2012 Şubat Anneleri

hepinizin eşlerinin babalar günü kutlu olsun. bence hayatları boyunca alabilecekleri en güzel hediyeyi aldılar sizden

Son düzenleme:
selam kızlar bugün 6+1im.geçen salı günü gittiğimde haftaya gel kalp atışları için dedi.ancak ne gün gideyim bilemedim.cuma günü gitsem 6+6 olucam o zamana kadar bekleyim mi yoksa çarşamba falan gideyimmi sizce

merhaba Eylül.. hayırlı olsun yavrun, Allah tamamına erdirsin inş.

canım Allah yardımcınız olsun.. insallah birseyiniz yoktur, sağlıkla doğurmak nasip olur tatlım..

hepinizin eşlerinin babalar günü kutlu olsun. bence hayatları boyunca alabilecekleri en güzel hediyeyi aldılar sizden
saol tatlım sen de öyle, iyi bak kendine..

tatlım 6 haftalık iken karından görülebilir ama göremeyedebilir ama alttan kontrolde duyulur genelde aklında olsun benim 6+1 gördük pıt pıtlarını (ama vaginal kontrolde..)

ben bu yıl 1.sınıfları okuttum okuma bayramımın açılış parçasıda fil diyetiydi...

ohh bak ne güzel mesleğinde varmış. kime ne çocuk sayından hem 3 fazla bir sayı değil.. maaşın var , bakan da sen elalemden mi dileniyosun ki. Vallaha biri öyle dediyse bil ki bebek yapmak istiyodur,kıskanmıştır. yoksa hiç kimse buna karışamaz. Stres bebeğine zarar verir,sen takma

Arkadaslar cok mutluyum.. Gozlerim dolu dolu..
Nasil bi saadet bu boyle, Allah herkese nasip etsin..
Yavrucumun kalp atislarini gorduk bugun..
Cok sukur bi sikinti yok, hersey yolunda gorunuyor..
Ins hepimizin yavrulari hayirli, saglikli buyur..
Kuzucum 6.3mm olmus..
Haftamizi da ogrendik, 6hafta 3 gunmus..
Bi sukur namazi kildim da geldim..
Garip bi duygusallik coktu ustume..
Biri dokunsa aglicam.. Cok sukur..

Ben bugun 6+3 oldugumu ogrendim ve bugun gorduk kalp atisini..
Pers gitmistim bi de, o zaman tam 6ymisim demek ki..
Belli belirsizdi o zaman kalp atisi.. Dayanabilirseniz beklemek guzel olur sanirim..

allah sag saglim tamamina erdirsin canim..ne mutlu sana..darisi benim basima bi gorsem bebisimi..sanirim 2 hafta sonra gorebilecegim ben...

nabersiniz fıstıklar...

sizleri okuyorum ve herşeyin yolunda olmasına çok seviniyorum...umarım şu ilk üç ayı beraberce sağ salim atlatır ve aslında kendi adıma konuşayım rahatlayabilirim...ayyyyhhh,ne pimpirik bi deli oldum ben bile şaşıyorum kendime...bu sabah kalktığımda göğüslerimin daha az acıdığını farkedince deliye döndüm yine,neden daha az acıyo diye meraktan öldüm..meğer olurmuş böyle,gün günü tutmazmış filan...sonra oda yetmedi kasıklarımda dünkü gibi diil hay allah kesin bişey oldu bebişime dedim şuursuzca...allahım sen benim aklımı koru yarabbim...bu bebek doğucak doğmasına da doğduğunda anası pek bi yarım akıllı olucak böyle giderse ya,neyse
öptüm herbirinizi cici anneler...

cok guldum ya..bi tek sana degil tabi kendime de gulmeme neden oldun...bende her sabah kalkar kalkmaz goguslerimi kontrol ediyorum...az aciyinca meraklaniyorum senin gibi :))) tek deli ben degilmisim neyseki normal demekki

valla beklemek çok zor .... benim şuan batımdan 8 gün geçti..çift çizgiyi silikte olsa görmüştüm ama salı doktora gitsem mi? gitmesemmi? gitmezsem bebiş var mı? acaba diye düşünüp kendimi yicem.. gitsem bebek yok derse doktor görmezse o ihtimalde var çünkü geç yerleşme olabilir benim offf ne yapıcam bilmiyorum kızlar akşam eşime sordum oda kararsız kaldı beklersen sen meraktan çatlarsın dedi.. son sata göre şuan 5+4 günlük salı günü izinliyim 5+6 olur işim zor valla kızlar ne zormuş...

yaa aynene biliyomusun midem bulanmıyo göğüslerimde az acıyo diye 2 saat boyunca agladım deminnn ((
bebeğimin kalp atışları olup olmadığını nerden bilcem ben yaa daha 2 hafta var beklemek çok zor

geç döllenmeydi benim kaybettiğim bebeğimde o yüzden hep erken gittim hiç bişey göremedim ama beklemekte zor biliyorum...

ayyy hadi gözün aydıınn

darısı başıma + görmeyen duymayan arkadaşlarımın başınaa

Merhaba güzel anneler...
İki yıl önce bugün öğremniştim Esramın varlığını... Ne tarifsiz duygular yaşamıştım bi tek anne olanların anlayacağı...Son sayfanızı okudum da duygusal iniş çıkışlar yaşıyorsunuz doğal olarak.Yaşayacağınız her neyse keyfini çıkarın.. Ağlamak istiyosaNIZ AĞLAYIN ENgel olmayın kendinize... Gülemk istiyosanız gülün kahkahalarla... Bunu bebeğiniz için yapın (Özellikle gülme kısmını)İnanın zaman çoook çabuk geçiyor. Tecrübeli anneler bilir. Hayatımda hiçbir 16 ay 16 saat kadar hızlı geçmemişti.Ve hayatımdaki hiçbir 16 ay, bu kadar güzel geçmemişti.Hayatımda hiçbir varlığa bu kadar değer vermemiş, bu kadar sevmemiştim...(hayatımdaki hiçbir varlık da sabrımı bu kadar zorlamamıştı o ayrı tabiii)

İlk kez anne olacak topikdaşlarım... Çooook çoook büyük zorluklar bekliyor sizi...Ama bu zorluklardan daha da kocamaaaan güzellikler Unutmayın.. Nacizane bir kaç öneri... Eşiniz de dahil olmak üzere kimseye kendinizden çok güvenmeyin çocuğunuz için. Erkekler ilk dönemlerde babalığı algılayamıyolar çünkü...
Çocuğunuz hakkında yanlış da olsa kendi kararlarınızı uygulayın. (Çünkü siz bugün bu topikte yazıyosanız okuyan araştıran, soran, sorgulayan insanlarsınız demektir.)
Yanlış yapmaktan korkmayın. İnsanlar yanlışlarıyla doğruları öğrenirleer.
Mükemmel olamazsınız zorlamayın. Mükemmel anne yoktur...Sadece ANNE vardır ve ÇOK SEVİLİR:
Eşinize sorumluluk vermekten gerekirse iş buyurmaktan çekinmeyin. Çünkü ne yapacaklarını bilemiyorlar ve sizin yönlendirmenize ihtiyaç duyuyorlar...Onları minnacık bir şey yapmış olsa dahi iltifata boğun daha çok azimli olacaktır.
Diğerlerini zaten öğreneceksiniz. Hangi biberon hangi yatak vs...
Her dakikasını doya doya yaşadığınız harika bir hamilelik diliyorum. Bİliyorum hepiniz HARİKA ANNELER olacaksiniz meleklerinizden öpüyorum hepinizi

cok guldum ya..bi tek sana degil tabi kendime de gulmeme neden oldun...bende her sabah kalkar kalkmaz goguslerimi kontrol ediyorum...az aciyinca meraklaniyorum senin gibi :))) tek deli ben degilmisim neyseki normal demekki

yaa aynene biliyomusun midem bulanmıyo göğüslerimde az acıyo diye 2 saat boyunca agladım deminnn ((
bebeğimin kalp atışları olup olmadığını nerden bilcem ben yaa daha 2 hafta var beklemek çok zor

al işte!!.. biz 3 deli bir araya gelsek bir akıllı edermiyiz acaba ..neyse canım bu şuurunu çabucak yitirebilme olayında yalnız diilmişim ya sevindim valla....bende tek çılgın benim zannediyordum...bu danalar gelene kadar vallahi nice olucak halimiz bilinmez,bunlar iyi günlerimiz olmasın acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…