- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #1.081
Benim annem de hep der, düşük yaptığımda da demişti, adetin 15-20 gün geçsin öyle git doktora diye :)
Anne diyorum dış gebelik riski var, düşük riski var filan Dinlemiyo :)
Ama bi bakıma da haklı doktor da bana ilk etapta bhcg düşük çıktığında bir 10 gün sonra gelsen, ne bhcgm düşük derdin olurdu ne dış gebelik mi, düşük mü derdin olurdu, girerdin ultrasona görürdün keseni giderdin demişti.
Çok bilmek de iyi değil diye de eklemişti :)
cnmm kesee nokta gibi falann degldii yani 11.9 mm dii.. hatta görünmeyincee kücük dedimm görünce sasırdımm e büyük bu kese nie görünmedii kücük müü dedimm... doktordaa uterusunn geriyee dogruu seninn normall ultrasonn orayıı görüntüleyemzz dediii... karnımdadaa yeri gösterdiii.. göbekk deligiminn 4_5 parmakk altıı karındann görünüomusss.. ordann asagıı geriyee dogrumuss benimkii nasıl oluosaaa...:44::44::44:
Hımmmm demek senin farklı bir şey canım benimkinden…Benim 5 mm di karından göründüğünde.
Hımmmm demek senin farklı bir şey canım benimkinden Benim 5 mm di karından göründüğünde.
evett gitmiş nereleree yerr yapmıss cocukk.. sölee manzaralıı yükseklerde bi yeree yapaydıdaa sizinkii kiminn heryerdenn görseydikk kendisinii
kızlar bişi sorcam alttan muayene can yakıyormu? valla korkuyorum ondan ben ya ...:44:
selam kızlar dün eve gider gitmez kendimi kanepeye attım hemen uyumuşum valla bugün 10 da kalktım yine uykum var bebektenmi_? acaba..bu arada dün canım acayip roka ve limon çekti sıktım üstüne ekşi ekşi yedim..canım hiç tatlıda istemiyor eskiden çukulata hastasıydım noldu bana..
Rokaları ve her türlü sebze meyveyi güzelce yıkamalıyız bunu bir kere daha hatırlatayım dedim,sen söyleyince aklıma geldi canım. Salata malzemelerimizi güzelce yıkayıp sirkeli suda bekletmeliyiz.
Uyku hali çok normal canım, bebekten bebekten
selam kızlar dün eve gider gitmez kendimi kanepeye attım hemen uyumuşum valla bugün 10 da kalktım yine uykum var bebektenmi_? acaba..bu arada dün canım acayip roka ve limon çekti sıktım üstüne ekşi ekşi yedim..canım hiç tatlıda istemiyor eskiden çukulata hastasıydım noldu bana..
Bebektendir uyku hali canım.Ben 3 haftadır en sevdiğim dizileri kaçırıyorum
yok yıkanmış zaten restaurantta çalışıyorum ben herşey var yani...senin ne kadarlık canım benim daha 6 gün oldu günüm geçeli ve 2 çizgi çıktı testte...ama doktora salı günü gidicem inş bi sorun yoktur..
Bebektendir uyku hali canım.Ben 3 haftadır en sevdiğim dizileri kaçırıyorum
İnşallah canım. Benim adetim geçeli 20-22 gün filan oldu. 6+5 im sanırım ama son kontrolümde öğrenicem Allahın izniyle tam günü gününe.
Rabbim güzelce tamamlamayı nasip etsin inşallah hamileliklerimizi kazasız belasız
İnşallah canım. Benim adetim geçeli 20-22 gün filan oldu. 6+5 im sanırım ama son kontrolümde öğrenicem Allahın izniyle tam günü gününe.
Rabbim güzelce tamamlamayı nasip etsin inşallah hamileliklerimizi kazasız belasız
amin canım son satın benden erken sanırım benim 11.06 dı..
11.05 mi canım? 11.06'nın üstünden daha 5 gün geçti
Benim 23 nisan. Biraz adetlerim düzensizdi, 3-4 gün ileriye atmış olabilir ama 25 mayıs gibi gelmeliydi adetim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?