- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.001
birazz var.. kasıklarımdaa.. benimm hiç akıntım yoktuu.. koyu kahve bidee.. doktorrunn numarası yokk kii bu saatte hastahanedede yokturr..allah ımm bebegime bişi olmasınn
Erken hayatım, benim 5 haftadayken yoktu pek...6. haftayla birlikte arttı birden...Gerçi 6. haftanın tam neresindeyim onu da bilmiyorum da ben
ah canim kahverengi genelde sorun deil diye biliyorum ama acile gidebilirsen git istersen. benim once pembe gelmisti kanamam sonra kirmiziya donusup cogalmisti sanciyla birlikte. iki dusugumdede ayni oldu. birde kalp atisini ikisindede gorememislerdi. sende gorulmustu zaten dimi?
tamam o zaman endiseye gerek yok :) senin biraz karisikti dogru..ne zaman gidiyorsun doktora..
benimde ilk haftaya göre daha az acıyorlar, normal bir durum sanırım, iyi düsün iyi olsun canım
çok tesekkür edirim, hepimizinkini insallah
cok sağol tatlım, insallah hepimizin ki sağlıkla doğsun..
cok tesekkür ederim tatlım
Sat : 3 Mayıs 2011
beklenen dogum tarihi: 10 Subat 2012
Yas: 34
ilk bebek
kalp atımı göründü
bilgilerim böyle
simdi donup cizelgeye baktim kalp atisin gorulmus. insallah bisi yoktur. kahverengi akinti oluyomus bazan. benimde kizim 10 haftalikken olmustu 2 kez sancimda olmustu. hatta tatildeydik cok korkmustum ama bidaha olmadi. bol bol limonlu su ic ve sol tarafina yatarak dinlen. doktorumu aradigimda bana aynen boyle demisti. mecbur kalmadan ayaga kalkma eger durmazsa mutlaka acile git.
Evet canım karışık benim biraz
Bu hafta sonu gibi gidicem inşallah...
Diğer topikteki bir arkadaşın da 5. haftada kahve akıntısı hatta kanaması oldu ama gayet sağlıklı devam ediyor şu anda 16. haftasında...Sakın moralini bozma.
İstersen yakınında bir hastane varsa aciline bir görün canım benim? Panik olma birşey olmayacak Allahın izniyle,bebeğin güçlü sen güçlüsün...
Dua ediyorum bak ben de sana...Gidebilir misin acile? Eşin yanında mı?
esimm evdee yokkkk geliorum desee yarım saat sürerr..hafiff agrım var solda yinee.. kacc gündürr ne agrım vardı ne sızımm.. görümcemi aradımm simdii yatt bekle kırmızıya dönemdikcee bişi olmass dedi. olmassa acile giderimm tekrar gelirsee yadaa agrım artarsaa
telefonla bir doktora sorsan..ya da bir klinik falan..bilgi verirler sanirim sana
bizz bebegi görmedik keseyii gördükk doktorr kücükk bekliceksinn bi 20 gün demiştii.. esimde yok kii evdee cokk hafiff bi agrım var bakalımm artarsa yadaa tekrarr gelirse giderim taksi cagırıpp yadaa bişi olmassa sabahı beklerimm
simdii aradımm.. doktorr yok maaleseff koca özel hastahanedee... ebeylee konustummm.. 10 haftaya kadarr olabilirr dedii.. yatıpp dinleninn gecmesi lazımm yarın yada öbürgünn en gecc doktorunuza muayene olunn dedii.. beklicem artıkk
simdii aradımm.. doktorr yok maaleseff koca özel hastahanedee... ebeylee konustummm.. 10 haftaya kadarr olabilirr dedii.. yatıpp dinleninn gecmesi lazımm yarın yada öbürgünn en gecc doktorunuza muayene olunn dedii.. beklicem artıkk
benn kalpp atısınıı görmedim cnmmm
5-6 bardak su ic limon SIK icine. dinlen insallah onemsiz biseydir zaten. bana dusukmus gibi gelmedi. 3 tecrubem var burdada tecrubesi olan baska arkadaslar var onlarda soylediler zaten. oyle yurumekten yada merdiven cikmaktan dusuk olmaz zaten. bide belirtilerini yazmamisssin yada ben hatirlamiyorum. belirtilerin varsa eger dusuk yapacagin zaman hepsi gidiyor sanki hamile deilmissin gibi hissediyorsun ve garip bir ruhi cokuntu oluyor insanda. ben oyle olmustum sanki biri olmus gibi hissetmistim kederlenmistim. 1-2 gun sonrada dusuk yaptim.
canim benim vaginal baktirmakta hicbir sakinca yok sakin kendini suclu hissetme. bak ben yasadigim sehirdeki en iyi doktora gidiyorum (odullu doktor)10 haftalik olana kadar hep vaginal bakiyor. zararli olsa oyle bisey yapmazdi. o acidan icin rahat olsun. bende bi kac gun once ruyamda kanamam oldugunu dusuk yaptigimi gordum cok korktum seni cok iyi anliyorum. Allahtan 20 yasindasin cok gencsin senin dusuk riskin cok az. insallah olmaz. benimde bulantim yada kusmam yok diye cok korktum halada korkuyorum sadece bas donmesi var bende o kadar. bu arada istahin nasil? gerci simdi hzuzursuzluktan kesilmistir.bendee 3_5 gündürr ruhsall cöküntüdeyimm yazmıstımm.. hatta kendimee kızıodum niee böle hissediorum diee.. önceki gecee rüyamdada parcalanmıss bebekk görmüştümm.. bacaklarınıı birlestirmeye calısıodummmcok etkilendimm kötü hissettim iyi düsünmeyee calıstımmm hepp.. doktoraa kesee içinn gittigimdede söledim agrım yok gectii, bulantım yokk, kusmamm yok vs.. hiçbişi demedii keseyii gördükk normal dedii. doktoraa gidelii 5 gün olduuu.. görümcemm keskee vajinall ultrasonlaa baktırmasaydınn insallah bişi olmass demiştii.. bişi olursaa kendimii kötü hissedicemm... hemm vajinall ultrasonaa girdigimm içinn hemdee günlerdirr bölee kötü kötü düsündügümm içinn... uzattımm bacaklarımıı bekliyorumm baskaa gelmedi simiee kadarr.. agrım varr ilkk zamanlardaki gibii.. beklemektenn baska care yokk li,monlu suu içeyimm barii ne işee yarıomuss??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?