- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.421
kizlarr mide bulanisindan pek bisey yiyemiyorum...canim hic yemek istemiyor sadece meyve ve meyve suyu o kadar ..bebegim beslenemiyor diye uzuluyorum..ilk 3 ay annede var olan besin deposundan beslenir yaziyor internette dogrumu..doktoruna soran varmi bu konuyu?
arkadaslar nolur dua edin normal dusuk yapayim. dun kanamam oldu bugun kesildi ve hala dusuk yapmadim. yine kurtaj olcam diye cok korkuyorum. sizin duzlariniz kabul olur nolur dua edin.
kizlarr mide bulanisindan pek bisey yiyemiyorum...canim hic yemek istemiyor sadece meyve ve meyve suyu o kadar ..bebegim beslenemiyor diye uzuluyorum..ilk 3 ay annede var olan besin deposundan beslenir yaziyor internette dogrumu..doktoruna soran varmi bu konuyu?
banucum ben bu sabah yataktan kalkmadan 5-6 tane çubuk kraker yedim ve eşime camları açtırdım tüm evi havalandırdım öyle yataktan kalktım.daha iyi geldi çok hafif bulantım oldu.beni kokular mahvediyo çünkü.şu an da normalim.ha bu arada eşim evde olduğu için kahvaltıyı falan da o hazırladı hazır sofraya oturunca da midem daha iyi.sende de umarım işe yarar.krakeri komidinin üzerine koy kalkmadan yavaş yavaş ye.dualarım seninle....biz birbirimizi anlarız...
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...Yüce rabbimin izniyle bende bebeğimi 1 şubat 2012 de kucağıma alacağım, şuan 7+7 haftalık hamileyim... Şuana kadar hiç bulantım olmadı, hamile olduğumu öğrendiğim hafta 1 kilo aldım yemeği çok abartmıştırAma şuan yine hamile kaldığım kilodayım kilom 50.5, göbeğim birazcık çıktı bulantım falan da yok..
Geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını da duyduk
Allahım hepimize bebeklerimizi sağ salim, sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
inanirmisin yataktan kalktigimdan beri ben camlari aciyorum esim kapatiyor..londrada hava henuz isinmadi pek cam acamiyoruz :) ama umurumda degil soguk flan..temiz hava gercektende iyi geliyor..benimkide kahvalti hazirlamakla mesgul su an :))) bende mutfaga hicc girmek istemiyorum cunku.... bak bu kraker isini yapim..sagol valla anca biz birbirimizi anlariz...
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...Yüce rabbimin izniyle bende bebeğimi 1 şubat 2012 de kucağıma alacağım, şuan 7+7 haftalık hamileyim... Şuana kadar hiç bulantım olmadı, hamile olduğumu öğrendiğim hafta 1 kilo aldım yemeği çok abartmıştırAma şuan yine hamile kaldığım kilodayım kilom 50.5, göbeğim birazcık çıktı bulantım falan da yok..
Allahım hepimize bebeklerimizi sağ salim, sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
fıstık hoşgeldin ......sen benden 3 hafta kadar ileridesin.ben 5 haftalığım.bu 3.bebişim olacak 2 kızımda da ilk 3 ay sürekli kustum ve hastanede yattım.bunda kusmaya başlamayayım diye elimden geleni yapıyorum.yani çok şanslısın maşallah diyelim de nazarımız değmesin.kilo konusuna ise hiç girmiyorum 83 ile hamile kaldım ve sanırım hızla alıyorum tartılmaya korkuyorum ama pantolanlarım sıkıyo....
canım londrda mısın?zordur gurbet herhalde.
inşallah güzel bi gün geçirirsin tatlım:)
hosgeldin canim...cok sanslisin umarim hep boyle bulantisiz devam eder..bence ideal kiloda hamile kalmissin..ben 57 kilodan 6 haftada 59 oldum bile..ama son 2-3 gundur bulantidan hic birsey yiyemiyorumkilo almayi tercih ederdim sanirim mide bulantisi cok fena allah yasatmasin
Hosgeldiniz.. Cok anne demek cok bebek demek : )
Yeni birilerini duymak, gormek cok guzel oluyor..
Biz bugun muayene olmaya gidicez.. Gecen seferki kanlanma biraz tedirgin etti onu..
Simdi nobetci esim.. Kahvalti yapip gidicem bakalim.. Dua edin bi sorun cikmasin arkadaslar..
Sanirim bu sefer bebegi de iyice gorur haftasini ogrenebiliriz..
Ben de artik haftami ogrenmek ve bebegimin gelisimini hafta hafta okumak istiyorum..
minoset var canım hamileler icin agrı kesici olarak. Ama doktoruna danısmadan icme sen gene de.
Benim bildiğim kadarıyla parol veriyorlar ama bir danış doktoruna yinede
12. haftaya kadar folik asit kullanmak zorunda degiliz canım. Bak o yolladıgım sitede yazıyor zaten. Benim doktorum folik asidi bıraktırdı bana elevit verdi vitamin ilacı. İcerisinde folik asit de var ama az bir miktarda dozu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?