- 23 Haziran 2009
- 490
- 175
- 103
- Konu Sahibi tugbaemrah
- #7.721
cnm gebelik testi.......
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm gebelik testi.......
denemeeEddddddddddd
canım güldürdün benicanım dene vee daha önce telden internet kullanan arkdslarınada sor bende ilk beceremedlm ya.ovi diye biyer var.tarayıcı ondan girebilym
kızlar herkeze günaydın evden çıkmadan yazim dedim int paketi aldım okuyorumama yazamıyorum ve çok yavaş napcam bilmiyorum(
siziçok özledimmm veeçok çok seviyorum :))
aynasıl yapılıyo o yaa banada söle lütfenn dün bir sürü yazdım ama gelmiyo buraya hata veriyo(
nasıl kullanılıyo ben samsung corby kullanıyorum(
günaydınnnnnnnn cancağıZLARIMM.................... YARİNNN rahim flimimi var saat 9 da dua edin banaa.su gibi aksın geçsin
kızlar herkeze günaydın evden çıkmadan yazim dedim int paketi aldım okuyorumama yazamıyorum ve çok yavaş napcam bilmiyorum(
siziçok özledimmm veeçok çok seviyorum :))
canım turkcele gitsene bende nokıa c3 var.turckell teelfoncularına bi sorarsın .telefon elimde olmadan anlamam bende.birindede yok kki
günaydınnn kızlarrrrrr....hepinize mutlu huzurlu gunler.bugun cuma şükürler olsun rabbime.hafta sonu tatili geldi..
günaydınnnnnnnn cancağıZLARIMM.................... YARİNNN rahim flimimi var saat 9 da dua edin banaa.su gibi aksın geçsin
günaydın canım benimmmm...iyice sor öğren bakalım ne yapman gerektiğini...çok özledim wallaa...olmuo bölee...seni çok seviyommm
Ayyyyy tuvalete düşürdüğüm telefonumdann varmış sendee
Günaydın canımmmm...sanada mutlu huzurlu günler...rabbim tüm dileklerimizi kabul etsin cuma gününün hürmetine...
Günaydın şekerrr....allahım yardımcın olsun...umarım kolay ve çabuk bi şekilde geçer dualarım seninlee...
Kızlar kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugun 5 .günüm.ilk beş gün normal adet gibi gelmedi .koyu renk pıtırpıtırlı.normal olur dedi dr.ama suan normale döndü.kaç gün sürerki acaba uzun mu sürüyor kürtajdan sonra adet.
nasıl becerdin kız acep tuvalate düşürmeyi:)o koca telefonu:):)nasılsın canımcım iyimisin
ben 23 ağustosta düşük yaptım 17 ekimde adet oldum ve normal adet sürem gibi oldu...fakat ikinci adetimde rezil oluyodum işyerinde okadar çok oldumki dayanmıodu artık ped ve izin aldım eve götürmüşlerdi beni.....(kendimden örnek vererek açıkladım bilgin olsun kuzucumm)
iyiyim kuzucummm aynı işte zaman dolduruom....yoğun olcam ama bugün...walla arka cebimde unuttummm wcye girdim tam pantolu indirdim hooopppp helaya3. Telefon oldu bu düşürdüğüm...korkuom şimdide kardeşimin telini kullanıom oda dokunmatik...unutmuom hiç cebime falan koymuom...
Kızlar kürtajdan sonra ilk adetimi oldum bugun 5 .günüm.ilk beş gün normal adet gibi gelmedi .koyu renk pıtırpıtırlı.normal olur dedi dr.ama suan normale döndü.kaç gün sürerki acaba uzun mu sürüyor kürtajdan sonra adet.
anladım canım kendinden örnek verdiğini.bakalım bende nasıl olcak şimdi böle agrılı olamaya başladım.
Evet bende hiç wc ye giderken teli yanıma almam.çekmecemde duruyor.
ağrı kesici içsene kuzucumm...sıcak tut kendini....kıyamam yaaaa(