- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.781
yaaa kac keye deldim kimsecikley yokkk
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu aybiticek inşallahh :))) ayyy bittivalla aaysun hadeegözün aydınn en ısa zamandada güzel haberler ver inşallah :)))aynen tubisim cok calistiriolar..ciktik sukur:)) bitti artik son kez geciom bu yoldan:)) hadi bakalim kredide bitmis darisi sana olsun bebisli olsun tabii![]()
cnmkociş benigezmeye götüdü de gelemedim :))yaaa kac keye deldim kimsecikley yokkk((
ayy çcnmm ya kolay gelsin hem temizlik hem müsafir çok zor :))Kızlar bugun giremedim hiç evi sil süpür ütü derken yengem geldi kahve içmeye .yarında kayınvalidemler görümcem gelecek kahvaltıya hazırlıkyapıom sabahtan beri kıcım yer görmedi;(
Aysuncum hadi gözün aydın sonunda bitti herşey.ev hanımlıgına başladın artık.darısı basımıza_ tubisim karsılasamadık ya
ama bugun aklımdan gectın arasammı dıye ama kaldı ıslerden.nasılsın bı tanem lyımısn?hersey yolumnda deml.özledim cok ya. Dimritcim canım hersey yolunda olcak sakın uzme kendlnl.doktorun dedlklerlne uy.ılaclarını kullan grıp oldugunuda ara soyle dr a .allahın lznl lle hersey yolunda gltcek
kızlarrr günaydınnnnn :))) güneşli bi istanbul sabahııı süper yyaaa bahar geliyo galibaa ...
slm cnmmm iyiym vallaaa sen nasılsın :))selammmmmmmmmmm tuğbacım nassın cnm?![]()
kizlarrr merhabaaa..alinti yapamadim hulyacim ellerine saglik kuzucummm ohhh bide benim ev temizlenseydi icim rahat edecekti...ivet kislar ev hanimi oldum sonunda ama herkes bana is arayisina girdi :)) tubisim nereleri gezdin bakalim..bende bugun kocisle kahvaltiya gittim ordan teyzesine gittik esimin sonra reale gittik gezdin anlatacaginiz ...sabahda yuruyu se basliom insallahh...asucummm sen naptin indirimler varmiydi carsida....dirmitcim nasil oldun kuzucum...ke dine cok ii bak..kafana tokadan baska bisi takmabebisin hisseder annesi...sizi cok osledim yaaaa..opuldunuzzz
tubisimmm geldiiii :))))))) oleyyyy
evevttt aysunum nasılsınn ev hanimiii :)))
aysunnnn birinin bana mantı sözü vardı ama kim oldugunu unuttum senmiydin ???
ohhh gotur balik ekmekleribizim asagiya bide balikci acilio dominos balik ohhh ama diet var tabi bide :)) hiiii buyrun benimmm ivet benim manti sozun vardi :))) sozum sozz ev hanimida oldum yaparim artik kuzucummm
![]()
ayyy çok lezzetliydi valla yaaanormal balık sevmem şimdi bayılıyom :)) ohhh afiyet olsunnn sizin aşağı baya geniş galiba :)))
hee doğru hatırlıyomuşum![]()
afiyet olsun cnmmm..he walla asagi genis iki dukkan vardi ikiside doldusen unutsan bile ben unutmamki
![]()
aysunn eve int alanmı ???
ayyy süppersin aysunummm :)) elin değmişken bide zeytiyağlı yaprak sar baree :)))
aa süpper olur valla seneye bu zamanlar bebişlerimiz olucağı içi doğalgazlı evde daha rahat edersin :))) ayy int alsan süpper oluryaaayok kuzucum almadim konusmadim daha kocisle...bugun bi ev varmis kiralik dogalgazda varmis esimin teyzesigilin binasinda ona bakcam hafta ici begenirsek ve anlasirsak tasiniriz belki![]()
cnm benimsaol şaka aptım onuda ben gönderirim ist dan sana bizde bol yaprak :))yapragim yok kisss bulursam sararim belki neden olmasincanin sagolsun senin
nere gittin kisss..nese bende kacim simdilik gorusuruz sonra optummm
aa süpper olur valla seneye bu zamanlar bebişlerimiz olucağı içi doğalgazlı evde daha rahat edersin :))) ayy int alsan süpper oluryaaa
cnm benimsaol şaka aptım onuda ben gönderirim ist dan sana bizde bol yaprak :))
int koptu kaç saattir onla uğraşıyom anca düzeldi...