirdi ama bu baska biseyrim cok uzgunum
Senin bebegin dili ve damagi nasil ?.
Ya ahmedde öyle kucakta şahane uyuyo koyuyorum uyaniyo ifrit oluyorum ya.ben beşiği salona taşıdım canım koltuğun yanında yatıyorum koltuğa ip bağladım beşiğede sallıyorum öylee yoksa kolum yoruluyo
hergün yaptırıyoruz canım
ya eylülde memede yada kucakta uyuyo ama yerine koyunca uyanıyo sinir oluyorum (
hiç zararı yokmuş doktorla uzun uzun konuştum uzunlamasına ortadan ikiye bölüp iyice inceltip atıyosun kakayla çıkıyo zaten.
emzik tutsa keşkede versem uyur o zaman kendiliğinden (
pamukçuk canım sanırım karbonatlı suyla temizlemen lazım emziriyosan kendi göğsünede karbonat sür ama bi doktorunuda ara beslenmesini engellicek kadar fazlaysa bi ilaç verir belki
Kabizliga iyi bagirsaklari yumusatiyor ama gaz yaptigini okumuştum. E çocuğun durumu belli hem de koligi agir yasiyor o yüzden her şeyden nem kapiyorum bi sure sabredicez artikcanım büyük ihtimal pamukçuk olmuş kuzun,
temiz bir tülbent ya da mendili karbonatlı suyla ıslatıp o beyaz yerleri silebilirsen çok faydası oluyor,
kendi göğsünü de karbonatlı suyla yıka sık sık sana da bulaşmasın pamukçuk varsa
emzik, biberon gibi bebeğin ağzına aldığı herşeyi sık sık kaynat
Allah kolaylık versin canım, gerçekten kolik bebek çok zor
ben kayısı kompostosunun gaz yaptığını ilk defa senden duydum, aksine doktorlar tavsiye ediyor kabıza karşı
Oyyyyy ayni ben 9 gundur yapmiyo valla veritorum 6 gun fitili onlarin hortumundan iyidir
temiz görünüyo canım üzülme çocuk sonuçta olucak bunlar ilacı vardır mutlaka ara doktorunuOf bebeklerin cani yanmasin suan ac oldugunu bilmek beni cok uzuyor.. Karbonatla sildim.
Senin bebegin dili nasil birde benim bebek emdikten sonra dudaklarinin rengide degisiyor bi gari oluyor
Gizem Ahmed yasin e ben bi verdim tutmadi bi verdim hafif emdi ama ekmeyi beceremediği aitti disari memeyi ben ittim sonra tuttu ama daha vermedim vermicemde. Kendimi bile bile günaha giriyomus gibi hissettim çok kotu bi duyguydu. Ağlamak istedim o an. Neden öyle hissettim bilmiyorum. Bi bebegin emzik emmesi kdr doğal birşey olamaz. Ama kotu hissettim ne bileyim keşke hissetmesem ://
Gizem Kiz tek basina yikayabiliyon mu anam? Ben yikayamam valla zaten yikarkebde eşime tutturuyorum ben hem suyu dokuyorum hem yikiyorum.
gözün aydın canım fitilsiz yapar insallah artık eylül hanım. demek herşeye karışan kadından kurtuldun, bundan memnun kalırsın umarım.. bende annem gidince nasıl yıkayacağım diye düşünüyorum eşimle yıkayacağız artık sen bu havada hergün yıkamaya iyi cesaret ediyorsun ben korkuyorum hasta olur diye 4 günde bir yıkıyordum simdi hasta olduğu için 1 hafta yıkamayı düşünmüyorumkızlar dün kakayı fitille yaptırmıştım 4.günüydü biraz önce yıkıcaktık ben kıyafetleri almak için odasına gittim yardımcı abla tutuyodu gaz çıkarması için bi pozisyonda tuttu eylül gaz çıkartırken birden cozuurtt diye kaka yaptı epeyce şüükürler olsun maşallahh ama ablanın tuttuğu pozisyondan dolayı yapması kolaylaştı kabızda değil yapmıyomuş demekki.uyuyo şimdi yarın yine aynı pozisyonda tutarken buraya resmini çekip koyucam anlatamam çünkü işe yarar belki
gözün aydın canım fitilsiz yapar insallah artık eylül hanım. demek herşeye karışan kadından kurtuldun, bundan memnun kalırsın umarım.. bende annem gidince nasıl yıkayacağım diye düşünüyorum eşimle yıkayacağız artık sen bu havada hergün yıkamaya iyi cesaret ediyorsun ben korkuyorum hasta olur diye 4 günde bir yıkıyordum simdi hasta olduğu için 1 hafta yıkamayı düşünmüyorum
ya kızım uykuda sürekli sesler çıkarıyor, sanki gaz çıkarmaya çalışıyor ve ağlar gibi huzurlu bir uykusu yok varmı budurumu yaşayan?
kızlar dün kakayı fitille yaptırmıştım 4.günüydü biraz önce yıkıcaktık ben kıyafetleri almak için odasına gittim yardımcı abla tutuyodu gaz çıkarması için bi pozisyonda tuttu eylül gaz çıkartırken birden cozuurtt diye kaka yaptı epeyce şüükürler olsun maşallahh ama ablanın tuttuğu pozisyondan dolayı yapması kolaylaştı kabızda değil yapmıyomuş demekki.uyuyo şimdi yarın yine aynı pozisyonda tutarken buraya resmini çekip koyucam anlatamam çünkü işe yarar belki