2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz??kahvaltımı yapıom ben...sonrada işe başlıcam...olamayabilirim fazla...haberiniz olsun...öpüldünüz şekerler...

aynen cnm allahın takdirii işte inşallah bu sefer hiç sorun yaşamaz :)) inşallah kısa zaman sonra bizde isteyen herkezee sağlıklı bebekler nasip etsin :))
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrr nasılsınızz??kahvaltımı yapıom ben...sonrada işe başlıcam...olamayabilirim fazla...haberiniz olsun...öpüldünüz şekerler...

günaydın cnmm afiyet olsunnn :))tamam bebeğim ara ara gelebilrsen gel :))

Kızlar ben geldimm.sabah sizlerle konuştuktan sonra zacık kırmızılar geldi. Dr gittim muayne etti evet adet görmeye başlamıssın dedi.
1 ilaç verdi adetimin 5.günü başlayacagım.birde adet bitiminden sonra kullanacagım bir vajinal tablet verdi.adetin bu adetin biraz sıkıntılı geçebilir dedi.
Bu ay içersinde gene gel tahlil ve tekikleri yapalım dedi.sonra duruma göre korunmaya devam ederiz veya etmeyiz dedi:):)bakalım adetim bitince gidecegim bir gun gene.1 bardak meyva suyu içtim içmeseydim tahlillerim yapılacaktı

cnm ne ilacı verdi sana ??? genel tahlillerde temiz çıkar merak etme cnm sen :))

cnm ne ilacı verdi sana ??? Genel tahlillerde temiz çıkar merak etme cnm sen :))

cyclo-progynova verdi adetin 5 .günü başıcam.hormonlarla alakalı bişey içinmiş öle yazıyor.ama dr rahim toparlansın diye dedi.birde donaxyl 6 tane vajinal tablet verdi canım.
CANIM TAHLİLLER CIKSIN HEMEN ÇALIŞMALARA BAŞLAYAALIM.EŞİMDE DIYOR 2 AY BEKLEMEYİZ BELKİ DİYOR.AMA O HASTANEYE HER GİTTİĞİMDE MELEĞİM AKLIMA GELIYOR

Son düzenleme:

ahh cnmm ya en kötüsü o ben hastanemi değiştirdim şimdi başka hastane bundada bişi yaşadım ama öle diil oyuzden kötü olmuyom bide doktorumu seviyorum :))hımmm anladım cnmm ayy inşallah herşey temiz çıkar ve korunmana gerek kalmaz hemende hamiş kalırsın tekrar :)) hülya bişi sorcam sende kan pıhtılaşması varmı diye bakıldımı ???

yok canım bakılmadı işte.heralde bu tahlil tetkikte bakarlar onada.az bişey meyva suyu içtim dedim olmazz dedi.yapmazsa derim zaten.kan pıhtılaşması varmı yokmu dıye bir bakalım diye.

kan pıhtılaşması olmaması lazım değilmi.normal olanda.

yok canım bakılmadı işte.heralde bu tahlil tetkikte bakarlar onada.az bişey meyva suyu içtim dedim olmazz dedi.yapmazsa derim zaten.kan pıhtılaşması varmı yokmu dıye bir bakalım diye.

kan pıhtılaşması olmaması lazım değilmi.normal olanda.

evet cnm olmamalı çünkü kan pıhtılaşırsa bebek beslenemiyo ve malesef ölüyo ( sen söle önlemini alsınlar yapsınlar yane :)) ben söledim yapmamışlardı hep aklımda valla ...

ohhh öğlen yemeğimide yedim...geldim ama kimsecikler yok

kolay gelsin canım benim öpüyorum cok..

saol cnmmm...bende çok öpüyom seni

sevindim adına bünye toparlanıo demekki...hadi bakalımmm tahlillerin de temiz çıkar inşallah...sonrada korunmayı bırakırsınız gelsin bebiş ondan sonra

saol canım.inşalalh onlarda tertemiz çıkar .dediğin gibi hemen geldin bebek.

aynen öle benim kafamda soru işareti kaldı ama kısmet bakalımm (

12:30 da giitm ve geldim cnmm :))
tavuk şiş salataa ve yarım lavaş yedim ( sıcak sıcak getirdilerr ve gözüm döndüüü

hoşgeldin tubişimmmmm afiyet olsunn canım...işe dalmışım...atmış sistem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…