- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.681
tmn cnm bende banyoya giriom..korkmuonmu tek basina kiss? ii geceler optum kocaman
zaman zaman korkuyorum ama kalıyorum yanlız.alıştım canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tmn cnm bende banyoya giriom..korkmuonmu tek basina kiss? ii geceler optum kocaman
canım geçmiş olsun eşin için.ögrencilerin öğrenemedi ondanmı calışcaksınız?halleyli pasta eşim bayılır benim pastalara pudınglere.nasıl yapıyorum canım.2 paket krem şantiyi hazırlıyorum 2 adet 10 lu halley alıyorum.hepsini hazırladığım kreem şantinin içersine atıyorum.cok kücuk parcalara kırma büyük 4e veya 5e böl halleyleri.güzelce karıstırıp yuvarlak veya kare biraz derin olan bir borcama guzelce yayıyorum.en üstünede cikolata sosunu pişirip (tarifine göre).soguduktan sonra üzerine döküp buzlukta blraz bekletiyorum.sonra normal tarafa alıp blrazda orda tutp.servlse sunuyorumamma yazdım dimi
zaman zaman korkuyorum ama kalıyorum yanlız.alıştım canım.
herkese günaydınn...nasılsınız kızlarrr...
önceeeee alıntılarımı cevaplimmm :)))
kalmaz tabi bitanem siz varsınız alıcam bende bu hafta olmuyo bölee inanılmaz bi boşluk yaaa :))
bitanemmm benim hülya ve san varken asla gözüm arkada kalmaz :))
cnmmmmmmm bidenemm ahh ahhh keşke olabilsemmm :)) sissizde buralar çok kötüüüü :))
cnmm geçmiş olsun doktor bırakma diyosa vardır bi sebebi dinle de acaba azcık dozunu azaltamazlarmı ??
ayyyyy bi olsundaa bakalım kıyabilcenmi ama şimdi ahd eddin mecbur yapcan :))
aammiinnnnnnn
günaydın canım.vallaha pek iyi bir güne bbaşlamadık malesef.yanımızda calaışan arakadaşın 2 ay sonra düğünü olcaktı cocuk ayrılmak istemiş.bir kaç durum vardı ondan sebepüzüldük çok
günaydın... 8+2 haftalık hamileyim... 6.haftada düşük tehlikesi yaşadım şu an evde dinleniyorum... her doktora gittiğimde kalp atışını göremeyeceğim korkusu yaşıyorum... çok iştahsızım... tüp bebek tedavisi ile oldu hamileliğim... düşük riskim daha geçmedi... çok kaygılıyım...
günaydın...çok geçmiş olsun canım...kaygılanıp bebişide üzme rahat ol...Allah ım bebişini sana bağışlasın inşallahh...dualarım seninlee..![]()
çok teşekkür ederim canım... Allah herkesin yardımcısı olsun... tedavi süreci bile bu kadar yormadı beni... çok zor bi süreçmiş... umarım hakkımızda hayırlısı olur...
rica ederim canımm aminnn Allahım herkesin yardımcısı olsun...sen dinlen kafanı rahat tut..üzme kendini hiç..
canım Adanadamı yaşıyorsun??? ben tüp bebek tedavimi başkentte yaptırdım..
günaydın... 8+2 haftalık hamileyim... 6.haftada düşük tehlikesi yaşadım şu an evde dinleniyorum... Her doktora gittiğimde kalp atışını göremeyeceğim korkusu yaşıyorum... çok iştahsızım... Tüp bebek tedavisi ile oldu hamileliğim... Düşük riskim daha geçmedi... çok kaygılıyım...
günaydın kızlar nasssınız? hepinize mutlu günler![]()
evet cnm adanadayım...aaa seyhan başkenttemi?benim kuzenimin de olmamıştı 15 seneden sonra oldu onlarda orada yaptırdılar...ama bayağ problemleri vardı...doktoru kim bilmiom ama...çok memnun kalmıştı....senin doktorun kim?
iyiyiz fıstık sen nassınnn...sanada mutlu günler gezmen varmı bugünnn![]()