- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
Hadi inşallah, ben de normal istiyorum.İnşallah bir aksilik olmazsa tabi..
merhaba arkadaşlar
öncelikle hamile olan bütün herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Allah sağlıkla evladlarımızı kucağımıza almayı nasip, kısmet etsin inşallah...
Adım Zeynep..Kısmetse bende şubat ayı anne adayıyım insallah.. Bu süreçte birlikte hayırla yürümek nasip olsun cümlemize...
Listeye eklemek isterseniz bilgilerim;
6 + 1 haftalık ..
Kızlar nette şöyle birşey okudum, bilgi mahiyetinde yazayım dedim:
Erken gebelikte aşırı bulantı ve kusmaları olan anne adaylarının gebeliklerinin daha sağlıklı geçtiği ve düşük yapma oranlarının da azaldığı gözlenen bir durumdur.
Kızlar nette şöyle birşey okudum, bilgi mahiyetinde yazayım dedim:
Erken gebelikte aşırı bulantı ve kusmaları olan anne adaylarının gebeliklerinin daha sağlıklı geçtiği ve düşük yapma oranlarının da azaldığı gözlenen bir durumdur.
yaaa benim arada hafif bulanti seklinde oluyor hemen geciyor..henuz oyle kusacak gibi midem bulanmadi..erkenmi acaba ? daha 5+5 gunluk
Benim bulantım da yok kusmam da
hadi bakali o normal gaz canim beim gobegimden eser yok simdi heeeeeeMerhaba kızlar,benim midem yine çok şiş ve çok halsizim,ay daha 1-1,5 aylıkken karnım böyleyse 7-8 aylıkken nasıl olucam acaba???
Bu arada doktora gideceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum,kesemizi falan görelim artık yaaa...
oki canim bekliycemmmmmBilsem yapıcammmmmmm
Tam emin değilim ki. Kalp atışları için gittiğimde Allah nasip ederse tam kaç hafta kaç günlüğüm öğrenicem de ticker yapıcam. Sağolsun bir önceki ilgisiz doktor yaklaşık 4,5 hafta deyip geçmişti kesede, uyuz
Benim hesabıma göre 6+4 ama bakalım doktor ne diyecek? Birkaç gün sonra inşallah yapıcam ben de
kiz olsun sonu ölum degil ya verilirrrrrBen de kilolu hamile kaldım...Kalp atışlarını duyayım Allahımın izniyle, sonra beslenme uzmanına gidicem dengeli ve bebeğe yararlı kilo alabilmek için.
7-8 kg ile kapatabilsem keşke ama, bilemiyorum ki...Mide bulantılarımı bastırmak için tatlı şeyler yemeye başladım bu ara...
kimin var kiz ben de 20 kilo aldim hep geri verdimmm kizzzz korkmuyorum acikcasiii daha bilinclendimmm simdiTabi önemli olan onların sağlığı
Zaten doğum yaptıktan sonra 8 kilo doğumla beraber gidiyormuş.Eğer hamileliğimiz boyunca 12-16 kilo arasında kalırsak geriye 4-6 kilo kalıyorAma 20 kilo da alabilirim hiç bir garantim yok
hosgeldin canim hayirli olsunmerhaba arkadaşlar
öncelikle hamile olan bütün herkesi can-ı gönülden tebrik ediyorum. Allah sağlıkla evladlarımızı kucağımıza almayı nasip, kısmet etsin inşallah...
Adım Zeynep..Kısmetse bende şubat ayı anne adayıyım insallah.. Bu süreçte birlikte hayırla yürümek nasip olsun cümlemize...
Listeye eklemek isterseniz bilgilerim;
6 + 1 haftalık ..
kiz her gun ayni olacak diye birsey yok bende yok su an merak etme baska seyler orataya cikacakkkkızlar merhaba.geçen hafta göğüslerim çok sızlıyordu.ancak bugün sadece uçları acıyor.benim gibi olan var mı.neden acısı azaldı ki bilen var mi.
hayirli haberle gel sende eklerim canimbenide listeye ekliceksiniz okey ..bi kan tahlilimi yaptırayım..inş geliyorum bebişle...
selamlar,allah sonuna kadar götürmeme izin verirse bende şubat annesi olacağım inşallah...yaşım 42 olmak üzere,ilk bebeğim,2. aşılama ile geldi sıpa...neredeyse iki yıldır aramadığım yer kalmamıştı,sonunda buldum...allahıma binlerce kere şükürler olsun...allahım isteyen herkese versin,kimsenin kucağı boş kalmasın...
İnşallah canım...Bekarken filan doğumdan çok korkardım, doğum hikayelerini asla dinlemek istemezdim...Şimdi korkmuyorum, ne garip Rabbim duygularıyla birlikte yerleştiriyor bebeği içimize....
7 haftalik bebek
kızlar merhaba.geçen hafta göğüslerim çok sızlıyordu.ancak bugün sadece uçları acıyor.benim gibi olan var mı.neden acısı azaldı ki bilen var mi.
Hoşgeldin, Allah tamamına erdirsin
cok sağol tatlım, insallah hepimizin ki sağlıkla doğsun..Hoş geldin canım. Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin, tamamına erdirsin.
cok tesekkür ederim tatlımhosgeldin canim hayirli olsun
canim satini beklenen dogum tarihini falan yazarsan benim icin daha kolay olacakkk
kızlarrrrr cok kötüyümm.. asagıyaa inmişştimm.. hiçbişi de yapmadım yürüdüm azcık yokuss asagıı... oturdumm eve gelmekk içinn ayagaa kalkktımm ordann bişii cıktıgınıı hissettimm.. sasırdımm gaz heralde didimm.. önemsemedimm.. simdi eve geldimm.. kahverengii sankii regl gibii.. ama suyla birliktee.. camasırımınn ortası bayaa ıslanmısss.. ilkk defa basıma bölee bişeyy geliyoo.. cok korktummm.. kötü bişii midirr buu
Sanmıyorum tatlım benim de su gibi, yada bazen beyaz kıvamlı akıntılarım oluyor. Lekelenme normal sanırım gebeliklerde. Ama istersen doktorunu bir ara,sor. Belki tedbir olsun diye birşeyler önerebilir...Ağrın varmı?
birazz var.. kasıklarımdaa.. benimm hiç akıntım yoktuu.. koyu kahve bidee.. doktorrunn numarası yokk kii bu saatte hastahanedede yokturr..allah ımm bebegime bişi olmasınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?