2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günyadın kızlarrr.herkese hayırlı güzel günler diliyorum.ama bugun kimsecıkler yok sanırım.tubişte yok aysunda yokk

günyadın kızlarrr.herkese hayırlı güzel günler diliyorum.ama bugun kimsecıkler yok sanırım.tubişte yok aysunda yokk
Gunaydin bitanemm bak geldim ben ara ara ugramaya calisirim naber nasilsin yaptin bakalim haftasonu????

bu arada kizlar gunaydin aysun senin yerinde olsam keskeee :))

gunaydin bitanemm bak geldim ben ara ara ugramaya calisirim naber nasilsin yaptin bakalim haftasonu????

Bu arada kizlar gunaydin aysun senin yerinde olsam keskeee :))

günaydınnn canımm .hoşgeşdinnn.çok ösledim seni..vallaha haftasonu cumartesi ev temizle sil si,pür pazar 15 kişilik bir kafileyi agırladım:)iyiyim allaha şükür sen nasılsın?

slm kızlarr kocamlaa çok şiddetlii bi kafga sonucu rahim filminii çektirmekten vazgeçtim.çok pişmanımm.diger aysa cekilecemm.........kocamla barıştık:):)

herkese selam...öldüm yorgunluktan 7.30 da kalktim 1.5 saat yuruyus yaptim sonra teyzede kahvalti kayinannede kahve ictim..sonra eve geldim temizlige ve camasira basladim..temizlik bitti camasir kaldi accik...yemek yapcam birazdan...hulyacimm tubisimmm ilk gunum bole gecti bakin...osledim siziiii mucukj

slm kızlarr kocamlaa çok şiddetlii bi kafga sonucu rahim filminii çektirmekten vazgeçtim.çok pişmanımm.diger aysa cekilecemm.........kocamla barıştık:):)

kiss ne kavgasi bu hayrolaa...cektirseydin yinede nie vazgectinki? barismissiniz ya o yeter ama...kismet belki bundada vardir bir hayir..cektirmene gerek kalmaz belki

günaydınnn canımm .hoşgeşdinnn.çok ösledim seni..vallaha haftasonu cumartesi ev temizle sil si,pür pazar 15 kişilik bir kafileyi agırladım:)iyiyim allaha şükür sen nasılsın?
ayyy baya yorulmuşsun vallaa :))bende özledim seniii :))
slm cnm da bence kötü yapmışsın keşke olmasaydı ama bundada var bi hayır :)) inşallah hiç gerek kalmaz hamiş kalırsın bu ay :))

slm cnmm ilk günden neden bu kadar yopdun kendini artık tüm günler senin yavaş yavaş yapardın :)) bende senii özlediiimmm :))

yok canım ya bende 12 haftalık hamileyim belli degil daha ama heralde öbür aya belli olur :))

doktorum bgun bana kıza benzer ama kesin deyemem dedi 1ay sonra kesn belli olcak aynı doktor arkadasıma 12 haftalıkken yuzde 90 kız dedi kız oldu...ben sordum yuzde kac dersiniz dye yuzde weremeycem sana dedi..ama kız mı olcak bayılacam merakdan..1ay kim bekliycekk tbiki beeeenn :) seninde hayrlısı olsunn cok kusdunmu?segirme falan varmı??

canım benim ya yormussun kendini ilk günden.ev hanımlığıda böle bişet heralde:)

canımmm hayırdır ne kavgası kız.önemli bişi deil dimi,neyse bidakine cektir canım.neden çektirmedin ki?

evet canım bayagı bi yoruldum.bugunun yorgunluğuda ustune eklendi.cok yogunduk bugunde.sen neler yapıon?nasıl gldıyor.telden gırebılıyon mu?cok cooooook ösledim.

aradan ciksin dedim tubisim bida bida ugrasmayim kadin obur persembe gelecek bende duramadim o gelene kadar yine yaparim ama bu kadar yormam ozaman kendimi.sabahlari yuruyuse gidiom erken kalkiom sonrada kahvalti yapioz yarinda bana gelirler belki kahvaltiya evim temiz olsun :))

hadi hayırlısı bakalım saglıklı olsunda kız erkek farketmez:) kusmam olmadı ama sabahları mide bulantım oldu ama iştah yok kile verdim ama normalmiş bir kaç gündür başım agrıyor ikili test yaptık ayın 14 de 1 haftada belli oluyormuş bekliyorum ense kalınlıgı iyi dedi dr.bide halen bişey yiyemiyorum onun için moralim bozuk bebegim için yemeliyim aslında suda fazla içmiyorum dr.su içmen lazım dedi zorluyorum kendimi şuan elevıt - gyno ferro sanol - bebe aspirini ve progestan haplarını kullanıyorum folibolu bu hafta bıraktık progestan da son kutu :) senin nasıl canım

günaydın canlarrr.nasılsınız.aysuncum hadi bakalım sabah kahvaltıları bitmez artık:)ohh ne güzel ya..
tubişim sende iyisindir umarım.
ve diğer tüm bayanlar sizle nasılsınız..

günaydın canlarrr.nasılsınız.aysuncum hadi bakalım sabah kahvaltıları bitmez artık:)ohh ne güzel ya..
tubişim sende iyisindir umarım.
ve diğer tüm bayanlar sizle nasılsınız..

gunaydin canim oglen oldu walla :)) sabah 8 de ciktik yuruyuse yeni geldik bi tanidiga kisir yapcaz:)) 3.5 saattir disardayiz 1 saati beklemeyle gecti postane hastane islerini hallettik sonucumu aldim bise yok zorlamissin dinlen dedi yorma kendini dedi bilse oraya kadar yurudugumuzu ne derdi acaba :)) sen naptin nasilsin cnmm

canım benım sevindim bişey çıkmamasına.çok yorma kendini.yürümede çok ayaktada durma oda yapar.evde yavaş yavaş hareketler yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…