- Konu Sahibi BeyazOrkidem
- #1.061
Arkadaslar sizden de kan aldılar mı? Bugün benden bazı testler icin 6 tüp kan aldılar, idrar örneği alinda ve seker yüklemesi yapıldı (annemde seker baslangici var diye galiba) hiç böyle seyler yaptiran oldu mu?:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar....
Geçmişi okuyamadım henüz.Birazdan hepsini okuyacağım bakayım neler kaynatmışsınız
Dün ben bu sitede "gebelikte bebeğin aniden kalbinin durması" diye bir konuyu okudum.Kalp durmasında belirti olmuyormuş felan.Benimde birkaç gün önce göğüslerim ağrıyordu dokunamıyordum, dün birden o ağrı kesildi.Ben de telaşlandım.Zaten normalde tez canlı biriyim.Normalde haftaya gitmem gerekirken doktoruma bugün sabah işe gelmeden önce gittim.Dedim"ben çok korkuyorum gebelik belirtim yok" dedim."Allah korusun öyle düşünme, gel bakalım" dedi ve baktık.Kesem büyüyormuşBen bebeğimi 7 haftalık sanıyordum(SAT tarihine göre hesaplamıştım internetten) Ama meğer benim fındığım tam bugün 6 haftalık olmuş teyzeleri
İnternetten hesapladığında çoğu zaman yanılacağımı söyledi doktor.10 sonra tekrar gideceğim, o zaman kalp atışlarını duyabilirmişiz.
GurbetGuzeli canım benim tabloda doğum tarihi 1 şubat yazıyor, o 9 Şubat olacakmış, sana zahmet düzeltir misin
Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz, Allah tamamına erdirsin diyorum![]()
şimdi kulağımda bi şarkı var onu dinliyorum ve o klibi düşünüyorum ne kadar güzel bi kız bebekti o allahım ya bayılıyordum güzelliğine.hoşgeldin melek sefalar getirdin şarkısı ve klibi ne kadar güzel.beni şu sıralar alıp götürüyor.meleğimi düşünüyorum
Arkadaslar sizden de kan aldılar mı? Bugün benden bazı testler icin 6 tüp kan aldılar, idrar örneği alinda ve seker yüklemesi yapıldı (annemde seker baslangici var diye galiba) hiç böyle seyler yaptiran oldu mu?:26:
5 görümcehay maşallah
Bana 2 tanesi yetiyor, hatta artıyor isteyen varsa birini verebilirim
Bence de kontrole gitmekte fayda var canım. Doktorlar görmeden, muayene etmeden birşey demezler, sorumluluk almak istemezler. Zaten insan sağlığında öyle çok farklı durumlar olabiliyor ki. Aynı belirti onlarca durumun belirtisi olabilir, diğer belirtilerle desteklenirse yada muayene ve tahlil bulgularıyla anlamlanır.O yüzden tek bir şikayetine sorun var veya yok dememiştir tatlım. Sen git muayeneni ol, rahat olsun kafan. Benim de düşük riskim vardı, kese aşağıda oluşmuş biraz bana progestan verdi, onunla devam ettim ben Hamdolsun şimdilik bir sıkıntım olmadı, basit bir önlem alırlar hiçbir sıkıntın kalmaz Allahın izniyle.
Tahliller normal ama şeker yüklemesi daha ileriki aylarda diye biliyorum sanki ama yanlış hatırımda kalmış da olabilir.
[SUP][/SUP]
Ben de bu şarkıyı dinler dinler hayallere dalardım. Dur bir daha dinleyeyim.[/QU
tabiikii bir de evli mutlu çocuklu şarkısı şu sıralar favori şarkılarımdan biri.üçü de var maaşallah bana
benimdee kesemm asagıdaa ... sekildenn kaynaklı dedii emmee bayaa geride yanii ancakk vajinalle göründü koca kesee:44::44: neysee gidicezz artıkk hayırlıı haberler alırım insallahhh...![]()
bana da seker icin erken gelmisti ama doktor riskli gördü demek ki beni... hmm.. insallah cıkmaz, sağol cevap icin...
Madem bebekli şarkılar iyi geliyor dinleyelim dimi
[video=youtube;8yjWvqWSwcs]http://www.youtube.com/watch?v=8yjWvqWSwcs[/video]
biraz önce annemi aradım sabah dr gittim dedim.niye bişey mi oldu dedi.yoooo keseyi görmeye gittim dedim.e hamilesin işte negereği var diyo.ama bazen oluyomuş testte çıksa bile kese olmuyomuş diyorum.bi saat kızdı çok abartıyosun da öyle zırt pırt dr gitme de ......kaynananm olsa gıcık olurdum ama anam olunca güldüm:)
biraz önce annemi aradım sabah dr gittim dedim.niye bişey mi oldu dedi.yoooo keseyi görmeye gittim dedim.e hamilesin işte negereği var diyo.ama bazen oluyomuş testte çıksa bile kese olmuyomuş diyorum.bi saat kızdı çok abartıyosun da öyle zırt pırt dr gitme de ......kaynananm olsa gıcık olurdum ama anam olunca güldüm:)
Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.. ve internetten hesapladığıma göre 5 şubat 2012 doğum yapma tarihim olmuş oluyor..
Rabbim herkese sağlık bebekler nasip etisn..
Belki biraz daha geç gitsen, birkaç gün sonra karından da görünürdü. Benim de aşağıda ama karından göründü canım...