2012 Şubat Anneleri

gel bacım gel bizde aynıyız ahh ahh ölüyoruz ilk basta o kadar değildi gün gectikçe artıyor bu son artık hat safhada bundan ötesi olamaz diyorum ertesi gün daha beter allah yardımcımız olsun ben artık tiksindm leblebi kraker yemiyorum onları görüncede kusmak istyorum su bile kokuyo parfümler iğrenc insanlar hele mutfakk ıyyy giremiyorum zayıfladım gözlerm çöktü resmen sürekli midem kaynıyo napsam gecmiyo suan daha iyiyim yarım saatte bi wc gidiyorum tutabiliyorum biaz ama akşamları yerlerde yatıyorum sürünüyorum midemin kendisi cıkacak diye korkmaya başladım 1.5 ay daha sürecekmş öyle diyorlar 3 aydan sonra azalarak bitermiş inş öyle olur 9 ay cekilmez bu bulantı

Cerenim, yok muymuş bunun bir çözümü yaa? Eskiler bilmezmi ki çaresini? Hayır tanıdığım bildiğim birileri olsa yaşı büyükçe sorucam ama o da yok. İnternetten okuduğumuz hiçbirşey de çare olmayacak anlaşılan. Düşünmek bile midemi bulandırmaya yetiyor. Su içmeye bile korkuyorum... Allah sonumuzu hayretsin inşallah....

hahhaha bende ince ince var alnimdaaaaaa ay canim bejim ALlah kolaylik verisn calisan icin evet zorrr
aynen esler kokuyor kizim parfu sikiyor diyorum kizim yapma ayy nefes aldirmiyor kizlarr bunlarda gececek cektiklerimize degecek unutmayin sabir birazzz

insAllah azalir canim

fazla ayakta kalincada hareket edince mide bulaniyor yatma care bence calismayanlar icin calisanlara Allah kolaylik versin kizlar hazir su icin ben musluktan icemiyorum kokuyor bide maden suyu icin oda rahatlatir

Benim de sabah bulantılarım daha az ve katlanılabilir ama akşam üzeri başlayan ve gece boyu devam eden bulantılar feci...
Midem sürekli ekşi, ağzımın tadı yok...Sürekli bozuk bişeyler yemişim gibi ağzımın içi zehir gibi...Kokulara karşı çok duyarlı değilim, kötü kokular midemi bulandırıyo ama parfümler filan kötü gelmiyor. Yemek kokularına dayanamıyorum sadece...

benimradevum 6. temmuz carsam 14.45 te o zaman yapar herhalde henuz bir sey yapmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…