- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.761
temelin isteği
temel, bir ingiliz, bir de fransız vahşi bir adaya düşmüşler. Adada dolaşırlarken bir lamba bulmuşlar. Lambanın içinden bir cin çıkmış.
Cin:
"ne dilerseniz dileyin benden" demiş.
Ingiliz ve fransız evine gitmek istediklerini söylemiş; cin onları evlerine yollamış.
Sıra temel'e gelmiş; temel:
"onlarsız burasu çok sıkıcı, onları geri getir" demiş.
yalancı
adamın sigarası bitmiş. Saat de gecenin onuymuş. Karısına sigara almaya gideceğini ve birazdan döneceğini söyleyerek, köşedeki bakkalın yolunu tutmuş.
Köşeye vardığında bir de bakmış bakkal kapalı. Bakkalın yanında bir bar varmış. Adam paralı makinelerin birinden sigara almak ümidiyle bara girmiş. Sigarayı tam alıyormuş ki barda çok güzel bir sarışın görmüş. Kadın da adama bakıyormuş.
Adam kadının yanına yaklaşmış, sohbet etmeye başlamışlar ve adam vaktin nasıl geçtiğini anlayamamış. Eve dönerken bakkala uğrayıp, ellerini unlamış.
Eve vardığında karısı öfkeyle kapıyı açmış. Adam karısına, "vallahi sigara almak için çıktım, bakkal kapalıydı. Bara gittim, daha sonra barda sarışın bir kadınla tanıştım. Onunlaydım" demiş.
Karısı adama inanmayarak bakmış ve "bana ellerini göster" demiş.
Adam ellerini gösterince:
- seni gidi yalancı! Bütün geceyi bowling oynayarak geçirdin, değil mi?
rüyanın yorumu
Bir sabah kadın uyanır uyanmaz;
- Kocacığım, rüyamda ne gördüm biliyor musun? akşam eve elinde çok güzel bir paketle geliyordun...
- Eee?
- Ben de paketi heyecan içinde açıyorum ve içinden ne çıkıyor bir bilsen!
- Neymiş?
- Bir inci kolye! Sence bunun anlamı ne?
Adam gülümser:
- Bu akşam öğrenirsin sevgilim.
Akşam olur adam elinde güzel bir paketle eve gelir.
Kadın gözlerine inanamaz; çok heyecanlanır:
- Kocacığım, sen bir harikasın!
Ve aceleyle paketi açar. Kutunun içinden bir kitap çıkar. Üzerinde 'rüya tabirleri' yazmaktadır.
kurbağa
kadının birinin bir gün golf oynarken golf topunu ormana kaçmış. Topu aramaya koyulmuş ve bu sırada tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş. Kurbağa ona, "beni bu tuzaktan kurtarırsan 3 dileğini yerine getireceğim" demiş. Kadın onu kurtarmış, kurbağa da "teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, kocan 10 kat iyisine veya fazlasına sahip olacak!" demiş. Kadın "tamam" diyerek kurbağaya dileklerini söylemeye başlamış.
Ilk dilek olarak dünyanın en güzel kadını olmak istemiş. Kurbağa onu uyarmış. "bu dilek, senin kocanı da dünyanın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek" demiş. Kadın ise; "bu önemli değil, çünkü ben nasıl olsa dünyanın en güzel kadını olacağım ve sonuçta da onun gözü benden başkasını görmeyecek" demiş. Böylece dünyanın en güzel kadını olmuş.
Ikinci dilek olarak, dünyanın en zengin kadını olmak istemiş. Kurbağa kadını yine uyarmış: "bu kocanı da dünyanın en zengin adamı yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demiş. Kadın, "bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir" demiş ve böylece dünyanın en zengin kadın oluvermiş.
Kurbağa, kadına üçüncü dileğini sorduğunda şöyle cevap vermiş: "hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum."
Serayyyyyy canımmmmmm.nerelerdesinnnnn?derslerin bitmedimi?anca toparlandım bende..
Tubişimmm çok ösledim seniiiiiii:)
gunaydin kizlarrr aksam kimsecikler gelmemisss hayyolaherkes iyidir insallah...tubisimm nerdesin bugun gelirsin heralde ama ben yogun olcam gelmeye calisirim..aksama kadar calisicam.optummm
slm kızlar:))
dün yeni doktoruma gittim bebeğim çok şükür benimle ama kanama alanı hala var doktor 2 hafta rapor verdi sadece wc için
kalkacaksın dedi proluton deport iğne yazdı 4 günlük, bide progestana devam edicem hayırlısı diye dua ediyorum hep15 gün sonra
kontrole gidicem yeniden
dr. önceki düşüğümü anlatınca araştırma yapılması gerekiyodu ama sen hamile olarak geldim bana dedi:26::26::26: aklım karıştı
buradaki iki dr. ilk düşükte araştırmaya gerek görmediler ama bu doktorum bebeğin kalp atışlarının olması ve düşük yapmamı çok
sevimsiz buldu(
griptim onu bile sormayı unuttum doktora artık ilaçsız atlatmaya çalışıcam kızlar kendinize iyi bakın
günaydınnn tabikide burdayımmm :)))
akşam geldim ama yazamadım( cnm buralarda olcam ara ara gelazcık sohbet edelim son günün bugün :))
geldimmmm ama yine yoksun...3 te gelmeye çalışıcam görüşürüz kuzucum öptüm
saat 3 oluyoooo tubişşşş nerdesinnnn?çok işim var daha yetiştirmem lazımmmm...bakmaya çalışıcamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?