- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.401
1 yıldır evliyim canım ben. Aslında genc yasta dogum yapmak daha guzel bence. Bebeginle birlikte sen de buyuyorsun. Allah hepimize uzun omur versin onlara bakabilmemiz icin insallah..
arkadaslar nolur dua edin normal dusuk yapayim. dun kanamam oldu bugun kesildi ve hala dusuk yapmadim. yine kurtaj olcam diye cok korkuyorum. sizin duzlariniz kabul olur nolur dua edin.
arkadaslar nolur dua edin normal dusuk yapayim. dun kanamam oldu bugun kesildi ve hala dusuk yapmadim. yine kurtaj olcam diye cok korkuyorum. sizin duzlariniz kabul olur nolur dua edin.
canim Allha kolaylik versin sana insAllahharkadaslar nolur dua edin normal dusuk yapayim. dun kanamam oldu bugun kesildi ve hala dusuk yapmadim. yine kurtaj olcam diye cok korkuyorum. sizin duzlariniz kabul olur nolur dua edin.
ben d isterm heruf sogani sevmiyorrçok şükür dindi biraz baş ağrım kurufasulyeyle soğanı yiyince..
kızlar merhaba bende Allah ın izniyle şubat annesi olucam ama benim biraz akıntım var koyu renkte sizdede oluyo mu ????
bendede var ara ara canım bilmem neden? bazılarına doktor düşük tehlikesi demiş bazıları normal diyor iyice meraklandım bende hayırlısı..düşecekse zaten her an düşer rabbim vermeyince napalım..
canım bende ki kahverengi, gibi seninki nasıl?dr.un progesteron falan verdimi bişey kullanıyomusun?
dikkat et canim topraga ciplak elle elleme eldiven giyMerhaba kızlar nasılsınız?
Biraz gerginlik olmuş sanırım ama folic yüzünden mi ne anlamadım. Valla ben hala folic kullanıyorum yanında takviye omega3 3. aydan sonra kan ilacına başlayacağız. Kan ilacının içerisinde de folic var zaten. Mide bulantısı bende de son sürat devam ediyor. Belki bu sefer olmaz dedim ama,sabahları bulantım vardışimdi öğlenleri de başladı. Bugün hiçbirşey yiyemedim. Sadece biraz kahvaltı ve biraz meyve ile ayaktayım hala. Balkonumda organik bahçem var. Bütün gün onlarla uğraştım. Eşim de saolsun kızıma baktı. Bahçeyle uğraşırken çok huzurlu oluyorum nedense. Biberlerim hep çıktı. Salatalık da çıkacak. Fasulyeler filizlendi. Mercimek nohut hepsi filizdeler. Domateslerim açmadı daha. Topraklarını yeniledim hep. Balkonu temizledim camlarını sildim. Böyle...
gonlundeki karninda olsuninş canınız çekmemiştir kızlar yazdım ama kusuruma bakmayın ...çok şükür bulantım yok hiçbişeydende tiksinmedim yanlız tuzluya eğilimim var nedense...tuzlu ve ekşi limonlu salata falan..ayyy ağzım sulandı yine...oğlum mu olcak ne ..canı tatlı çekerse kızmış ekşi tuzluysa erkek yazıyor sitelerde..ne kadar doğru bilemem..kızlar tuzlu yer fıstığıda zeka gelişimi için çok iyi..bol bol yiyin..
hosgeldin canim dikkat et dra gittinmi senkızlar merhaba bende Allah ın izniyle şubat annesi olucam ama benim biraz akıntım var koyu renkte sizdede oluyo mu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?