- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.641
serayımm sanada çok teseşürler.herşeyy bebişleri içinn.oglum olursa seyinii tutup ısıracam.kızım olursada saclarınıı çkcemm.ahdım olsunn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
serayımm sanada çok teseşürler.herşeyy bebişleri içinn.oglum olursa seyinii tutup ısıracam.kızım olursada saclarınıı çkcemm.ahdım olsunn
Herkese gny.nasılsınız kızlar.pek giremiyorum nete.hepimize kolaylıklar...
günaydın canımm hoşgeldinn....sanada kolaylıklar diliyorummm...nasılsın?
iyi tmm öyle olsun çalışmak istemiyorum de olmuyo mu çalışmasan?
iyiyim cnm.saol.umarım sende iyisindir.evde nasıl bir iş yapcan merak ettim.bende işten ayrılmayı düşünüyorum.başka iş bakarım artık ama bulmkta zor.
Offf bugun çok karışık bir gün yaaa![]()
bencedeeeee istekler bitmio ve ben daha iş öğretecem yaaa...onun tasasına düştüm sinir olmaya başladım....
bizdede okadar çok iş varki.
Anlatamam iş çesidimizi.ne ararsan var:)
aynen yaa tahmin edebiliyorum...burdada öle hangisini göstereceğimi şaşırdım...hepsi birbiriyle bağlantılı...offf offffffffffff
aysun öğlen ne yicen kurufasülyte yoktur heralde:):)![]()
yok cnm pazartesileri oluyo genelde..:))) menüyü bilmiom walla sürpriz olcak bana bakalımmsen ne yicen?
yaa ben bugünde pırasa getirdim pırasa yicem.yemek yapamadım dün akşam.bu akşam gidince yapacagım.patates oturtma yapcam.rus salatası yapacagım.
afiyet olsun cnmm...rus salatasını yapma bence yada yapcaksan yemebizim menüde sulu patates bulgur pilavı vardı...
Ayyy patlayacagım yaaa.kimseciklerde yok burda....dövecem haaa nerdesiniz kızlarr![]()
canım zor tek kişi ev geçindirmek.gerçi işim rahat benim oyuzden pek sıkıntı yaşamıyorum.
selammmmmmmmmmmmmmmmm nassın cnm?![]()
doğru sölüon cnm hayat pahalı iyi işin rahatsa o güzel![]()
Allah seni napmasın emi öldürdün gülmekten
olsun bakalım kıyabiliomusun görcezz
![]()