2012 Şubat Anneleri

ah canim kahverengi genelde sorun deil diye biliyorum ama acile gidebilirsen git istersen. benim once pembe gelmisti kanamam sonra kirmiziya donusup cogalmisti sanciyla birlikte. iki dusugumdede ayni oldu. birde kalp atisini ikisindede gorememislerdi. sende gorulmustu zaten dimi?
birazz var.. kasıklarımdaa.. benimm hiç akıntım yoktuu.. koyu kahve bidee.. doktorrunn numarası yokk kii bu saatte hastahanedede yokturr..allah ımm bebegime bişi olmasınn

Ben de düşük yaptım ecrincim. Kahverengi lekelenmeyle filan başlamıyor, direkt kanama başlıyor. Üstelik öyle bir karınağrısı ve bel ağrısı/yanması oluyor ki.
Zaten öyle hemen bir anda düşük başlamaz, 1-2 gün öncesinden bel ve karın ağrısıyla kendini belli etmeye başlıyor.
Tüm gebelik belirtileri bıçak gibi kesiliyor. Panik olma ve gidebiliyorsan acile bir görün...Belki bir ilaç takviyesi vs. yaparlar, rahat edersin.

simdi donup cizelgeye baktim kalp atisin gorulmus. insallah bisi yoktur. kahverengi akinti oluyomus bazan. benimde kizim 10 haftalikken olmustu 2 kez sancimda olmustu. hatta tatildeydik cok korkmustum ama bidaha olmadi. bol bol limonlu su ic ve sol tarafina yatarak dinlen. doktorumu aradigimda bana aynen boyle demisti. mecbur kalmadan ayaga kalkma eger durmazsa mutlaka acile git.

Bak herkesin tecrübeleri aşağı yukarı aynı canım benim. Allahın izniyle birşey yok...
Ama sen tedbirini ihmal etme, doktorunla yada herhangi bir doktorla görüşürsen iyi olur..

bizz bebegi görmedik keseyii gördükk doktorr kücükk bekliceksinn bi 20 gün demiştii.. esimde yok kii evdee cokk hafiff bi agrım var bakalımm artarsa yadaa tekrarr gelirse giderim taksi cagırıpp yadaa bişi olmassa sabahı beklerimm

seninle ayniyiz benimde muhtemel dogum tarihi 10 subat 2012 kismetse...ben henuz doktora gidemedim ama benimkininde kalp atislari duyulabilir o halde ..cok heyecanlandim simdi

benn kalpp atısınıı görmedim cnmmm

esimm evdee yokkkk geliorum desee yarım saat sürerr.. hafiff agrım var solda yinee.. kacc gündürr ne agrım vardı ne sızımm.. görümcemi aradımm simdii yatt bekle kırmızıya dönemdikcee bişi olmass dedi. olmassa acile giderimm tekrar gelirsee yadaa agrım artarsaa

telefonla bir doktora sorsan..ya da bir klinik falan..bilgi verirler sanirim sana

telefonla bir doktora sorsan..ya da bir klinik falan..bilgi verirler sanirim sana

simdii aradımm.. doktorr yok maaleseff koca özel hastahanedee... ebeylee konustummm.. 10 haftaya kadarr olabilirr dedii.. yatıpp dinleninn gecmesi lazımm yarın yada öbürgünn en gecc doktorunuza muayene olunn dedii.. beklicem artıkk

agri hafif olmuyo canim benim adet sancisindan beter oluyor. ben yerlerde surunmustum.

5-6 bardak su ic limon SIK icine. dinlen insallah onemsiz biseydir zaten. bana dusukmus gibi gelmedi. 3 tecrubem var burdada tecrubesi olan baska arkadaslar var onlarda soylediler zaten. oyle yurumekten yada merdiven cikmaktan dusuk olmaz zaten. bide belirtilerini yazmamisssin yada ben hatirlamiyorum. belirtilerin varsa eger dusuk yapacagin zaman hepsi gidiyor sanki hamile deilmissin gibi hissediyorsun ve garip bir ruhi cokuntu oluyor insanda. ben oyle olmustum sanki biri olmus gibi hissetmistim kederlenmistim. 1-2 gun sonrada dusuk yaptim.

bencede normal..siddetli agri oluyor dusukte..allah korusun!! sen yat, dinlen, fazla hareket yapma zaten ilk 3 ay hareketlerimizi biraz kisitlamaliyiz...bi kac gune doktorada gidersin icin rahatlar..bazen benimde oluyor agrilar hafif geciyo sonra

bendee 3_5 gündürr ruhsall cöküntüdeyimm yazmıstımm.. hatta kendimee kızıodum niee böle hissediorum diee.. önceki gecee rüyamdada parcalanmıss bebekk görmüştümm.. bacaklarınıı birlestirmeye calısıodummm cok etkilendimm kötü hissettim iyi düsünmeyee calıstımmm hepp.. doktoraa kesee içinn gittigimdede söledim agrım yok gectii, bulantım yokk, kusmamm yok vs.. hiçbişi demedii keseyii gördükk normal dedii. doktoraa gidelii 5 gün olduuu.. görümcemm keskee vajinall ultrasonlaa baktırmasaydınn insallah bişi olmass demiştii.. bişi olursaa kendimii kötü hissedicemm... hemm vajinall ultrasonaa girdigimm içinn hemdee günlerdirr bölee kötü kötü düsündügümm içinn... uzattımm bacaklarımıı bekliyorumm baskaa gelmedi simiee kadarr.. agrım varr ilkk zamanlardaki gibii.. beklemektenn baska care yokk li,monlu suu içeyimm barii ne işee yarıomuss??

yarınaa yokmuss cumayaa aldım randevuu.. 14.50 .. gittigimm doktordann almadım amaa dogumuu yapmakk istedigim doktordan aldımm.. tanısmıss oluruzz hemm.. amaa tekrarr gellirsee yarınn digerr doktora giderimm mutlakaa

canim benim vaginal baktirmakta hicbir sakinca yok sakin kendini suclu hissetme. bak ben yasadigim sehirdeki en iyi doktora gidiyorum (odullu doktor)10 haftalik olana kadar hep vaginal bakiyor. zararli olsa oyle bisey yapmazdi. o acidan icin rahat olsun. bende bi kac gun once ruyamda kanamam oldugunu dusuk yaptigimi gordum cok korktum seni cok iyi anliyorum. Allahtan 20 yasindasin cok gencsin senin dusuk riskin cok az. insallah olmaz. benimde bulantim yada kusmam yok diye cok korktum halada korkuyorum sadece bas donmesi var bende o kadar. bu arada istahin nasil? gerci simdi hzuzursuzluktan kesilmistir.
limonlu suya gelince bazan kanamalar idrar yollari enfeksiyonundan olabiliyor zaten enfeksiyon dusuge ve erken dogumada neden oluyor. ictigin suya hep taze limon sikarsan enfeksiyon kapmazsin. gunde 3 litre su iciyorum ben ve her bardagima yarim limon SIKIYORUM. ayrica kaninda pihtilasma olusan hamile adaylari icinde cok iyi limon cunku kani inceltir. yani nerden bakarsan bak limon coook faydali bir sey hamileler icin. hamile oldugumu ogrendigimden beri eve torba torba limon aliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…