- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.021
canim benim vaginal baktirmakta hicbir sakinca yok sakin kendini suclu hissetme. bak ben yasadigim sehirdeki en iyi doktora gidiyorum (odullu doktor)10 haftalik olana kadar hep vaginal bakiyor. zararli olsa oyle bisey yapmazdi. o acidan icin rahat olsun. bende bi kac gun once ruyamda kanamam oldugunu dusuk yaptigimi gordum cok korktum seni cok iyi anliyorum. Allahtan 20 yasindasin cok gencsin senin dusuk riskin cok az. insallah olmaz. benimde bulantim yada kusmam yok diye cok korktum halada korkuyorum sadece bas donmesi var bende o kadar. bu arada istahin nasil? gerci simdi hzuzursuzluktan kesilmistir.
limonlu suya gelince bazan kanamalar idrar yollari enfeksiyonundan olabiliyor zaten enfeksiyon dusuge ve erken dogumada neden oluyor. ictigin suya hep taze limon sikarsan enfeksiyon kapmazsin. gunde 3 litre su iciyorum ben ve her bardagima yarim limon SIKIYORUM. ayrica kaninda pihtilasma olusan hamile adaylari icinde cok iyi limon cunku kani inceltir. yani nerden bakarsan bak limon coook faydali bir sey hamileler icin. hamile oldugumu ogrendigimden beri eve torba torba limon aliyoruz.
kendi havuzunuzda yuzecekseniz zararli deil. denizdede temiz oldugu surece zarari yok ama umumi havuzda yuzmeseniz iyi olur. yuzmek ve yurumek kalp atisinizi cok hizlandirmadiginiz surece zararsizdir. hatta gunde 15 dk yuruyus tavsiye edilirSELAMMM
işten geldim artık buradayım yatana kadar.kısır yedim acayip rahatsız etti bi daha kolay kolay yemem.ben bişey sormak istiyorum yüzmek şu haftalarda zararlı mıdır bileniniz var mı?
o tur ruyalar gormek hamilelik boyunca cok normalmis. bende goruyorum ve hep yorum yapmaya calisip kendi kendimi huzursuz ediyorum. goguslerim benimde agrimiyordu dunden beri agrimaya basladi ama cok agrimiyor hala. onceki hamileliklerimdede cok agrimamislardi. bazi insanlar hic bisi hissetmeden cocuk doguruyolar. kanaman devam etmedigi surece ve siddetli sancin olmadigi surece rahat ol. sol tarafina yatmaya devam et ve bol bol su ic. bide komedi filmleri izle bana cok iyi geliyor. surekli dusunmemis oluyorum ve rahatliyorum. bide kesinlikle ev supurme silme gibi isler yapma 12. haftana kadar. isterse evi bok gotursun ben yapmiyorum. ustelik cok titiz biriyim ama hic birsey sagligimiz kadar onemli deil bunu unutma. bol bol dinlen tv seyret keyfini cikar. kim ne derse desin. sen kendine bakiştahımm yokk bi kac gündürr... bass dönmemm hiç olmadıı zatennn.. herkestee beyazz akıntı okudumm bende yokkk.. gögüslerimdede bişi yokk.. sıkınca acıo sadece.. dün gecedee kucagımda bebeklee birinden kacıodummm... içtimm 1 bardakk simdi ikinciyii koydum limonluu.. sükürr daha gelmedi baskaa
kızlarrrrr cok kötüyümm.. asagıyaa inmişştimm.. hiçbişi de yapmadım yürüdüm azcık yokuss asagıı... oturdumm eve gelmekk içinn ayagaa kalkktımm ordann bişii cıktıgınıı hissettimm.. sasırdımm gaz heralde didimm.. önemsemedimm.. simdi eve geldimm.. kahverengii sankii regl gibii.. ama suyla birliktee.. camasırımınn ortası bayaa ıslanmısss.. ilkk defa basıma bölee bişeyy geliyoo.. cok korktummm.. kötü bişii midirr buu
kızlarrrrr cok kötüyümm.. asagıyaa inmişştimm.. hiçbişi de yapmadım yürüdüm azcık yokuss asagıı... oturdumm eve gelmekk içinn ayagaa kalkktımm ordann bişii cıktıgınıı hissettimm.. sasırdımm gaz heralde didimm.. önemsemedimm.. simdi eve geldimm.. kahverengii sankii regl gibii.. ama suyla birliktee.. camasırımınn ortası bayaa ıslanmısss.. ilkk defa basıma bölee bişeyy geliyoo.. cok korktummm.. kötü bişii midirr buu
hiç mi gitmedin? benim karından bebek göründü ama vajinal bakınca kalp atımını gördük, yani karından görünmezse daha erken merak etme... bende vajinal baktırmak istemiyordum ama doktor kesinlikle hicbir riskinin olmadığına ikna etti beni, bilgine.. (hayırlı olsun buarada :)seninle ayniyiz benimde muhtemel dogum tarihi 10 subat 2012 kismetse...ben henuz doktora gidemedim ama benimkininde kalp atislari duyulabilir o halde ..cok heyecanlandim simdi
SELAMMM
işten geldim artık buradayım yatana kadar.kısır yedim acayip rahatsız etti bi daha kolay kolay yemem.ben bişey sormak istiyorum yüzmek şu haftalarda zararlı mıdır bileniniz var mı?
o tur ruyalar gormek hamilelik boyunca cok normalmis. bende goruyorum ve hep yorum yapmaya calisip kendi kendimi huzursuz ediyorum. goguslerim benimde agrimiyordu dunden beri agrimaya basladi ama cok agrimiyor hala. onceki hamileliklerimdede cok agrimamislardi. bazi insanlar hic bisi hissetmeden cocuk doguruyolar. kanaman devam etmedigi surece ve siddetli sancin olmadigi surece rahat ol. sol tarafina yatmaya devam et ve bol bol su ic. bide komedi filmleri izle bana cok iyi geliyor. surekli dusunmemis oluyorum ve rahatliyorum. bide kesinlikle ev supurme silme gibi isler yapma 12. haftana kadar. isterse evi bok gotursun ben yapmiyorum. ustelik cok titiz biriyim ama hic birsey sagligimiz kadar onemli deil bunu unutma. bol bol dinlen tv seyret keyfini cikar. kim ne derse desin. sen kendine bak
canımmm eğer geçmişi okursan bende aynısını yaşadım hemde 3 gün aynı saatte oldu ve ben bayan panik seçim günü dr a gittimm dr baktı kese yerinde ama düşük tehliken var dedi iğne yapıp yolladı. dün tekrar düzgün bi hastaneye gidip en gelişmiş cihazlarla ultrasondan bakıldı ve sonrada vajinadan bakılıp kalp atışı dinletildi iç kanama vs yok bi dünya tahlil yaptırdım düşük riski için herşey normal dedi ilişki ve yorulma yok. inşallah sende de bi sorun çıkmaz hayatımız zehir olmuştu. Hıııı limon suyuna da gelince benim okuduğum kadarıyla düşüğe neden oluyormuş zaten herşeyin çoğu zarar eskiden kadınlar düşük yapsınlar diye bol bol limon yerlermiş öyle yazıyo nette şimdi bilemiyorum ne kadar doğru canm geçmiş olsun moralini bozma sakın
arkadaslar limon kesinlikle dusuk yapmaz. internettende arastirabilirsiniz. tam tersine hem sizin icin hemde bebginiz icin cok sagliklidir. benim kendi doktorum tavsiye etti.
ben tatliyi daha cok seviyorum ama limon ekliyorum suyuma cunku cok enfeksiyon kapiyorum. onceki hamileliklerimdede surekli enfeksiyon kapiyordum doktorum suyuna limon ekle demisti. o gun bugundur hep eklerim. bide hamileligin ilk haftalarinda kalsiyuma cok ihtiyacimiz oldugu icin limon aslinda cok onemli. bebegimizin kemiklerini gelistirmeye yariyor. ayrica mide bulantisini engellermis. benim hic bulantim yok belkide ondandir. ayrica siskinligi ve kabizida onlermis bunlarin hicbiri yok bende cok sukur. icinde potasyum oldugu icin bebegin beyin gelisiminede cok katkisi varmis. ayrica mide yanmasi astim gibi hastaliklara cok iyi geliyor ve disleri guclendiriyor.hamılelıgımın ılk aylarını kilo kilo limon yıyerek gecırdım..ınanılmaz eksıye asermıstım halen de oyle...düşseydı benımkı duserdı coktann..
o tur ruyalar gormek hamilelik boyunca cok normalmis. bende goruyorum ve hep yorum yapmaya calisip kendi kendimi huzursuz ediyorum. goguslerim benimde agrimiyordu dunden beri agrimaya basladi ama cok agrimiyor hala. onceki hamileliklerimdede cok agrimamislardi. bazi insanlar hic bisi hissetmeden cocuk doguruyolar. kanaman devam etmedigi surece ve siddetli sancin olmadigi surece rahat ol. sol tarafina yatmaya devam et ve bol bol su ic. bide komedi filmleri izle bana cok iyi geliyor. surekli dusunmemis oluyorum ve rahatliyorum. bide kesinlikle ev supurme silme gibi isler yapma 12. haftana kadar. isterse evi bok gotursun ben yapmiyorum. ustelik cok titiz biriyim ama hic birsey sagligimiz kadar onemli deil bunu unutma. bol bol dinlen tv seyret keyfini cikar. kim ne derse desin. sen kendine bak
kızlar bende bugun şubat nnesi olacağımı öğrendimm. Allah hepinizinkini sizlere bağışlasın,sağ salim kavuştursun inş
hoşgeldin tatlım.sanırım aynıyız, biz de 4 hafta 4 günlüğüz teyzesi:)
64 ümm bendeee... boyumdaa 164 işte.. zayıflayamadann hamile kaldımmm.. 70 lee bitirsemm keskee ama zorr.. 70_72 olcam kesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?