- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.701
gunaydin canlarim nasilsiniz:79:
2 gundur giremedim ama baya yogun olmus sayfalari okuyup anca bitirdim:126:
Tubisimin sabahlari girememesi ne kotu oldu dimi ama:113:ise bak ya boyle de olurmuymus
ben de aksamlari pek giremiyom nasil olcak
sabahlari ilk acdigimda onu goremicez yani
onun icin aksamlari bos oldugum surece girmeye calisicam
Tubisim nasilsin is-guc nasil gidiyor herhalde aksam cevaplarsin
aysuncum hulyacim siz nasilsiniz
Canım ben Mersinde yaşıyorum. Tedavi süreci boyunca her aşamamda farklı doktor ilgilendi. ama bence önemli olan transferi kimin yaptığı. Üç doktor ekip halinde çalışıyor Esra hanım, Tayfun bey ve Bülent Bey. benim transferimi Tayfun bey yaptı. Memnun kaldım ama ben Mersinden geldiğim için bana transfer sonrası gelmeyebilirsiniz demediler o yüzden kalp ve kese kontrolü için Adanaya geldiğim gün sanırım yolculuktan dolayı yoğun kanamam başladı. bi dahada gitmedim burda bi doktora gidiyorum...
iyiyim gülüm bugün kardeşim gelicek birazdan onula çarşıya çıkıcaz indirim var heryerde bakalım neler var
günaydın cnm hoşgeldin....ben iyiyimmm Allah a şükür sen nasılsın nasıl gidio ?tubiş olamıcak maalesef...gerçekten zor oluyo böle...akşamda denk gelemedik zaten(
geçmiş olsun tekrardan cnm...zor olur tabi yolculukta...iyi yapmışsın orda bi doktora gitmekle...geçtimi kanaman peki?
ohhhhh gez anam gezzzz...bak bakalım nerelerde indirimler var haber ver bizede kardeşin naptı ameliyat olcakmı?
kızlar dün akşam fox da varmısın yokmusunda miray die bi kadın vardı dinledinizmi...çocuğuyla ilgili konuşuyordu...çok duygulandım onu dinlerken..Eksik dua etmeyin diodu...gerçekten Allah tan isterken dikkatli olmak lazım...başta sağlık sonra eli ayağı düzgün sıhhatli bi bebiş isteyelim...
günaydın kızlar nasssınız? hepinize mutlu günler
gunaydin canlarim nasilsiniz:79:
2 gundur giremedim ama baya yogun olmus sayfalari okuyup anca bitirdim:126:
Tubisimin sabahlari girememesi ne kotu oldu dimi ama:113:ise bak ya boyle de olurmuymus
ben de aksamlari pek giremiyom nasil olcak
sabahlari ilk acdigimda onu goremicez yani
onun icin aksamlari bos oldugum surece girmeye calisicam
Tubisim nasilsin is-guc nasil gidiyor herhalde aksam cevaplarsin
aysuncum hulyacim siz nasilsiniz
kısss aysun tuğbiş niye gelmio gündüzleri ben fransızım konuya noldukine ?merak ettim tuğbayı iyi deme hasta falan değil ?aman iyi olsungöremiyorum ne zaman baksam yokkk
Huuuu kimsecikler yok.kızlar nerdesininz yahuuu:)dövecem sizi heee
ben deldimmm :)) yemek yedim ne yedim hadi bil ? Bu sefer kesin fabrika havalarda uçacakKurufasülye yapmışlar çünküü hiç olmazdı böle bişi şok oldu herkes...sen ne yedin bakemmm ne getirdin evden?
Uçacak gerçekten fabrika sizin:):)canım patates oturtma yapmıstım ya ondan getirdim ben.onu yedim.
aynen walla ben gidimde ondan sonra uçsun afiyet olsun cnmm...
arkadaşlar pozitif mii yorum yaparmısınız?
Eki Görüntüle 368311
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?