- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.621
kısssssss aysunum burda olsan inan seni hiçççççççççç bırakmam ben hep gezeriz seninde adın gezentiye çıkar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim hulyacim yoldayim bende ..acaip uykum geldi yaww..
yogun gecio aslinda..isten cikacagim icin is ogretiom burdakilere..onun disinda ayni monotonluk..bakalim bundan sonra nasil olacak evde nasil gececek zaman
ya sabahları arabada bende öyle oluyorum:)
günaydinnnnnnnnn........ben çok kötüüü oldum kızlarr yaaa gilioforu içtim 3.gün kus kus içim dışıma çıktı.....serum takıldıı banaa.şimdi iyiyim ama dok sakın bırakmaa dedii
biraz sıkılırsın çünkü alışkın değilsin evde durmaya napçan sende gez tadını çıkar:119:
kısssssss aysunum burda olsan inan seni hiçççççççççç bırakmam ben hep gezeriz seninde adın gezentiye çıkar![]()
ya sabahları arabada bende öyle oluyorum:)
güzel geçer canım ya.niye geçmesin ki.
Tuğbaaaaaa
çok sessiz buralar![]()
kıs ne güzel keşke bende çalışsamama benimki çalıştırmıyo ne gerek var diyo
![]()
günaydinnnnnnnnn........ben çok kötüüü oldum kızlarr yaaa gilioforu içtim 3.gün kus kus içim dışıma çıktı.....serum takıldıı banaa.şimdi iyiyim ama dok sakın bırakmaa dedii
walla bakcaz artıkın kahvaltılara giderim artık...ama çizim öğrenmem lazım ona çalışıcam başka çare yok..öğrenirsem evde çalışcam..
ayyy walla adım gezentiye çıkar...çok severim gezmeyi zaten
walla 40 dk falan sürüo dünde zor uyudum çok uykum geldi bu sefer..serviste koltuklarda karşılıklı gözümü bile kapatamadım
inşallah canımmm
he yaa tubişimde olsaydı accık takılırdım ona(
nie çalıştırmıo kıss..amannn boşver işte ne güsel...çalışmayada alışınca evde olmak zor gelio insana..
günaydın canımm...çok geçmiş olsun..serum ii gelir sonra alışır bünyen ilacada öle zorluk çekmezsin inşallah...
kıs ne güzel keşke bende çalışsamama benimki çalıştırmıyo ne gerek var diyo
![]()
ben çalışmak istiyom kızım gerçi sıkılmaya fırsatım olmuyo ama olsun yinede istiyom işte ne güzel daha sosyal olursun düzenli olur hayatın dimi
ne güzek kızım yat evınde güzelce.ohh benımkide çalıştırmasa ama öyle bir lüksümüz yok bizim:)
hiçte sosyal olamıosun...her günün aynı...7,50 de evden çıkıom servise binip işyerine geliom,akşam 6-6,30 gibi çıkıom,eve geliom yemek yap ye vs derken bitiyo zaman...hergün böle...bazen anneme bazen kayınvaldeme gidioz...onun dışında haftasonu c.tesi öğleden sonra bişiler yapıom akşam kocişim gelio evde oluoz.pazar günüde ya biyere gidioz yada evde oturuoz...pazar günlerini hiç sevmiom zaten...
hadi sabret çok az kaldı ev hanımlığına terfi etmene 2.5 günmüydü kısss![]()
canımmmmmmmm çok geçmiş olsun sana dktr dediyse napçan mecbur içcen kıyamam ya
serayımm sanada çok teseşürler.herşeyy bebişleri içinn.oglum olursa seyinii tutup ısıracam.kızım olursada saclarınıı çkcemm.ahdım olsunn
çokk teşekkürederim canimiçii........evet malesefff boynumuz kıldan incee.....içecemm.ama cok kötüü yapıyoo bu ilaçç beaa![]()