- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #7.521
Kızlar.ben yarın 09.30 da dr da olacagım haberiniz olsun.merak etmeyin geç gelebilirim bitanelerim.öpüyorum sizleri.:*
Kızlar.ben yarın 09.30 da dr da olacagım haberiniz olsun.merak etmeyin geç gelebilirim bitanelerim.öpüyorum sizleri.:*
hayirli gunler guzel sabahlar kizlar
her aniniz suprizlerle dolu olsun insallah
canim hayirli git-gel biz de seni opuyoruz
hayırlı günler cnmmm :)) inşallahhhh
nasıll hamilelik bakalım varmı mide bulantısı falann :))
sana da gunaydin canim
tubisim inaniyormusun yorgunluk disinda hicbir belirtim yok:89:
11.haftaya da girdim ama cok sukur mide bulantim falan yok
cumartesi dr.a gitcem bakalim mercimek ne kadar olmus
sana da gunaydin canim
tubisim inaniyormusun yorgunluk disinda hicbir belirtim yok:89:
11.haftaya da girdim ama cok sukur mide bulantim falan yok
cumartesi dr.a gitcem bakalim mercimek ne kadar olmus
inanırım tabi cnm bendede yoktu inşallah hep böle rahat geçer hamileliğin :)) ayyy cnm yaa merak ettim yaaa güzel haberlerle gell :))
Tubişim ben öyle düşünceli lnsanımdırdün pek görünmedin öğleden sonra?günaydın buarada bltanem. Kutsevcim sanada günaydın.güzel günler hepimizzin olsun:*
bu ardaaaa hülyaa ve aysunn ben size gönderdiğim diete bugün başladım hadiii ahyırlısı bakalımmm :)))
maşallah canım benim .mercimeğin büyümüştür.inşallah böyle rahat geçer hamileligin.
biliyorumm bitanemmm :)))
cnm aramızdan bi kaç kişi eğitim alıyo oyuzden az kişi kaldık çok yoğunum oyuzden çok gelemiyorum(
sagolasin canim
tubisim senin bat ne zaman
anladım cnm zorlama zaten ben yapıyorum bakalım nolcek olmadı sonuca göre sende yapmaya çalışırsın :))canım ben sabah yapcaktım kahveyi ama mideme güvenemedi.ben pek uyamıcam sanırım.sabah kahvaltı yapmıyorum bile bazen.bide et tavuk .ama gene deneyebilirim.akşam sadece kabak yemegl ve mor lahanalı salata yedimsonra blrde nescafe içtim.suanda sadece portakal suyu içtim.
anladım canım.ben şimdik cıkıyorum evi toparlıyım.kociş gelcek işten sonra beraber dr gitcez.iş yerlne gelince görüşürüz.inş.
cnm geçen ay düşügüm 17 siydi muhtemelen yine 17 si olur ama biraz gecikebilir :))
anladım canım.ben şimdik cıkıyorum evi toparlıyım.kociş gelcek işten sonra beraber dr gitcez.iş yerlne gelince görüşürüz.inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?