- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.041
Arkadslar bebeğimin kalbi atmaya başladı :) bugün doktor söyledi.bi şikayetim var yalnız ya..karnım öle şişki sanki altı aylık hamileyim.sizde de var mı ..çok unalttı beni ..napcam ben..bu normal mi sizcee...
ayy sayfalar nasılda ilerliyor ya.gözlerim yoruldu okumaktan..
yeni gelen arkadaslar olmus hos gelmişler Allah hepimizin bebişleri korusun sımsıkı tutundursun inşş
senyine kidemlisin canimmmm 5. cocuklaama hala 4 cocukla en kidemli benim
hosgeldin canim hayirli ugurlu olsun. insallah sorunsuz bir hamilelik gecirir ve bebegini saglikli bir sekilde kucagina alirsin. anne olmak cok guzel birsey Allah isteyen herkese istedigi kadar nasip etsin. insallah bu benim 5. cocugum olacak ilk defaymis gibi heyecanliyim. aslinda ilk defasinda cok genctim hic anlamamistim kiymetini. oysa yas ilerledikce durum degisiyor. insan bilincleniyor evladi daha bir kiymetleniyor. Allah herbirinin sevgisini ayri koyuyor insanin kalbine. simdi cok daha fazla heyecanliyim desem daha dogru olur.
herkese selamlar. yeni arkadaslar katilmis aramiza onlarada hayirli olsun dileklerimi yolluyorum.
bende durumlar ayni. goguslerim agriyor basim donuyor o kadar. dusuklerimde bu kadar bile olmamisti diye kendimi avutuyorum. hakkaten hicbisey hissetmemistim o hamileliklerimde ve dusukle sonuclanmisti. bu defa hafifte olsa biseyler hissetmek umut veriyor. insallah yarin doktorumun agzindan herseyin yolunda oldugunu duyarim ve iyice rahatlarim. hala randevuyu dusundukce kalbim gep gup atiyor ya doktor kotu bisey soylerse diye. bide yasimdan dolayi riskli oldugunuda soolucek mutlaka moralim bozulcak. neyse en azindan kendimi duyacaklarima hazirliyorum.
anladigim kadariyla bugunun konusu kac kilo aliriz hamilelik boyunca. ben sansli olanlardanim. 9 kilodan fazla almiyorum ve dogumdan sonra 9 ay icinde eski kiloma donuyorum. ozellikle normal dogum yapanlar kolay kilo verirler. ben 4 kez normal dogum yaptim. zaten 52 kiloyum yillardir hic degismez kilom. bazan 48 e dusuyorum ama cok fazla bi degisme olmuyor cok sukur. zaten yasim ileri olmasina ragmen sigara alkol gibi aliskanliklarimin olmamasi ve kilomun az olmasi dengeyi sagliyor. oyle demisti doktorum. sigara icen ve kilolu olan 30 yasinda bir anne adayiyla ayni kefeye koymustu beni. cok sukur ordan yirtiyorum ama cok fazla dogum yapan kadinlarinda yasi veya saglik durumu ne olursa olsun dusuk yapma erken dogum riskleri artiyor. benimde malum 4 dogum 2 dusuk 1 mecburi kurtaj var. sayi baya bi yuksek. hayirlisi artik. sonucta Allahin dedigi olur
ayy ben yarin boyle gorebilecemiyim acabaaa?
benimde ilk haftaya göre daha az acıyorlar, normal bir durum sanırım, iyi düsün iyi olsun canım
çok tesekkür edirim, hepimizinkini insallah
cok sağol tatlım, insallah hepimizin ki sağlıkla doğsun..
cok tesekkür ederim tatlım
Sat : 3 Mayıs 2011
beklenen dogum tarihi: 10 Subat 2012
Yas: 34
ilk bebek
kalp atımı göründü
bilgilerim böyle
canim sen yat dinlen bakalim cuma ne diycek dr 3 aylik olana kadar kendimizi yormamamiz lazim bunu unutmakızlarrrrr cok kötüyümm.. asagıyaa inmişştimm.. hiçbişi de yapmadım yürüdüm azcık yokuss asagıı... oturdumm eve gelmekk içinn ayagaa kalkktımm ordann bişii cıktıgınıı hissettimm.. sasırdımm gaz heralde didimm.. önemsemedimm.. simdi eve geldimm.. kahverengii sankii regl gibii.. ama suyla birliktee.. camasırımınn ortası bayaa ıslanmısss.. ilkk defa basıma bölee bişeyy geliyoo.. cok korktummm.. kötü bişii midirr buu
aklina kotu seyler getirmeeeeeebendee 3_5 gündürr ruhsall cöküntüdeyimm yazmıstımm.. hatta kendimee kızıodum niee böle hissediorum diee.. önceki gecee rüyamdada parcalanmıss bebekk görmüştümm.. bacaklarınıı birlestirmeye calısıodummmcok etkilendimm kötü hissettim iyi düsünmeyee calıstımmm hepp.. doktoraa kesee içinn gittigimdede söledim agrım yok gectii, bulantım yokk, kusmamm yok vs.. hiçbişi demedii keseyii gördükk normal dedii. doktoraa gidelii 5 gün olduuu.. görümcemm keskee vajinall ultrasonlaa baktırmasaydınn insallah bişi olmass demiştii.. bişi olursaa kendimii kötü hissedicemm... hemm vajinall ultrasonaa girdigimm içinn hemdee günlerdirr bölee kötü kötü düsündügümm içinn... uzattımm bacaklarımıı bekliyorumm baskaa gelmedi simiee kadarr.. agrım varr ilkk zamanlardaki gibii.. beklemektenn baska care yokk li,monlu suu içeyimm barii ne işee yarıomuss??
canim sterl oratm da yuzebilirsin onun harici dikkat et enfeksiyon kapabilirsinSELAMMM
işten geldim artık buradayım yatana kadar.kısır yedim acayip rahatsız etti bi daha kolay kolay yemem.ben bişey sormak istiyorum yüzmek şu haftalarda zararlı mıdır bileniniz var mı?
cokk sukur hadi bakalim Allah tamammina erdirsin anacim ilk basat oluyor gazdan odaaaArkadslar bebeğimin kalbi atmaya başladı :) bugün doktor söyledi.bi şikayetim var yalnız ya..karnım öle şişki sanki altı aylık hamileyim.sizde de var mı ..çok unalttı beni ..napcam ben..bu normal mi sizcee...
hosgeldin bilgilerini yollarsan canim tabloya eklerim senidekızlar bende bugun şubat nnesi olacağımı öğrendimm. Allah hepinizinkini sizlere bağışlasın,sağ salim kavuştursun inş
hadi bakalim hayirli havadislerle gellYarın sabahtan doktor amcamızı ziyaret edeceğiz. İnşallah bebeğimin kalp atışlarını duyarım.Çok heyecanlıyım bugün geçmez bana yaaa...
aynıyız kızz senleee75le bitse yine iyi valla
senyine kidemlisin canimmmm 5. cocukla
ay tabi yaa ins ne diyon sennnn
ekledim senide aramiza tekrar hosgeldin canim benimmm
canim sen yat dinlen bakalim cuma ne diycek dr 3 aylik olana kadar kendimizi yormamamiz lazim bunu unutma
aklina kotu seyler getirmeeeeee
canim sterl oratm da yuzebilirsin onun harici dikkat et enfeksiyon kapabilirsin
cokk sukur hadi bakalim Allah tamammina erdirsin anacim ilk basat oluyor gazdan odaaa
hosgeldin bilgilerini yollarsan canim tabloya eklerim senide
hadi bakalim hayirli havadislerle gell
aksamm nöbetteydimm cnmm emme olmadı bişiii cok sükürr.. görümcemm yürüdün die oldu bencee yokus asagıı vücutt agırlıgın baskı yaptıı yürüme sen 3 ay bitene kadarr dedii.. ondan mı oldu acabaa:44::44::44: yatarr dururumm artıkkk 1.5 ay napimmmmyarınn doktorr ne dicek bakalımm...hiçç bi belirtim yokk töbee yarabbimm gebeliklee ilgilii.. daha güzell midemm bulanmıo amaa arada bi basım dönsee barii.. insann panik oluoo.. belkii yarınkii doktorr kalpp atısınıı görürr o hastahanedee 4 boyutlu varmıss
all benden de o kadarrr
ayy sen cok yasa emii götürcekk benii evidee az kaldıııııhepinizz sagolunn kızlarrr.. 1 damlaa dahaa geldii sonraa kesildiii.. agrımdaa kesildiii cok sükürrr 2 bardakk limonlu su içtimm.. yatıorummm boylu boyuncaa... allah ım yasatmasın bi dahaa cok korkktumm.. cuma günü dee doktura giderim artıkınnn
Canım bu görümce hani şu seni kese görmeye de yollamayan mıydı karıştırıyor muyum
Bir sıkıntın olmamasına sevindim, çok şükür.
bak canım benim de pazartesi akşamı büyük tuvaletimden sonra akıntım kahverenginde geldi o akşam bi daha gelmedi.sabah ta büyük tuvaletimden sonra bi damla kahverenkli akıntım oldu.hemen doktora gittim.5 haftalıkken karında ultrasonla görmüştü ama pazartesi günü göremedi.gel bi de alttan bakalım dedi belki düşük yapıyorsundur deyince ödüm koptu.alttan baktı göründü hemen hem de kesem büyümüştü baya.ama kahverengi akıntı düşük belirtisidir dedi.düşük önleyici bi iğne verdi.ilişki yok dedi ve bol su içip dinlenecek bi iş yapmayacaksın dedi.o gün iğnemi yaptırdım şikayetlerim bitti.hem ağrım da baya azaldı.bence bekleme vakit kaybetmeden git hemen doktora ihmal etme sakın.geçmiş olsun.
yok bu baskaaaabenimm 5 tanee görüümcemm varrrr hepsii birbirinden iyidir aslındaa bakmaa aradaa alınırım ben öleee simdii tıp merkezini aradım yinee bana testleri ypann doktorr ögleden sonra geliomuss.. sabahh doktoruylaa konustumm.. anlattımm önemli bişi midirr dedimm.. tabikii önemlidirr görmedenn yorumm yapılamazz dedii.. sikayetinizz gerilediysee bekleyinn normall kontrolünüzüü ilerlersee acill vss bişiler dedii.. hıı gelmeme gerekk yok yani bugün dedimm.. gelmenizee gerekk yok demedimm dedii.. geliyimm mi yani bugünn dedimm.. istersenizz gelinn tabii muayenee olmaktaa fayda varr dediii dengesiz midirr nedirr... neysee gidicemm sonuctaa 2 yi 10 gecee kendi doktorumaa bakalımm artıkınn ne olcakkk zamanda gecmezz simdii
Arkadslar bebeğimin kalbi atmaya başladı :) bugün doktor söyledi.bi şikayetim var yalnız ya..karnım öle şişki sanki altı aylık hamileyim.sizde de var mı ..çok unalttı beni ..napcam ben..bu normal mi sizcee...
amin canım.. hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inş.kızlar bende bugun şubat nnesi olacağımı öğrendimm. Allah hepinizinkini sizlere bağışlasın,sağ salim kavuştursun inş
çok tesekkür ederim canım..ekledim senide aramiza tekrar hosgeldin canim benimmm
Günaydın kızlar....
Geçmişi okuyamadım henüz.Birazdan hepsini okuyacağım bakayım neler kaynatmışsınız
Dün ben bu sitede "gebelikte bebeğin aniden kalbinin durması" diye bir konuyu okudum.Kalp durmasında belirti olmuyormuş felan.Benimde birkaç gün önce göğüslerim ağrıyordu dokunamıyordum, dün birden o ağrı kesildi.Ben de telaşlandım.Zaten normalde tez canlı biriyim.Normalde haftaya gitmem gerekirken doktoruma bugün sabah işe gelmeden önce gittim.Dedim"ben çok korkuyorum gebelik belirtim yok" dedim."Allah korusun öyle düşünme, gel bakalım" dedi ve baktık.Kesem büyüyormuşBen bebeğimi 7 haftalık sanıyordum(SAT tarihine göre hesaplamıştım internetten) Ama meğer benim fındığım tam bugün 6 haftalık olmuş teyzeleri İnternetten hesapladığında çoğu zaman yanılacağımı söyledi doktor.10 sonra tekrar gideceğim, o zaman kalp atışlarını duyabilirmişiz.
GurbetGuzeli canım benim tabloda doğum tarihi 1 şubat yazıyor, o 9 Şubat olacakmış, sana zahmet düzeltir misin
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz, Allah tamamına erdirsin diyorum
daha iyi hissetmene cok sevindim canım..aksamm nöbetteydimm cnmm emme olmadı bişiii cok sükürr.. görümcemm yürüdün die oldu bencee yokus asagıı vücutt agırlıgın baskı yaptıı yürüme sen 3 ay bitene kadarr dedii.. ondan mı oldu acabaa:44::44::44: yatarr dururumm artıkkk 1.5 ay napimmmmyarınn doktorr ne dicek bakalımm...hiçç bi belirtim yokk töbee yarabbimm gebeliklee ilgilii.. daha güzell midemm bulanmıo amaa arada bi basım dönsee barii.. insann panik oluoo.. belkii yarınkii doktorr kalpp atısınıı görürr o hastahanedee 4 boyutlu varmıss
günaydın .....
ben de bu sabah gittim keseyi gördük.dr bana idrara sıkışık gel demişti ben unutmuşum:)vajinal ultrasonla baktı keseyi gördük.bebiş de orada küçük bi nokta olarak duruyodu.2 hafta sonra da kalp atışını dinleriz dedi.sata göre ben 4 hafta 5 günlüğüm dr da 5 haftalık dedi.demekki herşey yolunda.darısı kesesini göremeyenlerin başına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?