• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

şimdi dolerex diye bir agrı kesicim vardı onu içtim.ayagımdada elektrikli ısıtıcı var.bakalım geçer inşallah.
SENİN YOGUNLUK BAŞLAMADI HERALDE.

işleri toparlıom yazarken bi yandanda...öğrencilerim gelmedi henüz yanıma....işleri varmış...onlar gelince çıkarım ...haberin olsun kuzucummmm oki...sen naptın toplantı vardı nasıl geçti?

[sıze=2]merhaba sevgili arkadaşlarım
hayırlı,nurlu, sevinçli cumalar diliyorum..

Günün duası ile başlayalım

ya rabbi! Ve yarabbes semavati vel aradin( ey gökyüzü ve yer yüzünün rabbi olan allahım )

ya halıkı veya halıki kulle şey(ben ve bütün her şeyin yaratıcısı olan allahım

gökleri yıldızlar ile , zemini yer yüzünü bütün mahluklar ile dolduran, ve şenlendiren...ve bütün mahlukatı her şekilde besleyen, elbisesini veren,rızkını yollayan ve tüm ihtiyaçlarına derman yollayan! Kudretinin ve hakimiyetinin hakkı için...

Nefsimizin dizginlerini elimize ver

ve isteklerimi bize en mükemmel şekilde yolla

kuran'a ve imana hizmet için insanların ve benim kalbimi iman hakikatları ile doldur, bana imanın gücünü ver, beni korktuklarımdan kurtar,umduklarıma kavuştur. Bizleri cennetin ve cemalini göstermek ile mükafatlandır

hz musa peygambere denizi

hz ibrahim peygambere ateşi

hz davut peygambere, dagı ve demiri

hz süleyman peygambere cinleri ve insanları

ve hz muhammed a.s.v) a ay ve güneşi emrine verdigin gibi

benim ve arkadaşlarımın kalplarini nefislerine esir olmaktan,günahlardan , muhafaza eyle

hepimizi cennette sevdiklerimiz ile beraber olmayı nasip eyle

amin amin amin

bu vesile ile cumanız mübarek olsun. Arkadaşlar........

[/sıze]

işleri toparlıom yazarken bi yandanda...öğrencilerim gelmedi henüz yanıma....işleri varmış...onlar gelince çıkarım ...haberin olsun kuzucummmm oki...sen naptın toplantı vardı nasıl geçti?

canım nasıl geçsin ben girmiyorum toplantıya müdüre hanım giriyor.bugun toplantı ertesi evrakları işliyoz sisteme işte.gelen başvuruları işliyoz öyle yane işler bitmezz :)kolay gelsin canım sana .tamam ara ara gelirsin .benim k k sayfamö hep acık ama sistem atıyor arada gelmediğim zamanlarda:)

[sıze=2]merhaba sevgili arkadaşlarım
hayırlı,nurlu, sevinçli cumalar diliyorum..

Günün duası ile başlayalım

ya rabbi! Ve yarabbes semavati vel aradin( ey gökyüzü ve yer yüzünün rabbi olan allahım )

ya halıkı veya halıki kulle şey(ben ve bütün her şeyin yaratıcısı olan allahım

gökleri yıldızlar ile , zemini yer yüzünü bütün mahluklar ile dolduran, ve şenlendiren...ve bütün mahlukatı her şekilde besleyen, elbisesini veren,rızkını yollayan ve tüm ihtiyaçlarına derman yollayan! Kudretinin ve hakimiyetinin hakkı için...

Nefsimizin dizginlerini elimize ver

ve isteklerimi bize en mükemmel şekilde yolla

kuran'a ve imana hizmet için insanların ve benim kalbimi iman hakikatları ile doldur, bana imanın gücünü ver, beni korktuklarımdan kurtar,umduklarıma kavuştur. Bizleri cennetin ve cemalini göstermek ile mükafatlandır

hz musa peygambere denizi

hz ibrahim peygambere ateşi

hz davut peygambere, dagı ve demiri

hz süleyman peygambere cinleri ve insanları

ve hz muhammed a.s.v) a ay ve güneşi emrine verdigin gibi

benim ve arkadaşlarımın kalplarini nefislerine esir olmaktan,günahlardan , muhafaza eyle

hepimizi cennette sevdiklerimiz ile beraber olmayı nasip eyle

amin amin amin

bu vesile ile cumanız mübarek olsun. Arkadaşlar........

[/sıze]

amin canim .çok güzelmiş.cumamız mübarek olsun hepimizin.

İTİRAFLAR;

Tam marketin kapısından içeriye girecekken ''Burada mı oturuyorsunuz?'' diye soran gerizekalı, ''Evet, içecek reyonunun yanındaki boşlukta yaşıyorum.'' dememe neden bozulursun ki anlamadım!
:1::1::1::1:

Ey yeri gögü kudret eliyle ayakta tutan ALLAH'im!

Bu mesaji okuyan kulunu karanliklarda birakma.. AMİN..

Dert verme, dert verip derman aratma..AMİN..

DERDINE DERMAN OL.! AMİN

Ona gizli ve aciktan düsmanlik edenleri yanindan uzaklastir AMİN

.

. ALLAH'im Rahman sifatinin hakki icin onu hak yoldan ayirma,AMİN

Ayagini kaydirma,AMİN

Kalbini bulandirma,AMİN

Gönlünü hos eyle, AMİN

Yüzünü ak eyle,AMİN

Dünya nefsine kapilipta ahireti unutturma,AMİN

Cennet'ül Baki'de Habibine komsu eyle.

AMİN... AMİN... AMİN...

.HAYIRLI Cumalar.

alülülülülülüüüüüüüüüü nerdesiniz kıslar yaaaaaaaaa sıkıldımmmmmmmmm :55::55::55:

ey yeri gögü kudret eliyle ayakta tutan allah'im!

Bu mesaji okuyan kulunu karanliklarda birakma.. Amin..

Dert verme, dert verip derman aratma..amin..

Derdıne derman ol.! Amin

ona gizli ve aciktan düsmanlik edenleri yanindan uzaklastir amin

.

. Allah'im rahman sifatinin hakki icin onu hak yoldan ayirma,amin

ayagini kaydirma,amin

kalbini bulandirma,amin

gönlünü hos eyle, amin

yüzünü ak eyle,amin

dünya nefsine kapilipta ahireti unutturma,amin

cennet'ül baki'de habibine komsu eyle.

Amin... Amin... Amin...

.hayırlı cumalar.

aminnnnnnnnnnn.canımmmmm

nasıl iş bu ben anlamadım arkadaşım ya.bıraksınlar o işlerini gelsinler yanlarına ya.ala ala desene patronuna.
Senin çalıştıgın fabrika ne üzerine canım.

bende anlamıom bu yüzden c.tesi akşama kadar burdayım...patronlar olmaz büyük olasılıkla rahat rahat başka istekler olmadan çalışırız inşallah...iplik üretimi yapıoz cnm...

Son düzenleme:
Kızlar kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugun 5 .günüm.ilk beş gün normal adet gibi gelmedi .koyu renk pıtırpıtırlı.normal olur dedi dr.ama suan normale döndü.kaç gün sürerki acaba uzun mu sürüyor kürtajdan sonra adet.

benimkiii 45 gündee gelmiştiii

bende anlamıom bu yüzden c.tesi akşama kadar burdayım...patronlar olmaz büyük olasılıkla rahat rahat başka istekler olmadan çalışırız inşallah...iplik üretimi yapıoz cnm...

anladım canım ben yemek yicem öğleden sonra gelemeyebilirim .işler birikti gelen giden toplantı sonuçlarını giremıyorum.ara ara gelırım oky.

anladım canım ben yemek yicem öğleden sonra gelemeyebilirim .işler birikti gelen giden toplantı sonuçlarını giremıyorum.ara ara gelırım oky.

afiyet olsun canım...bende yedim geldim şimdi...kolay gelsin sana..bende öğleden sonra fazla olamayabilirim..öptümmm:54:

temelin isteği

Temel, bir İngiliz, bir de Fransız vahşi bir adaya düşmüşler. Adada dolaşırlarken bir lamba bulmuşlar. Lambanın içinden bir cin çıkmış.

Cin:
"Ne dilerseniz dileyin benden" demiş.
İngiliz ve Fransız evine gitmek istediklerini söylemiş; cin onları evlerine yollamış.

Sıra Temel'e gelmiş; Temel:
"Onlarsız burasu çok sıkıcı, onları geri getir" demiş.

yalancı

Adamın sigarası bitmiş. Saat de gecenin onuymuş. Karısına sigara almaya gideceğini ve birazdan döneceğini söyleyerek, köşedeki bakkalın yolunu tutmuş.

Köşeye vardığında bir de bakmış bakkal kapalı. Bakkalın yanında bir bar varmış. Adam paralı makinelerin birinden sigara almak ümidiyle bara girmiş. Sigarayı tam alıyormuş ki barda çok güzel bir sarışın görmüş. Kadın da adama bakıyormuş.

Adam kadının yanına yaklaşmış, sohbet etmeye başlamışlar ve adam vaktin nasıl geçtiğini anlayamamış. Eve dönerken bakkala uğrayıp, ellerini unlamış.

Eve vardığında karısı öfkeyle kapıyı açmış. Adam karısına, "Vallahi sigara almak için çıktım, bakkal kapalıydı. Bara gittim, daha sonra barda sarışın bir kadınla tanıştım. Onunlaydım" demiş.

Karısı adama inanmayarak bakmış ve "Bana ellerini göster" demiş.
Adam ellerini gösterince:
- Seni gidi yalancı! Bütün geceyi bowling oynayarak geçirdin, değil mi?

Back