- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.661
Kızlar son dakikada atılan gol hesabı yarın toplantımız varmış su dakıka itibari ile söylendi.ve hazırlık yapmalıyız.oyuzden buaralarda olamıcam ara ara gelirim canlar.seviyorum hepinizi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OHH AFİYET OLSUN CANIMA.NEDEN RUS SALATASI YEMEYEYİM![]()
Ayyy patlayacagım yaaa.kimseciklerde yok burda....dövecem haaa nerdesiniz kızlarr![]()
:):):):)::) amaa hakediyolarr be aaa...........çok çektirdiler bizeeee dimiiii amaaa.ALLLAHIMM ÇOCUGU OLMAYANLARAA HAYIRLIII ÇOCUKLAR NASİPP ETT
kalmaz tabi bitanem siz varsınız alıcam bende bu hafta olmuyo bölee inanılmaz bi boşluk yaaa :))canımmm;(gözün arkada kalmasın.senin yoklugunu hissettlrmeyiz.canım teline al bende aldım ılk 3 ay 5 tl sonra 7 tl.turkcelde.öpüyorum canım seni cok görüşürüz ii geceler
bitanemmm benim hülya ve san varken asla gözüm arkada kalmaz :))bende seni cok seviom tubisim ..gozun arkada kalmasin..islerim yogun olmadigi surece burdayim..kendine ii bak optummmm
buarada herkese gunaydinnn..
cnmmmmmmm bidenemm ahh ahhh keşke olabilsemmm :)) sissizde buralar çok kötüüüü :))Tuğbaaaaaa
çok sessiz buralar![]()
cnmm geçmiş olsun doktor bırakma diyosa vardır bi sebebi dinle de acaba azcık dozunu azaltamazlarmı ??günaydinnnnnnnnn........ben çok kötüüü oldum kızlarr yaaa gilioforu içtim 3.gün kus kus içim dışıma çıktı.....serum takıldıı banaa.şimdi iyiyim ama dok sakın bırakmaa dedii
ayyyyy bi olsundaa bakalım kıyabilcenmi ama şimdi ahd eddin mecbur yapcan :))serayımm sanada çok teseşürler.herşeyy bebişleri içinn.oglum olursa seyinii tutup ısıracam.kızım olursada saclarınıı çkcemm.ahdım olsunn
:):):):)::) amaa hakediyolarr be aaa...........çok çektirdiler bizeeee dimiiii amaaa.ALLLAHIMM ÇOCUGU OLMAYANLARAA HAYIRLIII ÇOCUKLAR NASİPP ETT
kıss hep mayonez o ondan yeme dedimçok saol buarada sanada afiyet olsun...
ben ders veriodum burdakilere bugün bayağ uzun sürdü...bi son dakika gölüde ben verim cumartesi akşama kadar çalışıcakmışız öle söledi patron..
aminnnnnnnnnnnnnnn![]()
hım anladım ama mayonez pek kullanmıyorum ben.ayy ınanmıyorum ya cumarteside çalışcan he.benimde canım cıktı bugün yaşimdi kocişime halley li pasta yaptım
![]()
önceeeee alıntılarımı cevaplimmm :)))
kalmaz tabi bitanem siz varsınız alıcam bende bu hafta olmuyo bölee inanılmaz bi boşluk yaaa :))
bitanemmm benim hülya ve san varken asla gözüm arkada kalmaz :))
cnmmmmmmm bidenemm ahh ahhh keşke olabilsemmm :)) sissizde buralar çok kötüüüü :))
cnmm geçmiş olsun doktor bırakma diyosa vardır bi sebebi dinle de acaba azcık dozunu azaltamazlarmı ??
ayyyyy bi olsundaa bakalım kıyabilcenmi ama şimdi ahd eddin mecbur yapcan :))
aammiinnnnnnn
selamm kızlarrr artık bilidiği üzere akşamları gelcem :)) olsun tamamen kopmadım ya oda yeter bana sizi çok özlüyorummm :)))
maalesef aksama kadar calisickmisiz.halleyli pasta nasil kiz..tarifini versene..ben utu yapiom gelirim birazdan oki
geldimmmm ay tubisle karsilasamadik yaaaa(( bi garip oldun uzuldum
canım geçmiş olsun eşin için.ögrencilerin öğrenemedi ondanmı calışcaksınız?halleyli pasta eşim bayılır benim pastalara pudınglere.nasıl yapıyorum canım.2 paket krem şantiyi hazırlıyorum 2 adet 10 lu halley alıyorum.hepsini hazırladığım kreem şantinin içersine atıyorum.cok kücuk parcalara kırma büyük 4e veya 5e böl halleyleri.güzelce karıstırıp yuvarlak veya kare biraz derin olan bir borcama guzelce yayıyorum.en üstünede cikolata sosunu pişirip (tarifine göre).soguduktan sonra üzerine döküp buzlukta blraz bekletiyorum.sonra normal tarafa alıp blrazda orda tutp.servlse sunuyorumamma yazdım dimi
cok saol cnm..ayy kalori deposu oluyo yani desene...diettekilere yaramaz ama eminim super oluodur
evet canım kalori deposu.canım senin dogum günün nezamandı ?
evet cnm bitti utu camasir yikiom durmasini bekliorum banyo yapcam durunca..24 aralik 1982 cnm dogum gunum senin ne zamandi
Canım ben şimdilik kacıyorum.yarın için yemeğimi hazırlıyım evimi toparlıyım kocişimde gececl buu hafta.23.30da gidiyo evden.sonra cumburlop yataga![]()