• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat OPU olanlar - birlikte transfere hazırlanalım

Amh 0,42 ydi benim 9 yumurta gözüktü aslında amh a göre iyi şanslısın falan demişti Betül hanım. 7 tanesi büyüdü toplarız dedi. Opudan sonra geldi 6 tane topladık dedi. Sonraki gün aradılar 4 ü hiç işlem bile görmemiş. 2 si 3. Gün 8 hücreli olarak donduruldu. Betül hanım dondurun demiş. Transfer oldum ikisini de maalesef olmadı
İnşallah artık herşey çok güzel olur sizin icinde bizim içinde 🙏🫂 irritabl bağırsak sendromu hastalığım var onun için Glutamin kullanıyordum ben 6-7 aydır çok fayda gördüm bağırsak hücrelerini onarıcı etkisi var o sebepten kullanıyorum ama genel olarak hücrelerin yenilenmesinde faydası olan bir takviye

İnşallah artık herşey çok güzel olur sizin icinde bizim içinde 🙏🫂 irritabl bağırsak sendromu hastalığım var onun için Glutamin kullanıyordum ben 6-7 aydır çok fayda gördüm bağırsak hücrelerini onarıcı etkisi var o sebepten kullanıyorum ama genel olarak hücrelerin yenilenmesinde faydası olan bir takviye
Anladım ben de sürekli arayış içindeyim neler yapsam iyi olur diye. Çok zor süreçler. Allah kimselere yaşatmasın.

Hemen ilk adet olunca transfer işlemine başliyormusun? 🥰 ve hangi hastanedesin? İkişer şeklinde dondurulunca ikiz mi transfer ediliyor? Biz daha cumartesini bekliyoruz. Şimdi embriyoların 3. Günü. Sabah haber geldi 8 tane var şimdilik. 6 tane iyi 2 tane orta kalite. İkimizde hemen hemen aynı ozaman :)
Gaziantep'te tedavi görüyorum.İyi ve orta kalite olarak 2 şerli dondurulmuş. 40 günlük bir tedavi süreci var dedi doktorum. İlk adetimi bekliyorum.İkinci adetin 19.günü transfer zamanı oluyormuş

Anladım ben de sürekli arayış içindeyim neler yapsam iyi olur diye. Çok zor süreçler. Allah kimselere yaşatmasın.
Ben biraz zorlasa olsa Dr hanimdan bir takviye tavsiyesi aldım multiferplus içeriğide baya zengin şimdiki doktorunuza sorup deneyebilirsiniz

Ben biraz zorlasa olsa Dr hanimdan bir takviye tavsiyesi aldım multiferplus içeriğide baya zengin şimdiki doktorunuza sorup deneyebilirsiniz
İçeriği baya iyi gözüküyor ne kadar süre kullanın dedi doktor. Ben uludağda doktor göremiyorum ki. 2 ay sonra falan transfere giderim artık. Sizin tedavi sebebiniz neydi.

İçeriği baya iyi gözüküyor ne kadar süre kullanın dedi doktor. Ben uludağda doktor göremiyorum ki. 2 ay sonra falan transfere giderim artık. Sizin tedavi sebebiniz neydi.
Sebepsiz İnfertilite amh 1.2. İnfertilite diyetisyeni tavsiye edebilirim Ebrunur Yılmaz çok ilgili ve bilgili bir diyetisyen onunlada görüşebilirsiniz hem beslenme hem takviye gıdalar hakkında cok yardımcı oluyor. Amh yükselen çok fazla danisanida var. Takviyeyi tranfere kadar kullanıcam inşallah

Sebepsiz İnfertilite amh 1.2. İnfertilite diyetisyeni tavsiye edebilirim Ebrunur Yılmaz çok ilgili ve bilgili bir diyetisyen onunlada görüşebilirsiniz hem beslenme hem takviye gıdalar hakkında cok yardımcı oluyor. Amh yükselen çok fazla danisanida var. Takviyeyi tranfere kadar kullanıcam inşallah
Ben de onunla çalıştım. Cidden işinde çok ilgili samimi birisi. Tabi tam uyarmadım diyete. 3 ay birlikte çalıştık biz. Trasnfer paketini aldım. Onu uygulayacağım transfer olunca da

Ben de onunla çalıştım. Cidden işinde çok ilgili samimi birisi. Tabi tam uyarmadım diyete. 3 ay birlikte çalıştık biz. Trasnfer paketini aldım. Onu uygulayacağım transfer olunca da
Ne güzel bende asılma zamanı çalışmıştım çok memnun kaldım baya ortak noktamız varmış 🙏

Takipsizler bence hastaya süreci detaylı anlatmiyorlar çok kalabalık bir an önce gönderme niyetindeler gibi ben sürecinde detay bekliyorum neyi neden yaptık bilmek istiyorum. Bu beni çok üzüyor umursanmamis hissediyorum. Bu sürede Osman beyi takip ettim ve dedik keşke Osman beyle baslasaydim diye bakalım ne olacak sonu
Osman dediğiniz hocanın soyadı ney hangi hastane

Kizlar benim bugün Opudan sonra 5. gün. 4 tane embriyom kalmış ve donduruldu. 4ab 4bb 4bc 4bc.
Sizce iyi mi?

Back