2012 Şubat Anneleri

1 yıldır evliyim canım ben. Aslında genc yasta dogum yapmak daha guzel bence. Bebeginle birlikte sen de buyuyorsun. Allah hepimize uzun omur versin onlara bakabilmemiz icin insallah..

Ben dogdugumda annem 19 yasindaymis.. Belki o yasta annem icin zor olmustur, ama sonrasi hep guzel oldu.. Annemin kiz kardesi olmadigi icin cocuklugumdan beri herseyi benimle paylasiyor.. Aramiz cok iyi.. Iletisim sorunumuz olmuyor.. Arkadaslarim annemle iliskimize ve tabi annemin yasina imreniyorlar..
Bence bebeginiz cok sansli..

öğlen o kadar kötüydüm annem ile ablam aradı geliyoruz diye.kalktım kek yaptım çıktık balkona oturduk muhabbet falan ....o arada eşim aradı nasıl oldun diye?ben bu arada midemi unutmuşum galiba hiç bişeyim yoktu:)
eşim ben bi süre anneme yollamaya karar verdi:)

arkadaslar nolur dua edin normal dusuk yapayim. dun kanamam oldu bugun kesildi ve hala dusuk yapmadim. yine kurtaj olcam diye cok korkuyorum. sizin duzlariniz kabul olur nolur dua edin.

arkadaslar nolur dua edin normal dusuk yapayim. dun kanamam oldu bugun kesildi ve hala dusuk yapmadim. yine kurtaj olcam diye cok korkuyorum. sizin duzlariniz kabul olur nolur dua edin.
canim Allha kolaylik versin sana insAllahh
çok şükür dindi biraz baş ağrım kurufasulyeyle soğanı yiyince..
ben d isterm heruf sogani sevmiyorr nasil canim cekiyor varyaa

Merhaba kızlar nasılsınız?
Biraz gerginlik olmuş sanırım ama folic yüzünden mi ne anlamadım. Valla ben hala folic kullanıyorum yanında takviye omega3 3. aydan sonra kan ilacına başlayacağız. Kan ilacının içerisinde de folic var zaten. Mide bulantısı bende de son sürat devam ediyor. Belki bu sefer olmaz dedim ama,sabahları bulantım vardışimdi öğlenleri de başladı. Bugün hiçbirşey yiyemedim. Sadece biraz kahvaltı ve biraz meyve ile ayaktayım hala. Balkonumda organik bahçem var. Bütün gün onlarla uğraştım. Eşim de saolsun kızıma baktı. Bahçeyle uğraşırken çok huzurlu oluyorum nedense. Biberlerim hep çıktı. Salatalık da çıkacak. Fasulyeler filizlendi. Mercimek nohut hepsi filizdeler. Domateslerim açmadı daha. Topraklarını yeniledim hep. Balkonu temizledim camlarını sildim. Böyle...

onemore, Canım inşallah hakkında hayırlısı olur. Çok zor bir durum seninki Allah sabrını versin inşallah. Dualarım seninle cnm.

yok azelya 55 le atıştık biraz yanlış anlaşılma oldu benimde tersime denk geldi..benimde bugün başım ağrıdı ve çok döndü tansiyonum 8 11 çıktı .....off offf

inş canınız çekmemiştir kızlar yazdım ama kusuruma bakmayın ...çok şükür bulantım yok hiçbişeydende tiksinmedim yanlız tuzluya eğilimim var nedense...tuzlu ve ekşi limonlu salata falan..ayyy ağzım sulandı yine...oğlum mu olcak ne ..canı tatlı çekerse kızmış ekşi tuzluysa erkek yazıyor sitelerde..ne kadar doğru bilemem..kızlar tuzlu yer fıstığıda zeka gelişimi için çok iyi..bol bol yiyin..

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantısı hissetmediyseniz,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa,
Ön tarafınızdan daha çok kilo aldıysanız,
Beliniz basket topu gibi görünüyorsa,
Aerolarınız çok kararırsa,
Daha düşük taşıyorsanız,
Tuzlu ve ekşi yiyeceklere aş eriyorsanız,
Proteine aş eriyorsanız-etler ve peynir,
Ayaklarınız hamilelikten önceki haline göre daha soğuksa,
Bacaklarınızdaki tüyler hamilelik döneminde daha çabuk uzuyorsa,
Elleriniz daha kuruysa,
Siz uyurken yastıklarınız kuzeye bakıyorsa,
Müstakbel baba sizinle birlikte kilo alıyorsa,
Hamilelik size her zamankinden daha iyi bir görüntü veriyorsa,
İdrarınız parlak sarı rengindeyse,
Burnunuz yayılıyorsa,
Alyansınızı göbeğinizin üzerinde tuttuğunuzda yuvarlaklar çiziyorsa,
Baş ağrılarınız varsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde çift sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz erkektir.(bunu bende anlamadım söylim)

Eğer;
Erken hamilelikte mide bulantılarınız varsa,
Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ise,
Basenlerinizden ve poponuzdan kilo alıyorsanız,
Sol göğsünüz sağ göğsünüzden daha büyükse,
Saçınızda kırmızı hatlar çıkıyorsa,
Yüksek taşıyorsanız,
Karnınız karpuz gibiyse,
Tatlılara aş eriyorsanız,
Meyvelere aş eriyorsanız,
Portakal suyuna aş eriyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normal zamanki kadar iyi görünmüyorsanız,
Hamilelik dönemi boyunca normalden daha huysuzsanız,
Yüzünüz normalden daha çok patlaksa,
Ekmeğin ucunun tepesini yemeyi reddediyorsanız,
Göğüsleriniz gerçekten büyüdüyse!
Siz uyurken yastıklarınız güneye bakıyorsa,
İdrarınız donuk sarı rengindeyse,
Alyansınızı göbeğinizin üzerine tuttuğunuzda bir taraftan öteki tarafa hareket ediyorsa,
Yaşınıza gebe kalma tarihinizi, gebe kaldığınız ayın rakamını eklediğinizde tek sayı çıkıyorsa,
bebeğiniz kızdır.

kızlar merhaba bende Allah ın izniyle şubat annesi olucam ama benim biraz akıntım var koyu renkte sizdede oluyo mu ????

kızlar merhaba bende Allah ın izniyle şubat annesi olucam ama benim biraz akıntım var koyu renkte sizdede oluyo mu ????

bendede var ara ara canım bilmem neden? bazılarına doktor düşük tehlikesi demiş bazıları normal diyor iyice meraklandım bende hayırlısı..düşecekse zaten her an düşer rabbim vermeyince napalım..

bendede var ara ara canım bilmem neden? bazılarına doktor düşük tehlikesi demiş bazıları normal diyor iyice meraklandım bende hayırlısı..düşecekse zaten her an düşer rabbim vermeyince napalım..

canım bende ki kahverengi, gibi seninki nasıl?dr.un progesteron falan verdimi bişey kullanıyomusun?

dikkat et canim topraga ciplak elle elleme eldiven giy

gonlundeki karninda olsun

hosgeldin canim dikkat et dra gittinmi sen

kizlarr mide bulanisindan pek bisey yiyemiyorum...canim hic yemek istemiyor sadece meyve ve meyve suyu o kadar ..bebegim beslenemiyor diye uzuluyorum..ilk 3 ay annede var olan besin deposundan beslenir yaziyor internette dogrumu..doktoruna soran varmi bu konuyu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…