• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

kısssssss aysunum burda olsan inan seni hiçççççççççç bırakmam ben hep gezeriz seninde adın gezentiye çıkar:60::60::60:

günaydinnnnnnnnn........ben çok kötüüü oldum kızlarr yaaa gilioforu içtim 3.gün kus kus içim dışıma çıktı.....serum takıldıı banaa.şimdi iyiyim ama dok sakın bırakmaa dedii

günaydinnnnnnnnn........ben çok kötüüü oldum kızlarr yaaa gilioforu içtim 3.gün kus kus içim dışıma çıktı.....serum takıldıı banaa.şimdi iyiyim ama dok sakın bırakmaa dedii

canımmmmmmmm çok geçmiş olsun sana dktr dediyse napçan mecbur içcen kıyamam ya

biraz sıkılırsın çünkü alışkın değilsin evde durmaya napçan sende gez tadını çıkar :10::119:

walla bakcaz artıkın kahvaltılara giderim artık...ama çizim öğrenmem lazım ona çalışıcam başka çare yok..öğrenirsem evde çalışcam..

kısssssss aysunum burda olsan inan seni hiçççççççççç bırakmam ben hep gezeriz seninde adın gezentiye çıkar:60::60::60:

ayyy walla adım gezentiye çıkar...çok severim gezmeyi zaten :9::9:

ya sabahları arabada bende öyle oluyorum:)

walla 40 dk falan sürüo dünde zor uyudum çok uykum geldi bu sefer..serviste koltuklarda karşılıklı gözümü bile kapatamadım :17::17:

güzel geçer canım ya.niye geçmesin ki.

inşallah canımmm

Tuğbaaaaaa:(:(:(:(
çok sessiz buralar:(:(:(:(

he yaa tubişimde olsaydı accık takılırdım ona :((

kıs ne güzel keşke bende çalışsam :25:ama benimki çalıştırmıyo ne gerek var diyo:53:

nie çalıştırmıo kıss..amannn boşver işte ne güsel...çalışmayada alışınca evde olmak zor gelio insana..

günaydın canımm...çok geçmiş olsun..serum ii gelir sonra alışır bünyen ilacada öle zorluk çekmezsin inşallah...

walla bakcaz artıkın kahvaltılara giderim artık...ama çizim öğrenmem lazım ona çalışıcam başka çare yok..öğrenirsem evde çalışcam..

ayyy walla adım gezentiye çıkar...çok severim gezmeyi zaten :9::9:

walla 40 dk falan sürüo dünde zor uyudum çok uykum geldi bu sefer..serviste koltuklarda karşılıklı gözümü bile kapatamadım :17::17:

inşallah canımmm

he yaa tubişimde olsaydı accık takılırdım ona :((

nie çalıştırmıo kıss..amannn boşver işte ne güsel...çalışmayada alışınca evde olmak zor gelio insana..

günaydın canımm...çok geçmiş olsun..serum ii gelir sonra alışır bünyen ilacada öle zorluk çekmezsin inşallah...

ben çalışmak istiyom kızım gerçi sıkılmaya fırsatım olmuyo ama olsun yinede istiyom işte ne güzel daha sosyal olursun düzenli olur hayatın dimi

ben çalışmak istiyom kızım gerçi sıkılmaya fırsatım olmuyo ama olsun yinede istiyom işte ne güzel daha sosyal olursun düzenli olur hayatın dimi

hiçte sosyal olamıosun...her günün aynı...7,50 de evden çıkıom servise binip işyerine geliom,akşam 6-6,30 gibi çıkıom,eve geliom yemek yap ye vs derken bitiyo zaman...hergün böle...bazen anneme bazen kayınvaldeme gidioz...onun dışında haftasonu c.tesi öğleden sonra bişiler yapıom akşam kocişim gelio evde oluoz.pazar günüde ya biyere gidioz yada evde oturuoz...pazar günlerini hiç sevmiom zaten...

Son düzenleme:
hiçte sosyal olamıosun...her günün aynı...7,50 de evden çıkıom servise binip işyerine geliom,akşam 6-6,30 gibi çıkıom,eve geliom yemek yap ye vs derken bitiyo zaman...hergün böle...bazen anneme bazen kayınvaldeme gidioz...onun dışında haftasonu c.tesi öğleden sonra bişiler yapıom akşam kocişim gelio evde oluoz.pazar günüde ya biyere gidioz yada evde oturuoz...pazar günlerini hiç sevmiom zaten...

hadi sabret çok az kaldı ev hanımlığına terfi etmene 2.5 günmüydü kısss :37:

canımmmmmmmm çok geçmiş olsun sana dktr dediyse napçan mecbur içcen kıyamam ya

çokk teşekkürederim canimiçii........evet malesefff boynumuz kıldan incee.....içecemm.ama cok kötüü yapıyoo bu ilaçç beaa:(:(

serayımm sanada çok teseşürler.herşeyy bebişleri içinn.oglum olursa seyinii tutup ısıracam.kızım olursada saclarınıı çkcemm.ahdım olsunn

Back