• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Şubat Anneleri

merhaba kizlar bende araniza yeni katildim benimki daha cok yeni yeni adetim gecti sayilir cunku daha adetime dort bes gun kaalasi gormustum silikte olsa cift cizgiyi.. bebegim insallah bi aksilik olmazsa insallah 28 subatta gelicek allahim hepimize saglikli sihhatli yavrularimiza kavusmayi nasip etsin benide araniza alirsaniz cok sevinirim hem bende yalniz gecirmemis olurum hamileligimi:49::49:hepinizi opuyorum guzel anneler

Selam arkadaslar pek gıremıyorum.yenı gelen arkadaslar hosgelmısler.ınsallah saglıcakla kavusurlar meleklerıne.gelelım bana bulantıdan oluyorum.yemek yapmak ıskence gelıyor.hıcbır sıkayetı olmayan arkadasların yerınde olmak ıcın neler vermezdım.cok sanslısınız kızlar.tadını cıkarın.

iyi geceler kızlar baya ilerlemiş sayfalar beni unutmadınız inşallah ben cok beterm mide bulantılarım hat safhada daha ne kadar artacak merak ediyorum ne yesem cıkıyor agzım zehirgibi berbat haldeyim zayıftım iyice zayıfladım cok halsizim hiç bişey yapamıyorum bugün biyemek yapayım dedim öldüm öldüm yapana kadar eşim böyle mahfolacagını bilsem çocuk falan yapmazdım cok kötü görünüyosun dedi evimi bile temzleyemedim eşim süpürdü işte yapabildiği kadar zaten haftaiçi calışıyorum onuun öyle demesine cok üzüldüm agladım :( bi tuhafım herşey sinirimi bozuyor şu saat oldu hala wc yatak arasında koşuşturyorum umarım sizler iyisinizdir allah yardımcımız olsun bana dua edin... allah bebişlerimizi korusunn :49::49::49: ona bişey olacak diye korkuyorum içim dışıma cıkıyor annem kusmaktan cocuk düşsse benimki düşerdi dedi ona bişey olmasın ben razıyımm.. benim gibiberbat olan var mı

Merhaba güzel anneler...
İki yıl önce bugün öğremniştim Esramın varlığını... Ne tarifsiz duygular yaşamıştım bi tek anne olanların anlayacağı...Son sayfanızı okudum da duygusal iniş çıkışlar yaşıyorsunuz doğal olarak.Yaşayacağınız her neyse keyfini çıkarın.. Ağlamak istiyosaNIZ AĞLAYIN ENgel olmayın kendinize... Gülemk istiyosanız gülün kahkahalarla... Bunu bebeğiniz için yapın (Özellikle gülme kısmını)İnanın zaman çoook çabuk geçiyor. Tecrübeli anneler bilir. Hayatımda hiçbir 16 ay 16 saat kadar hızlı geçmemişti.Ve hayatımdaki hiçbir 16 ay, bu kadar güzel geçmemişti.Hayatımda hiçbir varlığa bu kadar değer vermemiş, bu kadar sevmemiştim...(hayatımdaki hiçbir varlık da sabrımı bu kadar zorlamamıştı o ayrı tabiii)

İlk kez anne olacak topikdaşlarım... Çooook çoook büyük zorluklar bekliyor sizi...Ama bu zorluklardan daha da kocamaaaan güzellikler Unutmayın.. Nacizane bir kaç öneri... Eşiniz de dahil olmak üzere kimseye kendinizden çok güvenmeyin çocuğunuz için. Erkekler ilk dönemlerde babalığı algılayamıyolar çünkü...
Çocuğunuz hakkında yanlış da olsa kendi kararlarınızı uygulayın. (Çünkü siz bugün bu topikte yazıyosanız okuyan araştıran, soran, sorgulayan insanlarsınız demektir.)
Yanlış yapmaktan korkmayın. İnsanlar yanlışlarıyla doğruları öğrenirleer.
Mükemmel olamazsınız zorlamayın. Mükemmel anne yoktur...Sadece ANNE vardır ve ÇOK SEVİLİR:
Eşinize sorumluluk vermekten gerekirse iş buyurmaktan çekinmeyin. Çünkü ne yapacaklarını bilemiyorlar ve sizin yönlendirmenize ihtiyaç duyuyorlar...Onları minnacık bir şey yapmış olsa dahi iltifata boğun daha çok azimli olacaktır.
Diğerlerini zaten öğreneceksiniz. Hangi biberon hangi yatak vs...
Her dakikasını doya doya yaşadığınız harika bir hamilelik diliyorum. Bİliyorum hepiniz HARİKA ANNELER olacaksiniz meleklerinizden öpüyorum hepinizi

çok güzel yazmışsın ne güzel eski yasadıklarını unutmayıp baskalarına destek olmann..:71::71::71:

:60::60: al işte!!.. biz 3 deli bir araya gelsek bir akıllı edermiyiz acaba :60::60:..neyse canım bu şuurunu çabucak yitirebilme olayında yalnız diilmişim ya sevindim valla....bende tek çılgın benim zannediyordum...bu danalar gelene kadar vallahi nice olucak halimiz bilinmez,bunlar iyi günlerimiz olmasın acep:60::60:

ben bugun aygınlık baygınlık hallerindeyimm... midem bulansa varlığından bi işaret hissetsem çok mutlu olcammm

merhaba kizlar bende araniza yeni katildim benimki daha cok yeni yeni adetim gecti sayilir cunku daha adetime dort bes gun kaalasi gormustum silikte olsa cift cizgiyi.. bebegim insallah bi aksilik olmazsa insallah 28 subatta gelicek allahim hepimize saglikli sihhatli yavrularimiza kavusmayi nasip etsin benide araniza alirsaniz cok sevinirim hem bende yalniz gecirmemis olurum hamileligimi:49::49:hepinizi opuyorum guzel anneler

ayy hadi hayırlı olsun ilk bebiş mi? çook sevindimmm :66::66::66: yok mu başkaa gelennn dolsun tassın burasıı:62::62::62:

Selam arkadaslar pek gıremıyorum.yenı gelen arkadaslar hosgelmısler.ınsallah saglıcakla kavusurlar meleklerıne.gelelım bana bulantıdan oluyorum.yemek yapmak ıskence gelıyor.hıcbır sıkayetı olmayan arkadasların yerınde olmak ıcın neler vermezdım.cok sanslısınız kızlar.tadını cıkarın.

benim bir önceki hamileliğimde midem çok fenaydı ama bunda da anca başlar sanırım.. bebegim öldüğünde bulantım aniden kesilmişti.. kısacası bende senin yerinde olmak için neler vermezdim.çoook istiyorum bulantılarım geri gelsinn.. :1:

kizlarr mide bulanisindan pek bisey yiyemiyorum...canim hic yemek istemiyor sadece meyve ve meyve suyu o kadar ..bebegim beslenemiyor diye uzuluyorum..ilk 3 ay annede var olan besin deposundan beslenir yaziyor internette dogrumu..doktoruna soran varmi bu konuyu?
korkmaaa bebgin beslenioyr canim kararinda ye fazla asiriya kacma yiyebildiin zamn taez meyve sikip icmeni önreirim
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum...Yüce rabbimin izniyle bende bebeğimi 1 şubat 2012 de kucağıma alacağım, şuan 7+7 haftalık hamileyim... Şuana kadar hiç bulantım olmadı, hamile olduğumu öğrendiğim hafta 1 kilo aldım yemeği çok abartmıştır :1: Ama şuan yine hamile kaldığım kilodayım kilom 50.5, göbeğim birazcık çıktı :77::nazar: bulantım falan da yok..:56:

Geçen hafta bebeğimin kalp atışlarını da duyduk :emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:
Allahım hepimize bebeklerimizi sağ salim, sağlıklı bir şekilde kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :49:
canim benim bilgilerini yollarsan sevinirim bu arada hosgeldinnnn

selam kızlar bugün 6+1im.geçen salı günü gittiğimde haftaya gel kalp atışları için dedi.ancak ne gün gideyim bilemedim.cuma günü gitsem 6+6 olucam o zamana kadar bekleyim mi yoksa çarşamba falan gideyimmi sizce
cuma git iki mutlulugu birden yasa canim

Arkadaslar cok mutluyum.. Gozlerim dolu dolu..
Nasil bi saadet bu boyle, Allah herkese nasip etsin..
Yavrucumun kalp atislarini gorduk bugun..
Cok sukur bi sikinti yok, hersey yolunda gorunuyor..
Ins hepimizin yavrulari hayirli, saglikli buyur..
Kuzucum 6.3mm olmus..
Haftamizi da ogrendik, 6hafta 3 gunmus..
Bi sukur namazi kildim da geldim..
Garip bi duygusallik coktu ustume..
Biri dokunsa aglicam.. Cok sukur..
ayy senin adina sevindim guzelim benimmm ohh masallah teberallahhh

nabersiniz fıstıklar...

sizleri okuyorum ve herşeyin yolunda olmasına çok seviniyorum...umarım şu ilk üç ayı beraberce sağ salim atlatır ve aslında kendi adıma konuşayım rahatlayabilirim...ayyyyhhh,ne pimpirik bi deli oldum ben bile şaşıyorum kendime...bu sabah kalktığımda göğüslerimin daha az acıdığını farkedince deliye döndüm yine,neden daha az acıyo diye meraktan öldüm..meğer olurmuş böyle,gün günü tutmazmış filan...sonra oda yetmedi kasıklarımda dünkü gibi diil hay allah kesin bişey oldu bebişime dedim şuursuzca...allahım sen benim aklımı koru yarabbim...bu bebek doğucak doğmasına da doğduğunda anası pek bi yarım akıllı olucak böyle giderse ya,neyse:27:
öptüm herbirinizi cici anneler...
amin aminnn heeee al bir deli daha ben bide tecrubeliym yaaaa:37:

Merhaba güzel anneler...
İki yıl önce bugün öğremniştim Esramın varlığını... Ne tarifsiz duygular yaşamıştım bi tek anne olanların anlayacağı...Son sayfanızı okudum da duygusal iniş çıkışlar yaşıyorsunuz doğal olarak.Yaşayacağınız her neyse keyfini çıkarın.. Ağlamak istiyosaNIZ AĞLAYIN ENgel olmayın kendinize... Gülemk istiyosanız gülün kahkahalarla... Bunu bebeğiniz için yapın (Özellikle gülme kısmını)İnanın zaman çoook çabuk geçiyor. Tecrübeli anneler bilir. Hayatımda hiçbir 16 ay 16 saat kadar hızlı geçmemişti.Ve hayatımdaki hiçbir 16 ay, bu kadar güzel geçmemişti.Hayatımda hiçbir varlığa bu kadar değer vermemiş, bu kadar sevmemiştim...(hayatımdaki hiçbir varlık da sabrımı bu kadar zorlamamıştı o ayrı tabiii)

İlk kez anne olacak topikdaşlarım... Çooook çoook büyük zorluklar bekliyor sizi...Ama bu zorluklardan daha da kocamaaaan güzellikler Unutmayın.. Nacizane bir kaç öneri... Eşiniz de dahil olmak üzere kimseye kendinizden çok güvenmeyin çocuğunuz için. Erkekler ilk dönemlerde babalığı algılayamıyolar çünkü...
Çocuğunuz hakkında yanlış da olsa kendi kararlarınızı uygulayın. (Çünkü siz bugün bu topikte yazıyosanız okuyan araştıran, soran, sorgulayan insanlarsınız demektir.)
Yanlış yapmaktan korkmayın. İnsanlar yanlışlarıyla doğruları öğrenirleer.
Mükemmel olamazsınız zorlamayın. Mükemmel anne yoktur...Sadece ANNE vardır ve ÇOK SEVİLİR:
Eşinize sorumluluk vermekten gerekirse iş buyurmaktan çekinmeyin. Çünkü ne yapacaklarını bilemiyorlar ve sizin yönlendirmenize ihtiyaç duyuyorlar...Onları minnacık bir şey yapmış olsa dahi iltifata boğun daha çok azimli olacaktır.
Diğerlerini zaten öğreneceksiniz. Hangi biberon hangi yatak vs...
Her dakikasını doya doya yaşadığınız harika bir hamilelik diliyorum. Bİliyorum hepiniz HARİKA ANNELER olacaksiniz meleklerinizden öpüyorum hepinizi
cok cok sagol canim benimmmmm esim islerimi yapiyor sagolsunnnn:71:

ilgilerini azarsan sevinirim canim benim hosgeldinnn

olsun canim bebgin saglikli olduguna isarettttt Allah kolaylik versinnnn:71:

iyi geceler kızlar baya ilerlemiş sayfalar beni unutmadınız inşallah ben cok beterm mide bulantılarım hat safhada daha ne kadar artacak merak ediyorum ne yesem cıkıyor agzım zehirgibi berbat haldeyim zayıftım iyice zayıfladım cok halsizim hiç bişey yapamıyorum bugün biyemek yapayım dedim öldüm öldüm yapana kadar eşim böyle mahfolacagını bilsem çocuk falan yapmazdım cok kötü görünüyosun dedi evimi bile temzleyemedim eşim süpürdü işte yapabildiği kadar zaten haftaiçi calışıyorum onuun öyle demesine cok üzüldüm agladım :( bi tuhafım herşey sinirimi bozuyor şu saat oldu hala wc yatak arasında koşuşturyorum umarım sizler iyisinizdir allah yardımcımız olsun bana dua edin... allah bebişlerimizi korusunn :49::49::49: ona bişey olacak diye korkuyorum içim dışıma cıkıyor annem kusmaktan cocuk düşsse benimki düşerdi dedi ona bişey olmasın ben razıyımm.. benim gibiberbat olan var mı
amanda aman kimler gelmis anacim korkma kiz dusse benimki duserdi sapasaglam doguyorar merak etme gulummm dinlen ben de giremiyorum bu siralr bulantidan benim tam tersi aksamlari basliyor bulantiiiiii:nazar:

gurbet güzeli benmde öyle sabah daha iyiyim ama akşam 7 den sonra allahhh berbat oluyorum şuan bile öyleym cok kötüyüm allah yardımıcımz olsn midem agzımda sanki gündüz sadece kokan şeylere bulanıyorum akşamları hiç gecmiyor içim öyle kötüki uyuyamıyorum bilee şuan :( eşim kızıyor yat dinlen bari diyor yarın görüşürz öpüyorum hepinizi rabbim bebişlerimizi korusun

Benim bilgilerimi de guncellerseniz sevinirim..
Cok sukur kalp atislarini duyduk..
Bugun itibariyle 6 hafta 4 gunluk..
Ins dogum tarihi de 9 subat gorunuyor..

Sat'a bakilirsa 22 ocak, ama siklusumun uzun olmasi
bi de dollenmenin gec olmasi falan bi 18 gun oynamis..

inş canınız çekmemiştir kızlar yazdım ama kusuruma bakmayın ...çok şükür bulantım yok hiçbişeydende tiksinmedim yanlız tuzluya eğilimim var nedense...tuzlu ve ekşi limonlu salata falan..ayyy ağzım sulandı yine...oğlum mu olcak ne ..canı tatlı çekerse kızmış ekşi tuzluysa erkek yazıyor sitelerde..ne kadar doğru bilemem..kızlar tuzlu yer fıstığıda zeka gelişimi için çok iyi..bol bol yiyin..:21:

Valla benim canim acaip cekti o gun fasulye ve sogan.. Ama esim sogan sevmedigi icin umutsuzca boynumu buktum.. Bugun esimin nobetini firsat bilip anneme yaptirdim.. Nasil da mutlu oldum, doyana kadar yedim.. Bu saat oldu mide agrisindan uyuyamiyorum simdi : )
Fena oldu fena.. Sogan ve midem hic anlasamazlar.. Demek ki her duydugumuza atlamicakmisiz : )

Ikinci bebegim bu birinci 5 aylikti suyum geldi bebegim susuz dayanamadi bi gun sonrada s'uni sanciyla o dogdu:(( bide fransadayim ben turkiyeye izine gitmistim uc gun sonra bebegimi kaybettim sebebinide bulamadilar.. bidaha ayni aciyi gostermesin bütün hamilelere icindede ben hayirlisiyla bebislerimizi saglikli sihhatli kucaklarimiza allrz inss. Onumuzdeki ayin 15 ine evleneli iki séné oluck Benim sat 24 mayis bugun kan testi yaptiricm aksama alirim sonucunu sizede yazarim insallh

gnaydn07eu9.gif

Son düzenleme:
Ikinci bebegim bu birinci 5 aylikti suyum geldi bebegim susuz dayanamadi bi gun sonrada s'uni sanciyla o dogdu:(( bide fransadayim ben turkiyeye izine gitmistim uc gun sonra bebegimi kaybettim sebebinide bulamadilar.. bidaha ayni aciyi gostermesin bütün hamilelere icindede ben hayirlisiyla bebislerimizi saglikli sihhatli kucaklarimiza allrz inss. Onumuzdeki ayin 15 ine evleneli iki séné oluck Benim sat 24 mayis bugun kan testi yaptiricm aksama alirim sonucunu sizede yazarim insallh
tamam canim benim ins hayirli haberle gelirsin :nazar:

günaydın canım nasılsın bugünn benim hiç halim yok bugün akşam olur mu yaaa :(
canim benim simdi pekmezli süt iciyorum kahvalti canim cekmedi sabahlari pek bir rahatsizlik yok Allahtan ama yatayim istiroym gece uyuyamadim yaa acayip acayip ruyalar gordum bide ne yapcam bilmiyorum gaz cok var yaa meyve tuketiyorum erik kayisi falan onlardan olurmu en azindan kilo probleminin önüne gecmis olurum yaa:53:

sana önerim yat dinlen biraz canim yada temiz havaya cik dolas biraz oda insana moral oluyor iyi oluyor

sabahları midem daha iyi ama bulanmıyor diyemem en azından cıkarmıyorum yatabilsem keşke çalışıyorum 8.30 17.30 işteym ve bisürü işim var canım hiç istemiyor yorgunum her şey kokuyo arkadslarım bile.. :( gözlerm kapanıyor uyumak istiyorum bende hiç sivilce cıkmazdı iki gündür koca koca sivilceler cıktı buda mı hamilelikten araştırdım bu aralar cıkması normalmiş dokunamıyorum acıyo bi bunlar eksikti kocaman yaa ben ergenlikte cıkarmadım sivilce :( ne zaman gideceksin tekrar dr a canım senşn tarama testini yaptılar mı

Benim bilgilerimi de guncellerseniz sevinirim..
Cok sukur kalp atislarini duyduk..
Bugun itibariyle 6 hafta 4 gunluk..
Ins dogum tarihi de 9 subat gorunuyor..

Sat'a bakilirsa 22 ocak, ama siklusumun uzun olmasi
bi de dollenmenin gec olmasi falan bi 18 gun oynamis..

Sen de benimle aynı durumdasın canım demek ki.Hadi gözün aydın. Benim de SAT'a göre 28 Ocak ama siklusumun uzun olması ve döllenmemin ve yumurtlamamın geç olması sebebiyle 4 Şubat muhtemel doğum...
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız...

Günaydın kızlar....
Cumartesi günü bir bulantı başladı bende, Allah'ım düşmanıma vermesin... Sabah, kuşluk, öğlen, ikindi, akşam, gece.... Sürekli.... Sürekli.... Ne leblebi yemediğim kaldı, ne kraker, ne havuç, ne elma, ne zencefil. Bulantı, öğürme, kusma. Hepsi bir arada. Tüm hafta sonunu yataktan kalkamadan geçirdim. Şimdi iş yerindeyim. Camı açtım nefes alamaya çalışıyorum. Odadan dışarı çıkmak istemiyorum. Herşey kokuyor. Eşim bile..... :84: Naaapıcam ben yaaa, çok üzgünüm ve kötü hissediyorum.. :((((

Back
X