2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

öğrencilerimden durmadan başka şeler istiyolar...anlatırken kaç kere kalkıolar...gıcıklık yapcaklar ya..sanki c.tesi öğleden sonrada anlatsam herşey bitecek

gözün arkada kalmasın tabi canım senin yerinede herkese günaydın diiyorummm :119:

günaydın... 8+2 haftalık hamileyim... 6.haftada düşük tehlikesi yaşadım şu an evde dinleniyorum... her doktora gittiğimde kalp atışını göremeyeceğim korkusu yaşıyorum... çok iştahsızım... tüp bebek tedavisi ile oldu hamileliğim... düşük riskim daha geçmedi... çok kaygılıyım...

aaaaa neden ayrılmak istemiş...ne zor durumdadır şimdi yaaa çok üzüldüm gerçekten (Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsinn

günaydın...çok geçmiş olsun canım...kaygılanıp bebişide üzme rahat ol...Allah ım bebişini sana bağışlasın inşallahh...dualarım seninlee..

Son düzenleme:
günaydın...çok geçmiş olsun canım...kaygılanıp bebişide üzme rahat ol...Allah ım bebişini sana bağışlasın inşallahh...dualarım seninlee..

çok teşekkür ederim canım... Allah herkesin yardımcısı olsun... tedavi süreci bile bu kadar yormadı beni... çok zor bi süreçmiş... umarım hakkımızda hayırlısı olur...

çok teşekkür ederim canım... Allah herkesin yardımcısı olsun... tedavi süreci bile bu kadar yormadı beni... çok zor bi süreçmiş... umarım hakkımızda hayırlısı olur...

rica ederim canımm aminnn Allahım herkesin yardımcısı olsun...sen dinlen kafanı rahat tut..üzme kendini hiç..

kızlar dün akşam fox da varmısın yokmusunda miray die bi kadın vardı dinledinizmi...çocuğuyla ilgili konuşuyordu...çok duygulandım onu dinlerken..Eksik dua etmeyin diodu...gerçekten Allah tan isterken dikkatli olmak lazım...başta sağlık sonra eli ayağı düzgün sıhhatli bi bebiş isteyelim...

canım Adanadamı yaşıyorsun??? ben tüp bebek tedavimi başkentte yaptırdım..

evet cnm adanadayım...aaa seyhan başkenttemi?benim kuzenimin de olmamıştı 15 seneden sonra oldu onlarda orada yaptırdılar...ama bayağ problemleri vardı...doktoru kim bilmiom ama...çok memnun kalmıştı....senin doktorun kim?

canım kalbini ferah tut.allahın izni ile herşey güzel olur sağlıkla sıhatle kucagına alırsın bebeğini.

gunaydin canlarim nasilsiniz:79:
2 gundur giremedim ama baya yogun olmus sayfalari okuyup anca bitirdim:126:
Tubisimin sabahlari girememesi ne kotu oldu dimi ama:113:ise bak ya boyle de olurmuymus
ben de aksamlari pek giremiyom nasil olcak
sabahlari ilk acdigimda onu goremicez yani
onun icin aksamlari bos oldugum surece girmeye calisicam
Tubisim nasilsin is-guc nasil gidiyor herhalde aksam cevaplarsin
aysuncum hulyacim siz nasilsiniz

Canım ben Mersinde yaşıyorum. Tedavi süreci boyunca her aşamamda farklı doktor ilgilendi. ama bence önemli olan transferi kimin yaptığı. Üç doktor ekip halinde çalışıyor Esra hanım, Tayfun bey ve Bülent Bey. benim transferimi Tayfun bey yaptı. Memnun kaldım ama ben Mersinden geldiğim için bana transfer sonrası gelmeyebilirsiniz demediler o yüzden kalp ve kese kontrolü için Adanaya geldiğim gün sanırım yolculuktan dolayı yoğun kanamam başladı. bi dahada gitmedim burda bi doktora gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…