• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayy bende kocise çikolata getirdim şimdii kokladım yaaaa okadar özledim ama cuma bildirm yapim arkasından herşeyi yicem :)) evet yoğurt ekmek mantıklı ama çikolata yeme sakın şimdi :))

ayyyyy koklamam walla daha kotu olurum yerim koklarsam soz yemicem yedim bugun tobe daha cumaya kadar yok bole seler yemek..kilo veremicem gibi bu hafta sporda yapamiom oyyy oyyy..cuma gecsin bende bi guzellik yapcam kendime ama pazar gunu kahvaltiya gidicez kocisle reservasyon yaptirmis...ozaman cok kahvalti yapcam..normal ekmegi ozledim yaaa

ayyyyy koklamam walla daha kotu olurum yerim koklarsam soz yemicem yedim bugun tobe daha cumaya kadar yok bole seler yemek..kilo veremicem gibi bu hafta sporda yapamiom oyyy oyyy..cuma gecsin bende bi guzellik yapcam kendime ama pazar gunu kahvaltiya gidicez kocisle reservasyon yaptirmis...ozaman cok kahvalti yapcam..normal ekmegi ozledim yaaa
ayyy cnm yaaa yemedim vallla :)) evet cnm cumaya kadar kaçamak yok pazar yapabilirsin :))
benkaçıyorum yarın akşam görüşrüz inşallah gün içinde topikim sana ve hülyaya emanet bitanem gözüm arkada kalmasın olurmuu :))

ayyy ayyyy sinirlerim çok bozukkk :((( napcam bilmiyorum belki teleint alırım 1 ay paket denerim oluyosa artık öle devam edicez :))

ayynen yaaaa çok sinirettiler bizi artık kafayı yerim kesin zamanda geçmiyo zaten sordum açılmıcakmış :(( birden oldu cnm bizim zaten denetleniyodu çok giren varmış fransaya raporlama yapmışlar orasıda katın demiş güyaaaa kimi kandırıyolar bilmiom :((

canım ben aldım tele sende dene canım.neyapalım canım ya artk akşanmları .teline alırsan görüsrz.

ayyy cnm yaaa yemedim vallla :)) evet cnm cumaya kadar kaçamak yok pazar yapabilirsin :))
benkaçıyorum yarın akşam görüşrüz inşallah gün içinde topikim sana ve hülyaya emanet bitanem gözüm arkada kalmasın olurmuu :))

canımmm;(gözün arkada kalmasın.senin yoklugunu hissettlrmeyiz.canım teline al bende aldım ılk 3 ay 5 tl sonra 7 tl.turkcelde.öpüyorum canım seni cok görüşürüz ii geceler

nasıl gidiyo aysunum neler yapıyon? uzun zamandır görüşemedik cnm manatonmu yine aynımı işe git gel ?:53:

nasıl gidiyo aysunum neler yapıyon? uzun zamandır görüşemedik cnm manatonmu yine aynımı işe git gel ?:53:

yogun gecio aslinda..isten cikacagim icin is ogretiom burdakilere..onun disinda ayni monotonluk..bakalim bundan sonra nasil olacak evde nasil gececek zaman

yogun gecio aslinda..isten cikacagim icin is ogretiom burdakilere..onun disinda ayni monotonluk..bakalim bundan sonra nasil olacak evde nasil gececek zaman

biraz sıkılırsın çünkü alışkın değilsin evde durmaya napçan sende gez tadını çıkar :10::119:

Back