2012 Şubat Anneleri

Arkadaslar sizden de kan aldılar mı? Bugün benden bazı testler icin 6 tüp kan aldılar, idrar örneği alinda ve seker yüklemesi yapıldı (annemde seker baslangici var diye galiba) hiç böyle seyler yaptiran oldu mu?:26:

şimdi kulağımda bi şarkı var onu dinliyorum ve o klibi düşünüyorum ne kadar güzel bi kız bebekti o allahım ya bayılıyordum güzelliğine.hoşgeldin melek sefalar getirdin şarkısı ve klibi ne kadar güzel.beni şu sıralar alıp götürüyor.meleğimi düşünüyorum

Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim tatlım.
Karnımızda bebek, yukarıda Allah. Başka birşey düşünmeyelim...

[SUP][/SUP]
Ben de bu şarkıyı dinler dinler hayallere dalardım. Dur bir daha dinleyeyim.

Tahliller normal ama şeker yüklemesi daha ileriki aylarda diye biliyorum sanki ama yanlış hatırımda kalmış da olabilir.

benimdee kesemm asagıdaa ... sekildenn kaynaklı dedii emmee bayaa geride yanii ancakk vajinalle göründü koca kesee:44::44: neysee gidicezz artıkk hayırlıı haberler alırım insallahhh...

benimdee kesemm asagıdaa ... sekildenn kaynaklı dedii emmee bayaa geride yanii ancakk vajinalle göründü koca kesee:44::44: neysee gidicezz artıkk hayırlıı haberler alırım insallahhh...

Belki biraz daha geç gitsen, birkaç gün sonra karından da görünürdü. Benim de aşağıda ama karından göründü canım...

içimde uyu da büyü güzel meleğim benim.büyü de seni sağlıcakla kucağıma alıp kulağına ninniler söyleyim güzel yavrum

biraz önce annemi aradım sabah dr gittim dedim.niye bişey mi oldu dedi.yoooo keseyi görmeye gittim dedim.e hamilesin işte negereği var diyo.ama bazen oluyomuş testte çıksa bile kese olmuyomuş diyorum.bi saat kızdı çok abartıyosun da öyle zırt pırt dr gitme de ......kaynananm olsa gıcık olurdum ama anam olunca güldüm:)

ayenen öyle canım valla kaynanamın sözleri batıyor da anamın uyarıları bana iyi geliyor kızamıyorum ona.canım annem

Benim annem de hep der, düşük yaptığımda da demişti, adetin 15-20 gün geçsin öyle git doktora diye :)
Anne diyorum dış gebelik riski var, düşük riski var filan…Dinlemiyo :)
Ama bi bakıma da haklı doktor da bana ilk etapta bhcg düşük çıktığında bir 10 gün sonra gelsen, ne bhcg’m düşük derdin olurdu ne dış gebelik mi, düşük mü derdin olurdu, girerdin ultrasona görürdün keseni giderdin demişti.
Çok bilmek de iyi değil diye de eklemişti :)

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.. ve internetten hesapladığıma göre 5 şubat 2012 doğum yapma tarihim olmuş oluyor..
Rabbim herkese sağlık bebekler nasip etisn..

Belki biraz daha geç gitsen, birkaç gün sonra karından da görünürdü. Benim de aşağıda ama karından göründü canım...

cnmm kesee nokta gibi falann degldii yani 11.9 mm dii.. hatta görünmeyincee kücük dedimm görünce sasırdımm e büyük bu kese nie görünmedii kücük müü dedimm... doktordaa uterusunn geriyee dogruu seninn normall ultrasonn orayıı görüntüleyemzz dediii... karnımdadaa yeri gösterdiii.. göbekk deligiminn 4_5 parmakk altıı karındann görünüomusss.. ordann asagıı geriyee dogrumuss benimkii nasıl oluosaaa...:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…