- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.441
selam kızlar bugün 6+1im.geçen salı günü gittiğimde haftaya gel kalp atışları için dedi.ancak ne gün gideyim bilemedim.cuma günü gitsem 6+6 olucam o zamana kadar bekleyim mi yoksa çarşamba falan gideyimmi sizce
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...Yüce rabbimin izniyle bende bebeğimi 1 şubat 2012 de kucağıma alacağım, şuan 7+7 haftalık hamileyim... Şuana kadar hiç bulantım olmadı, hamile olduğumu öğrendiğim hafta 1 kilo aldım yemeği çok abartmıştırAma şuan yine hamile kaldığım kilodayım kilom 50.5, göbeğim birazcık çıktı bulantım falan da yok..
Geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını da duyduk
Allahım hepimize bebeklerimizi sağ salim, sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
canım Allah yardımcınız olsun.. insallah birseyiniz yoktur, sağlıkla doğurmak nasip olur tatlım..Biz bugun muayene olmaya gidicez.. Gecen seferki kanlanma biraz tedirgin etti onu..
Simdi nobetci esim.. Kahvalti yapip gidicem bakalim.. Dua edin bi sorun cikmasin arkadaslar..
Sanirim bu sefer bebegi de iyice gorur haftasini ogrenebiliriz..
Ben de artik haftami ogrenmek ve bebegimin gelisimini hafta hafta okumak istiyorum..
saol tatlım sen de öyle, iyi bak kendine..hepinizin eşlerinin babalar günü kutlu olsun. bence hayatları boyunca alabilecekleri en güzel hediyeyi aldılar sizden
selam kızlar bugün 6+1im.geçen salı günü gittiğimde haftaya gel kalp atışları için dedi.ancak ne gün gideyim bilemedim.cuma günü gitsem 6+6 olucam o zamana kadar bekleyim mi yoksa çarşamba falan gideyimmi sizce
bence bekle 7 de kesin duyulmuş oluyo yaa garantiye alırsın
evet bekleyim bakalım.sağol
ben bu yıl 1.sınıfları okuttum okuma bayramımın açılış parçasıda fil diyetiydi...
Arkadaslar cok mutluyum.. Gozlerim dolu dolu..
Nasil bi saadet bu boyle, Allah herkese nasip etsin..
Yavrucumun kalp atislarini gorduk bugun..
Cok sukur bi sikinti yok, hersey yolunda gorunuyor..
Ins hepimizin yavrulari hayirli, saglikli buyur..
Kuzucum 6.3mm olmus..
Haftamizi da ogrendik, 6hafta 3 gunmus..
Bi sukur namazi kildim da geldim..
Garip bi duygusallik coktu ustume..
Biri dokunsa aglicam.. Cok sukur..
allah sag saglim tamamina erdirsin canim..ne mutlu sana..darisi benim basima bi gorsem bebisimi..sanirim 2 hafta sonra gorebilecegim ben...
nabersiniz fıstıklar...
sizleri okuyorum ve herşeyin yolunda olmasına çok seviniyorum...umarım şu ilk üç ayı beraberce sağ salim atlatır ve aslında kendi adıma konuşayım rahatlayabilirim...ayyyyhhh,ne pimpirik bi deli oldum ben bile şaşıyorum kendime...bu sabah kalktığımda göğüslerimin daha az acıdığını farkedince deliye döndüm yine,neden daha az acıyo diye meraktan öldüm..meğer olurmuş böyle,gün günü tutmazmış filan...sonra oda yetmedi kasıklarımda dünkü gibi diil hay allah kesin bişey oldu bebişime dedim şuursuzca...allahım sen benim aklımı koru yarabbim...bu bebek doğucak doğmasına da doğduğunda anası pek bi yarım akıllı olucak böyle giderse ya,neyse
öptüm herbirinizi cici anneler...
nabersiniz fıstıklar...
sizleri okuyorum ve herşeyin yolunda olmasına çok seviniyorum...umarım şu ilk üç ayı beraberce sağ salim atlatır ve aslında kendi adıma konuşayım rahatlayabilirim...ayyyyhhh,ne pimpirik bi deli oldum ben bile şaşıyorum kendime...bu sabah kalktığımda göğüslerimin daha az acıdığını farkedince deliye döndüm yine,neden daha az acıyo diye meraktan öldüm..meğer olurmuş böyle,gün günü tutmazmış filan...sonra oda yetmedi kasıklarımda dünkü gibi diil hay allah kesin bişey oldu bebişime dedim şuursuzca...allahım sen benim aklımı koru yarabbim...bu bebek doğucak doğmasına da doğduğunda anası pek bi yarım akıllı olucak böyle giderse ya,neyse
öptüm herbirinizi cici anneler...
valla beklemek çok zor .... benim şuan batımdan 8 gün geçti..çift çizgiyi silikte olsa görmüştüm ama salı doktora gitsem mi? gitmesemmi? gitmezsem bebiş var mı? acaba diye düşünüp kendimi yicem..gitsem bebek yok derse doktor görmezse o ihtimalde var çünkü geç yerleşme olabilir benim offf ne yapıcam bilmiyorum kızlar akşam eşime sordum oda kararsız kaldı beklersen sen meraktan çatlarsın dedi.. son sata göre şuan 5+4 günlük salı günü izinliyim 5+6 olur işim zor valla kızlar ne zormuş...
cok guldum ya..bi tek sana degil tabi kendime de gulmeme neden oldun...bende her sabah kalkar kalkmaz goguslerimi kontrol ediyorum...az aciyinca meraklaniyorum senin gibi :))) tek deli ben degilmisim neyseki normal demekki
Arkadaslar cok mutluyum.. Gozlerim dolu dolu..
Nasil bi saadet bu boyle, Allah herkese nasip etsin..
Yavrucumun kalp atislarini gorduk bugun..
Cok sukur bi sikinti yok, hersey yolunda gorunuyor..
Ins hepimizin yavrulari hayirli, saglikli buyur..
Kuzucum 6.3mm olmus..
Haftamizi da ogrendik, 6hafta 3 gunmus..
Bi sukur namazi kildim da geldim..
Garip bi duygusallik coktu ustume..
Biri dokunsa aglicam.. Cok sukur..
cok guldum ya..bi tek sana degil tabi kendime de gulmeme neden oldun...bende her sabah kalkar kalkmaz goguslerimi kontrol ediyorum...az aciyinca meraklaniyorum senin gibi :))) tek deli ben degilmisim neyseki normal demekki
yaa aynene biliyomusun midem bulanmıyo göğüslerimde az acıyo diye 2 saat boyunca agladım deminnn((
bebeğimin kalp atışları olup olmadığını nerden bilcem ben yaa daha 2 hafta var beklemek çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?