2012 Şubat Anneleri

herseyii cok bilmek de ii degill... eskidenn kadınlarr hamilesinn deyincee mutluu olupp bekliolarmısss.. herkes de tass gibii masallahh... bizz cok okumaktannn kalbi mii durduu, düstü müü, kalbi attı atıyo muu görünüo mu görüncek miii.... insann ii düsünmeyi de unutuyooo.. ama bu kadarr bilmeyincee hepp pozitiff oluolarr cocugadaa bişi olmuoo genellikleee.. eskilerr bilioda dioo cok kurcalamaa diee kurcaladıkca bişi cıkıoo

Hımmmm demek senin farklı bir şey canım benimkinden…Benim 5 mm di karından göründüğünde.

selam kızlar dün eve gider gitmez kendimi kanepeye attım hemen uyumuşum valla bugün 10 da kalktım yine uykum var bebektenmi_? acaba..bu arada dün canım acayip roka ve limon çekti sıktım üstüne ekşi ekşi yedim..canım hiç tatlıda istemiyor eskiden çukulata hastasıydım noldu bana..

annelerimiz yelek patik örmeye başlar kışa geliyor diye.. valla neler öreceği belli değil..sabırsızlıkla bekliyorum onlara mutlu haberi vermeyi salı günü gidicem doktora..burdan şunu söylemek istiyorum şuan bu yazdıklarımızı okuyup ne kadar imrenen ne kadar isteyen temiz yürekli bayanlar varsa rabbim onlarada bebekler nasip etsin hayırlı sağlıklı sıhhatli inş...hiç üzülmeyin ve yılmayın bende geçen sene her ay bir kere denemeyle bebek bekledim ama olmadı demekki bu seneymiş kısmet..bide çok dua ettim..inş sizlerinde olur...

Rokaları ve her türlü sebze meyveyi güzelce yıkamalıyız bunu bir kere daha hatırlatayım dedim,sen söyleyince aklıma geldi canım. Salata malzemelerimizi güzelce yıkayıp sirkeli suda bekletmeliyiz.
Uyku hali çok normal canım, bebekten bebekten

yok yıkanmış zaten restaurantta çalışıyorum ben herşey var yani...senin ne kadarlık canım benim daha 6 gün oldu günüm geçeli ve 2 çizgi çıktı testte...ama doktora salı günü gidicem inş bi sorun yoktur..

Bebektendir uyku hali canım.Ben 3 haftadır en sevdiğim dizileri kaçırıyorum

İnşallah canım. Benim adetim geçeli 20-22 gün filan oldu. 6+5 im sanırım ama son kontrolümde öğrenicem Allahın izniyle tam günü gününe.
Rabbim güzelce tamamlamayı nasip etsin inşallah hamileliklerimizi kazasız belasız

amin canım son satın benden erken sanırım benim 11.06 dı.. olmadım ama

Son düzenleme:

Benim 22 gün geçti.Tam 6 haftalıkmış.Ben SAT a göre hesaplamıştım 7 hafta 2 günlük diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…