- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.741
şimdi dolerex diye bir agrı kesicim vardı onu içtim.ayagımdada elektrikli ısıtıcı var.bakalım geçer inşallah.
SENİN YOGUNLUK BAŞLAMADI HERALDE.
işleri toparlıom yazarken bi yandanda...öğrencilerim gelmedi henüz yanıma....işleri varmış...onlar gelince çıkarım ...haberin olsun kuzucummmm oki...sen naptın toplantı vardı nasıl geçti?
[sıze=2]merhaba sevgili arkadaşlarım
hayırlı,nurlu, sevinçli cumalar diliyorum..
Günün duası ile başlayalım
ya rabbi! Ve yarabbes semavati vel aradin( ey gökyüzü ve yer yüzünün rabbi olan allahım )
ya halıkı veya halıki kulle şey(ben ve bütün her şeyin yaratıcısı olan allahım
gökleri yıldızlar ile , zemini yer yüzünü bütün mahluklar ile dolduran, ve şenlendiren...ve bütün mahlukatı her şekilde besleyen, elbisesini veren,rızkını yollayan ve tüm ihtiyaçlarına derman yollayan! Kudretinin ve hakimiyetinin hakkı için...
Nefsimizin dizginlerini elimize ver
ve isteklerimi bize en mükemmel şekilde yolla
kuran'a ve imana hizmet için insanların ve benim kalbimi iman hakikatları ile doldur, bana imanın gücünü ver, beni korktuklarımdan kurtar,umduklarıma kavuştur. Bizleri cennetin ve cemalini göstermek ile mükafatlandır
hz musa peygambere denizi
hz ibrahim peygambere ateşi
hz davut peygambere, dagı ve demiri
hz süleyman peygambere cinleri ve insanları
ve hz muhammed a.s.v) a ay ve güneşi emrine verdigin gibi
benim ve arkadaşlarımın kalplarini nefislerine esir olmaktan,günahlardan , muhafaza eyle
hepimizi cennette sevdiklerimiz ile beraber olmayı nasip eyle
amin amin amin
bu vesile ile cumanız mübarek olsun. Arkadaşlar........
[/sıze]
amin canim .çok güzelmiş.cumamız mübarek olsun hepimizin.
İTİRAFLAR;
Tam marketin kapısından içeriye girecekken ''Burada mı oturuyorsunuz?'' diye soran gerizekalı, ''Evet, içecek reyonunun yanındaki boşlukta yaşıyorum.'' dememe neden bozulursun ki anlamadım!
ey yeri gögü kudret eliyle ayakta tutan allah'im!
Bu mesaji okuyan kulunu karanliklarda birakma.. Amin..
Dert verme, dert verip derman aratma..amin..
Derdıne derman ol.! Amin
ona gizli ve aciktan düsmanlik edenleri yanindan uzaklastir amin
.
. Allah'im rahman sifatinin hakki icin onu hak yoldan ayirma,amin
ayagini kaydirma,amin
kalbini bulandirma,amin
gönlünü hos eyle, amin
yüzünü ak eyle,amin
dünya nefsine kapilipta ahireti unutturma,amin
cennet'ül baki'de habibine komsu eyle.
Amin... Amin... Amin...
.hayırlı cumalar.
alülülülülülüüüüüüüüüü nerdesiniz kıslar yaaaaaaaaa sıkıldımmmmmmmmm
canıımmmmmm.geldimmmmmmm..
hoşgeldin canımmmm sıkıldım yaaaaa bunlarda gelmioki yanıma iş gösterim...işleri varmışş
nasıl iş bu ben anlamadım arkadaşım ya.bıraksınlar o işlerini gelsinler yanlarına ya.ala ala desene patronuna.
Senin çalıştıgın fabrika ne üzerine canım.
Kızlar kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugun 5 .günüm.ilk beş gün normal adet gibi gelmedi .koyu renk pıtırpıtırlı.normal olur dedi dr.ama suan normale döndü.kaç gün sürerki acaba uzun mu sürüyor kürtajdan sonra adet.
bende anlamıom bu yüzden c.tesi akşama kadar burdayım...patronlar olmaz büyük olasılıkla rahat rahat başka istekler olmadan çalışırız inşallah...iplik üretimi yapıoz cnm...
benimkiii 45 gündee gelmiştiii
anladım canım ben yemek yicem öğleden sonra gelemeyebilirim .işler birikti gelen giden toplantı sonuçlarını giremıyorum.ara ara gelırım oky.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?