• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

serayımm sanada çok teseşürler.herşeyy bebişleri içinn.oglum olursa seyinii tutup ısıracam.kızım olursada saclarınıı çkcemm.ahdım olsunn

:60::60: Allah seni napmasın emi öldürdün gülmekten :9::9::9::9::9::9::9:olsun bakalım kıyabiliomusun görcezz;):34::54::54:

iyiyim cnm.saol.umarım sende iyisindir.evde nasıl bir iş yapcan merak ettim.bende işten ayrılmayı düşünüyorum.başka iş bakarım artık ama bulmkta zor.

bende iyiyim canım eşim bina dış cephe çizimi süslemesi yapıo ek iş olarak...onun kullandıgı program var archicad die..onu öğrenirsem çizimleri ben yapacam inşallah...

yaa ben bugünde pırasa getirdim pırasa yicem.yemek yapamadım dün akşam.bu akşam gidince yapacagım.patates oturtma yapcam.rus salatası yapacagım.

afiyet olsun cnmm...rus salatasını yapma bence yada yapcaksan yeme;) bizim menüde sulu patates bulgur pilavı vardı...

:60::60: Allah seni napmasın emi öldürdün gülmekten :9::9::9::9::9::9::9:olsun bakalım kıyabiliomusun görcezz;):34::54::54:

:):):):)::) amaa hakediyolarr be aaa...........çok çektirdiler bizeeee dimiiii amaaa.ALLLAHIMM ÇOCUGU OLMAYANLARAA HAYIRLIII ÇOCUKLAR NASİPP ETT

Back